Uitslagen wedstrijden 9 t/m 11 oktober

Discussie in 'Lange baan' gestart door Sabine, 9 okt 2009.

  1. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Uitslagen uit Heerenveen:
    http://www.desg.de/?page_id=813&anzeige ... ntID=11931

    Op de 500 is er over het algemeen toch niet echt hard gereden. Inderdaad een hele mooie tijd voor Remco Olde Heuvel op de 1000 meter! Ben benieuwd of hij dit door kan trekken :) hij heeft wel eerder van die uitschieters in het voorseizoen gehad maar dan liet hij het tijdens het seizoen zelf niet zien. Jan Blokhuijsen rijdt ook een mooie tijd op de 1500, die is goed in vorm! Sven's tijd is aardig, maar niet echt geweldig. Heb het even vergeleken met eerdere 3 kilometers in het voorseizoen maar die waren wel wat sneller. 3,43 in Inzell vorig jaar, en tijdens het seizoen 3,41 in Heerenveen. Maar goed het is ook zeker niet slecht natuurlijk.
    Bij de dames valt het me op dat Bruintjes 1,18 rijdt op de 1000, goede tijd! Lotte van Beek rijdt inderdaad erg mooie tijden voor iemand van die leeftijd. Ireen rijdt ook weer een mooie 500. De 1500 vind ik wat minder, maar niemand heeft daar tot nu toe echt hard op gereden in Thialf. De tijden van Leenstra vallen toch zwaar tegen vergeleken bij Ireen. Valkenburg rijdt toch ook wel weer aardig met 2,00 goed om te zien dat ze goed is hersteld van de operatie. Voorhuis valt me tegen. Groenewold heeft ook weer voor het eerst gereden! 4,17 is niet super, maar ook niet slecht. Maar na die hernia vind ik het toch een mooie tijd.
  2. G1ant

    G1ant Well-Known Member

    Nee? :? Ze werd alleen maar wereldkampioene sprint...
  3. rja

    rja New Member

    Nog niet echt in vorm, maar het is nog vroeg in het seizoen.
  4. Regenboog

    Regenboog Member

  5. Schaatsfan86

    Schaatsfan86 Active Member

    Oef, Lotte van Beek rijgt de PR's ook aan elkaar! Die gaat goed zeg! Die beenbreuk in het voorjaar heeft haar geen parten gespeeld bij de seizoensstart zo te zien.

    Ik vind de tijden van Wüst ook aardig, gezien het feit dat ze in het begin van het seizoen nooit zo snel is. Hopelijk belooft dat wat voor de rest van de seizoen en zien we weer de Wüst uit 2007 die onoverwinnelijk was?

    Verder lijken Bruintjes en Boer nu de beste kaarten te hebben op de sprintafstanden. Timmer draait nog mee en Gerritsen is echt matig, die is nog niet in vorm. Van Riessen doet het ook nog niet super.
  6. sharky

    sharky New Member

    Leuk om wat tijden te zien. Heel heel heel langzaam wordt ik schaats wakker..............
  7. Vinnie

    Vinnie Member

    Mooie tijd van Davis op de 5000, voor de rest heel mooi om te zien dat van Beek zulke tijden aan het rijden is. Wust valt niet tegen, maar de tijden van Leenstra zijn nog niet hoopgevend. Boer sterk en ook Bruintjens kan weer voor World Cup plekken gaan. Beckert alweer zeer indrukwekkend op de 5 en zal misschien dit jaar ook de 3 nog beter gaan rijden. Gerritsen valt zoals eerder gezegd wel erg tegen, maar ik hoop dat het incidenten zijn. Ze is wel vaker wat wisselvallig, zeker op de 1000. Voor de rest al mooie tijden op de 1000 heren, dat gaat nog een heel gevecht worden voor die paar plekjes.
  8. Duif

    Duif Well-Known Member

    Wat te denken van de 2.01.42 van Annemarie Boer (junior B1) op de 1500m in Heerenveen gisteravond ?
    Zou dit wel kloppen ? Uit mijn hoofd dacht ik dat haar pr van vorig seizoen 2.09 was.

    In dezelfde wedstrijd rijdt Reina Anema 2.11 en die had van vorig seizoen al 2.03 staan
  9. IKE

    IKE Active Member

  10. Schaatsfan86

    Schaatsfan86 Active Member

    Sietse Heslinga heeft gisteravond nog 36,08 gereden op Thialf, een nette tijd. Die is goed bezig.

    Ik geloof het ook haast niet... Helemaal omdat ze een 43'er op de 500m rijdt. Als je zo'n snelle tijd op de 1500 rijdt, dan zou die 500m toch ook veel sneller moeten kunnen? Hoewel de tijd op de 500m geen PB is, ze heeft al eens 42,84 gereden vorig jaar, maar ze heeft nu een nieuw HV nummer zie ik op Osta. Er staan MT achter de tijd, ik vermoed dat er een handklokker de mist in is gegaan?

    Als de tijd wel klopt, dan is het echt een supertijd en hebben we er een kandidaat voor Jong Oranje bij.
  11. nietswiet

    nietswiet Member

    Inderdaad er is een fout gemaakt bij de 1500m van Annemarie Boer door de jury gisteravond in Thialf. De klokkers hadden de tijden wel goed, maar ze zijn dus verwisseld met het invoeren hiervan, omdat de tijdswaarneming van Thialf het wel erg vaak laat afweten.
    De 2.01.42 was van haar tegenstander en Annemarie reed 2.10.02.
  12. guus

    guus New Member

    Blijft nog de vraag: wie reed dan die 2.01,42? Want gezien de andere tijden op de 1500 lang niet slecht. (Alleen Wüst en Valkenburg reden sneller, als ik het zo gauw goed zie.)
  13. KlaasJan

    KlaasJan New Member

    Het was een man die 2.01 reed :p
  14. Schaatsfan86

    Schaatsfan86 Active Member

    Ik zie inderdaad bij de B-jongens een 500m en een 1500m tijd staan waarbij de 1500m opvallend langzaam is vergeleken met de 500m. De uitleg van nietswiet verklaart een hoop.
  15. lilyleaf

    lilyleaf New Member

    Het was Jorjan Jorritsma die tegen Annemarie reed en die dus 2:01 had moeten krijgen. 2:10 is overigens nog steeds een goede tijd voor annemarie. Ook Melissa de Boer (b1) reed 2:10, de dames van de skatebond doen het goed.
  16. Sabine

    Sabine Well-Known Member


    En 1:12 is ook echt geen goede tijd.
  17. villaweb

    villaweb New Member

    het valt me op dat nog niemand heeft gezegd dat Margot Boer zou erg sterk reed afgelopen weekend in Erfurt...........ver voor de rest!!!!

    Nu maar hopen dat (ex) DSB toch door kan gaan, ook al moeten ze nu eerst zelf hotel, vervoer en baan betalen.....................wel balen zeg in dit OS seizoen!!!

Deel Deze Pagina