Molenpolder

Discussie in '2010-2011' gestart door Tomy, 28 nov 2010.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Net even op Molenpolder geweest om te schaatsen, dacht ik. Er was tot mijn verbazing echter niemand op het ijs, in het hele gebied niet. Heb zelf nog wel even op het ijs gestaan, maar de schaatsen niet aangetrokken. Er lag niet veel sneeuw op, dat viel me echt mee. Met de weersverwachting van de komende paar dagen denk ik dat het dinsdag en woensdag mooi schaatsen wordt op Molenpolder.
 2. Peter73

  Peter73 New Member

 3. LarsJ

  LarsJ New Member

 4. Molenpolder

  Molenpolder New Member

  De sneeuw is weg!!!!!

  De condities zijn eindelijk goed! Nu kun je knallen!

  Bijgevoegde bestanden:

  • Afb082.jpg
   Afb082.jpg
   Bestandsgrootte:
   186,9 KB
   Weergaven:
   234
 5. desgerts

  desgerts New Member

  Re: De sneeuw is weg!!!!!

  Lekker geschaatst tussen 12.00 en 13.00 uur, in totaal waren er slechts 3 mensen op het ijs. Zwemmen was er niet bij.
 6. LarsJ

  LarsJ New Member

  Ook ik ben na het bericht van "Molenpolder" vanmiddag nog gegaan. Tussen 14.30 en 16.30 op de schaats gestaan. Maar twee anderen gezien in die tijd. Ik vond het ijs betrouwbaar (8 a 10 cm), en op flinke stukken ook goed glij-ijs. De sneeuw was op veel plekken weggedooid en weer mooi aangevroren. Als je nog wil schaatsen deze vorst-periode, dan zou ik morgen nog even naar Molenpolder gaan.
 7. harm

  harm New Member

  vanmorgen op de molenpolder geweest. Het ijs is erg broos . Kleine stukken zijn goed te beschaatsen. De rest is meer klunen dan schaatsen
 8. Hookster

  Hookster New Member

  Net bij Molenploder wezen schaatsen, maar was prima! Ongeveer 10 man baantjes aan het trekken en kleine tochtjes aan het doen. IJs kraakt niet en is op sommige mooie lange stukken eerst goed nat geworden en nu weer mooi glad zwart opgevroren. Natuurlijk her en der ook bobbels en sneeuwhopen, maar he: ...'t is natuurijs! ;-) Mooi toetje van deze vorstperiode.
 9. Hookster

  Hookster New Member

  ..vergat ik nog bijna: dankjewel, Lars. Mooie tip :)
 10. Woensdagochtend eerst wezen schaatsen op de uiterwaarden bij Wageningen. Best wel redelijk goed ijs, alleen een beetje een klein rondje (ongeveer 1 km). Toch anderhalf uur lekker geschaatst.
  Daarna naar de molenpolder bij Westbroek in Utrecht. Daar was in het weekend blijkbaar een goede baan geveegd, want dit is was geweldig. Rodnje van ongeveer 2 km. en een klein "ijsbaanrondje" van ongeveer 500 meter met werkelijk superijs.
  Nog drie leuke dames ontmoet en een foto van ze gemaakt. Ik heb beloofd om die op dit forum te zetten, maar het bestand is te groot (en ik ben geen IT-wonder).
  Mocht een van de dames dit bericht lezen, stuur mij dan even je email adres, dan stuur ik 2 foto's, waar jullie leuk op staan. Mijn email adres is [email protected].
  Gezien de weersverwachtingen denk ik dat medio volgende week wel weer ergens op het ijs staan (als tenminste de sneeuw geen roet in het eten gooit. :?
 11. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Hierbij de foto's van Bert:

  Bijgevoegde bestanden:

 12. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  En nummer twee:

  Bijgevoegde bestanden:

Deel Deze Pagina