Gezocht: Leuke schaatsvereniging Groningen!

Discussie in 'Aangeboden/Gezocht' gestart door Lawrencio, 6 mrt 2018.

 1. Lawrencio

  Lawrencio New Member

  Hoi allemaal,

  Ik, Lawrence (23), heb besloten om van schaatsen mijn sport te maken en wil aansluiten bij een leuke vereniging om wekelijks te trainen in Kardinge! Ik zoek een serieuze vereniging die altijd hard traint, maar daarnaast ook aan een hele hoop gezelligheid doet! Door in verenigingsverband te trainen hoop ik leuke mensen te leren kennen, maar hoop ik ook dat ik een betere schaatser kan worden.
 2. proeme

  proeme Well-Known Member

  Collega's van mij trainen bij YVG. Vrienden die ik gemaakt heb op de Weissensee ook. En ze zijn dusdanig enthousiast over YVG dat ik het nu ook overweeg.
 3. De Goudsche Doorloper

  De Goudsche Doorloper Well-Known Member

  Als je nog student bent zou je GSSV Tjas kunnen overwegen. Je hebt daar alle niveau's rondrijden met allemaal ongeveer dezelfde leeftijd. En aan gezelligheid ook geen gebrek daar. Er zijn regelmatig evenementen en wedstrijden voor studenten waar je aan mee kunt doen. Volgens mij kun je ook als niet-student nog lid worden.
 4. Lawrencio

  Lawrencio New Member

  Weet je ook hoe het daar staat met de studentenvereniging sfeer? Natuurlijk vind ik gezelligheid helemaal top, alleen ik heb geen behoefte aan verplichte borrels, uitjes, etc...
 5. De Goudsche Doorloper

  De Goudsche Doorloper Well-Known Member

  Zover ik weet doen ze daar helemaal niet aan verplichtingen. Studentenschaatsverenigingen zijn totaal niet corporaal en niets is verplicht. Alles is daar geheel vrijblijvend. Je zult er zeker geen Vindicat-toestanden aantreffen.
 6. Lawrencio

  Lawrencio New Member

  Dat scheelt weer, dat lijkt mij namelijk veel leuker! En ook heel erg leuk om met alleen maar leeftijdsgenoten m'n rondjes te rijden en te trainen! Bedankt, ik zal erover nadenken! ;) Overigens ben ik tijdelijk gestopt met studeren, maar ik zal wel even contact met de vereniging zoeken!
  Laatst bewerkt: 7 mrt 2018
  De Goudsche Doorloper vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina