IJsstrijd op 20 februari (200km)

Discussie in 'Marathon' gestart door ijsstrijd, 17 jan 2010.

  1. ijsstrijd

    ijsstrijd New Member

    Geef alles in IJsstrijd 2010!

    Doe jij ook mee? Hèt schaatsevenement voor Hollandse doorzetters, ijsvreters, vroege vogels, doordouwers en kluners. Voor individualisten, (bedrijfs)teamspelers en schaatskampioenen.

    IJsstrijd 2010 belooft één groot feest te worden. We zijn op zoek naar nog maar 350 IJsstrijders die te midden van duizend andere schaatsers en enthousiaste toeschouwers een unieke schaatsprestatie neerzetten. Durf jij de uitdaging aan om individueel of in een team van maximaal acht personen op één dag 200 kilometer af te leggen? Samen streven we ernaar om € 500.000,- bij elkaar te schaatsen voor de ontwikkeling van de draagbare kunstnier. Een droom voor veel nierpatiënten! Help jij deze droom met Elfstedentochtlegende Henk Angenent en Wereldkampioene Ireen Wüst en heel veel andere schaatshelden waar te maken? Doe dan ook mee met IJsstrijd! http://www.ijsstrijd.nl


    IJsstrijd op 20 februari (200km)

    Bijgevoegde bestanden:

    • 7817.jpg
      7817.jpg
      Bestandsgrootte:
      44,9 KB
      Weergaven:
      800
  2. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Hoort dus bij Midden Nederland thuis.
  3. sjeve schaats

    sjeve schaats New Member

    Moeilijk om een juiste plek voor te vinden, zou eigenlijk een rubriekje evenementen voor moeten zijn. Ik vrees alleen dat er dan te weinig berichten zijn.
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Wust zit dan toch in Vancouver dacht ik?
  5. HA01761

    HA01761 Active Member

    Er staat toch ook nergens dat ze er op 20 februari bij is op FlevOnice?
  6. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Misschien kan dit onderwerp beter even in het forum 'Marathon' gezet worden. :idea:
  7. vanrobbert

    vanrobbert New Member

    IJSSTRIJD 2010 actie voor de Nierstichting

    Hallo beste mensen,

    IJsstrijd 2010 verbindt schaatsplezier, gezondheid, ambitie en elkaar helpen op een feestelijke manier. In de rotsvaste overtuiging dat we met elkaar het verschil kunnen maken. Door het in de goede Hollandse ijstraditie neerzetten van een droomprestatie, willen we bereiken dat binnen een aantal jaren de draagbare kunstnier kan worden ontwikkeld.
    Een niet voor te stellen droom voor duizenden ernstig zieke nierpatiënten. Dat betekent een enorme verbetering van de kwaliteit van leven, het geeft hen veel meer vrijheid. De Nierstichting maakt zich nationaal en internationaal sterk voor de
    ontwikkeling van de draagbare kunstnier. Maar is voor de financiën volledig afhankelijk van donaties. Dus ook van jouw deelname aan IJsstrijd! Steun ons en kijk verder op de trailer en actiepagina.

    Robbert van Vliet

    Utrecht

    http://www.ijsstrijd.nl/acties/vanrobbe ... en-maatje/

    http://www.youtube.com/watch?v=Wmz-hodo ... r_embedded
  8. ijsstrijd

    ijsstrijd New Member

    Update: IJsstrijd op 20 februari (200km)

    Sinds het laatste bericht van 17 januari waarin we nog 350 schaatsers zochten, hebben zich in 10 dagen zestig nieuwe schaatsers aangemeld. Fantastisch! Maar we zijn er nog niet helemaal. We schaatsen op 20 februari de IJsstrijd 2010 nu met minimaal 200 schaatsers. We hebben nog een paar weken om de 500 te halen. Ga naar http://www.ijsstrijd.nl voor meer bijzonderheden en aanmelden. We schaatsen voor de ontwikkeling van een draagbare kunstnier.

    Bijgevoegde bestanden:

    • 7817.jpg
      7817.jpg
      Bestandsgrootte:
      44,9 KB
      Weergaven:
      462

Deel Deze Pagina