Schaatsforum.nl geeft alles in de IJsstrijd!

Discussie in 'Marathon' gestart door Sjoerd, 14 dec 2010.

 1. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Beste forumleden,

  Op 26 februari wordt bij FlevoNice weer de IJsstrijd gehouden, een schaatsevenement voor een goed doel, namelijk de Nierstichting.

  Dit jaar willen we vanuit Schaatsforum ook met (minimaal) een team aan de start komen. Het team zou kunnen uit 4 personen. Per persoon moet dan 50 kilometer worden geschaatst. Krizz en ikzelf zijn al de eerste twee vrijwilligers. We zijn dus nog op zoek naar meer teamleden!

  Lijkt het je leuk om 50 km te schaatsen en denk je daarvoor sponsors binnen te kunnen halen. Meld je dan aan.

  Natuurlijk kunnen er meer teams aan de start verschijnen, of kun je ook individueel meedoen. Hoe meer forumleden aan de start, hoe beter!

  Vanuit Schaatsforum zal er al een deel van het sponsorgeld beschikbaar worden gesteld. Ook zij we PR-partner geworden, de IJsstrijd banner wordt ook op de site getoond.

  We hopen dat jullie dit initiatief ondersteunen door of mee te schaatsen, aan te moedigen en vooral ook door te sponsoren.

  Al vast bedankt!

  Het Schaatsforum-team.

  Lees hieronder en op de site alle informatie:

  Meer info:
  http://www.ijsstrijd.nl

  [​IMG]
 2. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  De eerste stappen zijn genomen! Het schaatsforumteam is ingeschreven en ikzelf heb me aangemeld.

  Wil je nog meeschaatsen? Geef je op!

  Wil je het team steunen? Voer een actie of doneer direct.

  http://www.ijsstrijd.nl/teams/schaatsforum-nl/
 3. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  De leden van het schaatsforumteam zijn bekend. Dit zullen zijn:

  Krizz
  Locuta
  Sanderpsd
  Sjoerd

  Samen zullen zij op 26 februari 200 km gaan schaatsen.

  Bekijk hier nog de promotievideo van IJsstrijd:

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VDoKaoTeWfo[/youtube]
 4. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  Alle donaties zijn natuurlijk welkom,

  Wil je evt. op MIJN pagina uitkomen

  http://tyurl.org/6iGMx1

  iedereen alvast bedankt

  Krizz
 5. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Als team zijn we inmiddels de 1.000 euro aan sponsorgeld gepasseerd!
 6. knikker

  knikker New Member

  Das goed nieuws Sjoerd. Ik zit nog te dubben om solo mee te doen. Moet kunnen om een week na de flevonice toertocht van 200 km nogmaals een zo'n afstand af te leggen. Alleen zie ik het niet zo zitten om sponsoren te werven. Op de site kan ik nergens vinden wat het inschrijfgeld is, weet jij of iemand anders dat toevallig ?
 7. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Inschrijfgeld is 30 euro, net als de toertochten.
 8. bantega

  bantega Member

  Ik had jou toch eigenlijk wel op de 24u verwacht, Knikker? 100 rondjes?
 9. knikker

  knikker New Member

  Tja, dat zou wel iets voor mij zijn. Ik sta daar ook wel open voor maar aangezien het aantal inschrijvingen voor die 24 uur tot nu toe heel erg laag is en er in mijn ogen te weinig publiciteit aan gegeven wordt denk ik niet dat het er van zal komen. Ik ga wel proberen of er een evenement zoals de raps24kika op de schaats gehouden kan worden op Flevonice in het volgende seizoen.

  En 100 rondjes... Misschien wel, tijdens de elfurentocht van twee jaar geleden reed ik 261 kilometer en toen stond ik pas voor de vierde keer op de schaats dat seizoen.
 10. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Het Schaatsforumteam heeft al meer dan 2000 euro aan donaties en toezeggingen!
 11. knikker

  knikker New Member

  De kogel is door de kerk. Volgende week vrijdag om 14.00 uur start ik in de 24 uur, solo. Morgen start ik in mijn vierde 200 km tocht van dit seizoen, als laatste voorbereiding. Ik zoek nog rijders die me 's nachts gezelschap willen houden. Tussen negen uur 's avonds en acht uur 's morgens zal het zeer rustig zijn op de baan. Dus mochten er mensen zijn die wel een aantal uur nachtrust kunnen missen..........
 12. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Wat een moed om de hele nacht door te halen. Ik kom je zeker aanmoedigen, maar ik heb mijn start wat later gepland. Nu nog sponsors.
 13. bantega

  bantega Member

  ik doe mee, 200k alleen. Lukt mij helaas niet om ruim voor 8 u aanwezig te zijn, dus geen nachtelijke begeleiding van mij 's nachts. Mss kan ik Knikker overdag een paar rondjes bijhouden. Verder hoop ik natuurlijk al die elfstedenhelden een keertje in te halen 8). De weersvoorspellingen beloven trouwens nog niet heel veel goeds :(
 14. knikker

  knikker New Member

  Inmiddels al meer dan € 1000,= aan donaties en toezeggingen. En dat terwijl ik zondagmiddag pas ben begonnen met het zoeken naar sponsoren. Het gaat geweldig. Gisteren voor de laatste keer getraind op super natuurijs op Flevonice. De weersvoorspelling is dat het in ieder geval warmer wordt. Gelukkig blijft de harde wind ( vooralsnog ) uit. Mochten er nog mensen zijn die me willen steunen, ga naar de site van IJsstrijd en doneer.

  24 uur solo knikker
 15. knikker

  knikker New Member

  Ik ga nu richting Flevonice voor de grootste uitdaging uit mijn sport loopbaan, 24 uur schaatsen. Alle donateurs tot nu toe bedankt. De teller staat op € 1350,=. Blijf doneren het kan nog tot morgenmiddag 15.00 uur. Namens de nierpatienten hartelijk dank.
  Ook de andere teams en deelnemers heel veel succes morgen. We zullen elkaar ongetwijfeld zien.
 16. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Succes, Knikker.

  De teller voor het schaatsforumteam staat inmiddels ruim boven de 2000 euro. Maar er kan altijd nog meer bij!
 17. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Verdere info:

  Morgenochtend om 9 uur geeft Ireen Wust het officiële startschot.
  Ook die tijd start ook het team van Elfstedentocht winnaars!
 18. ducatif1

  ducatif1 Member

 19. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Ik heb ook nog even bij de start gekeken.

  Was een klein groepje wat ging voor de 24 uur. Na de eerste 5 km kwamen ze wel samen door.

  En gelijk kenbaar gemaakt dat wij ook van de partij zijn. :)

  Bijgevoegde bestanden:

  • 012.JPG
   012.JPG
   Bestandsgrootte:
   204 KB
   Weergaven:
   865
 20. bantega

  bantega Member

  Tot morgen allemaal! Al nul euro verzameld :mrgreen: Team '200k alleen'. 7 uur start en dan....... regenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregeneenheelkleinvoorzichtingverdwaaldzonnetjeenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregenregen :evil:
  Dus ik kan het niet meer ontkennen; ik ben gek :cry:

Deel Deze Pagina