Hedrick niet blij met methode Veldkamp

Discussie in 'Lange baan' gestart door Rutger, 5 feb 2009.

  1. Icespeedskater

    Icespeedskater New Member

    eh eigenlijk heeft bijna elk land een kans. Daarom zijn de OS ook zo mooi.
  2. cindycinderella

    cindycinderella New Member

    Heeft iemand Één vandaag gezien, zaterdag jl. Hierin was opgenomen "de week van Bart Veldkamp". Bart en het US-team werden vanaf de zondag in Hamar tot in Heerenveen gevolgd. Ik vond vooral de lichaamstaal van zowel Bart als Chad Hedrick veelzeggend.....
    (terug te zien op www.eenvandaag.nl)
  3. Lammert

    Lammert Member

    In welke zin? Wil ik vanavond wel even terug zien.
  4. cindycinderella

    cindycinderella New Member

    Laten we het er maar op houden, dat ze elkaar niet zo leuk vonden/vinden. Het contact tussen Shani en Bart was warmer!
    Er werd ook gevraagd of Bart volgend seizoen nog coach zou zijn, hij antwoordde hierop dat hij het nog niet wist, maar dat het tijdens het evaluatiegesprek na het seizoen binnen een paar minuten duidelijk zou zijn.
  5. Lammert

    Lammert Member

    Vreemd genoeg is Hedrick in interviews altijd heel positief over Veldkamp en andersom ook wel. Maar ja, hoe het echt zit, zullen we waarschijnlijk pas te horen krijgen als Bart z'n contract verscheurt. Maar dat het een k-klus is, dat coachen in de US van A pik ik wel op uit z'n Telegraaf-columns.
  6. Whieee

    Whieee New Member

    Bart Veldkamp kan heel snel knopen doorhakken en is daar ook rigoreus in. Ik denk dat het ook vooral daarom zal zijn dat een evaluatie voor hem niet lang hoeft te duren. Verder is Hedrick natuurlijk enorm eigenwijs, wat het werken met hem niet makkelijker maakt voor een coach.

    Ze waarderen elkaar zeker, maar op dit moment is het natuurlijk redelijk frustrerend dat er nog niet uitkomt wat ze graag willen
  7. cindycinderella

    cindycinderella New Member

    Jullie hebben natuurlijk allebei wel gelijk! Maar ik denk toch dat er een hele grote kloof is tussen Bart en Chad Hedrick en aangezien ze beiden als eigenwijs te boek staan, vraag ik me af of er nog een brug te bouwen is.
    Het kan natuurlijk aan mij liggen of wellicht aan de manier waarop één en ander gemonteerd is. Hebben jullie het item al gezien?
  8. nino

    nino Member

    Ik heb het gezien. Ik vond Hedrick professioneler dan Bart.

    Opvallend vond ik ook dat Bart alles op zichzelf betrok, terwijl het eigenlijk over de sporter hoort te gaan en niet over de coach.

    Hedrick heeft een nieuwe bril, dan zegt Bart: "Ik heb ook heel veel brillen versleten vroeger".
    Hansen zegt iets over dat hij altijd de jongste is en niet zo goed is als de ouderen, en dan zegt Bart dat als Hansen later oud is ook zal denken "ach die jongeren wat kunnen die nog veel".

    Natuurlijk kan het ook allemaal wat vertekenen door de aanwezigheid van de camera.

    Overgens sluit ik helemaal niet uit dat hun professionele relatie nog heel goed is of kan komen, zeker na die mooie 15000 m in Heerenveen.
  9. Lammert

    Lammert Member

    Of Veldkamp eerlijker, zo kun je het ook zien. Ik vond het een onthutsend kijkje in de relatie coach-schaatser, waarin de twijfel over de juistheid van de gekozen trainingsmethoden toch wel verbijsterend duidelijk komt bovendrijven. Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat Veldkamp volgend jaar de Amerikanen nog traint nu Hedrick zo duidelijk aangeeft dat ie van het ingeslagen pad af wil en weer gaat inline skaten als training.
  10. nino

    nino Member

    Ja, dat is inderdaad precies hetzelfde.
  11. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

Deel Deze Pagina