NK Allround

Discussie in 'Lange baan' gestart door Jan Blokland, 23 jan 2012.

  1. G1ant

    G1ant Well-Known Member

    Voorhuis vergeet haar techniek compleet, maar prikt en vecht van start tot finish naar een redelijke tijd. Is nog niet uitgeschakeld. Maar ik denk dat Leenstra en De Vries om de titel gaan strijden. En Joling, Voorhuis en Keulstra om het tweede WK ticket. Mijn geld blijft op die laatste staan.
  2. Cyclad

    Cyclad New Member

    Ik verwacht plaatsing van Leenstra en Voorhuis. Dat zou ook het beste koppel zijn, samen met De Vries en Wüst,
    Iedereen maakt nu van Leenstra de gedoodverfde favoriete. Begrijpelijk, maar Linda de Vries zal op de 1500 meter weinig verliezen en heeft een behoorlijk veel betere 5 kilometer. Die strijd wordt nog mooi.
  3. Cyclad

    Cyclad New Member


    Ik ben bang dat Keulstra op de 1500 meter weer tijd verliest op Voorhuis. De 5 kilometer van Voorhuis is goed genoeg om Pien dan voor te blijven. Als ik geld zou hebben zette ik het op Voorhuis!
  4. dedeut

    dedeut Well-Known Member

    Leenstra kan zeker een seconde pakken op de 1500. Dat maakt haar voorsprong op de 5k 14 seconden! Dat moet gemakkelijk lukken als ze niet instort, zeker aangezien ze zo dicht in de buurt blijft bij de Vries op de 3k.
  5. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Ik denk dat Marrit haar 3000 heel mooi voorzichtig heeft opgebouwd, maar ze heeft natuurlijk veel meer snelheid in de benen dan Linda de Vries. Hoewel ik denk dat ze morgen op de 1500 nog wel wat winst kan pakken, heeft ze nu al 11 seconden marge, omgerekend naar de 5000! Bovendien rijden ze normaliter beide races tegen elkaar wat in principe in het voordeel is van de vrouw die de voorsprong heeft.
  6. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Sterker nog, met haar 12e plek op de 3000 meter en haar huidige 8e plek in het klassement, zou ze zich niet eens plaatsen voor de vierde afstand op dit NK! Van der Weijden zal morgen ófwel moeten hopen dat Carlijn Achtereekte of Antoinette de Jong uit de top tien van het klassement valt, ofwel zou ze iemand (bijv. Keulstra of Nauta) in moeten halen in het klassement waarna top zeven in het klassement beter is dan van de 7e plaats van Janneke Ensing op de 3000.

    Als Marrit Leenstra de positieve verrassing is op dit toernooi, dan is Juf Annouk dat (tot nu toe) in negatieve zin.
  7. Mark79

    Mark79 New Member

    v.d. Weijden en Keulstra reden duidelijk tegen elkaar in de eerste rondjes en moesten dat aan het einde met relatief hoge rondetijden bekopen. Voor Annouk zou het erg zuur zijn als ze niet eens de laatste afstand haalt. Er zijn nog perspectieven...
  8. Elina

    Elina Well-Known Member

    Het gaat nog niet heel snel op de 5km bij de heren, al was dat gezien PR's ook niet te verwachten.
    Vorig jaar reden er 6 rijders onder de 6.30 van hen staan dit jaar alleen Rotteveel en Verweij aan de start.

    Dit was mijn 400ste bericht op het forum
  9. Elina

    Elina Well-Known Member

    Ted-Jan Bloemen, hoe kan ik die nu vergeten, reed vorig jaar ook onder de 6.30
  10. Cyclad

    Cyclad New Member

    Eindelijk iemand die sneller is dan de 6.44.86 van Rhian Ket: Pim Cazemier klokt 6.43.50
  11. Elina

    Elina Well-Known Member

    In maart 2008 heeft Rhian Ket voor het laatst een 10km gereden tijdens de Gruno Bokaal. Als ik de regels voor het starten op de laatste afstand goed heb begrepen dan mag die morgen de 10km rijden. Ben benieuwd of die dan ook zal starten met het oog op de wereldbekerwedstrijd in Hamar.
  12. Danou

    Danou Active Member

    Dat zal er vast vanaf hangen hoe hij er in het klassement voor staat na de 1500m. Als hij een reeele kans maakt op een startbewijs en/of klassering lijkt het mij dat hij wel gaat starten.
  13. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Team Hart zou wel eens de goudgraver van het weekend kunnen worden. Ze hebben de twee favorieten voor de eindzege plus een paar outsiders die ook op de afstanden medailles oogsten. Ze hebben ook mijn sympathie wel, als je mij vraagt wie ik het gun naar het WK allround te gaan, dan zou het laatste ticket voor de vrouwen bijvoorbeeld wel naar Yvonne Nauta mogen.
  14. Sidekick

    Sidekick Well-Known Member

    Met een wrs 11e tijd op de 5000m en een naar verwachting normale 1500m waardor hij bij de eerste 12 blijft, zal hij wel meedoen ja.
  15. Danou

    Danou Active Member

    Verweij blijft Bloemen voor in het klassement.
  16. eddy

    eddy Well-Known Member

    Koen is niet tevreden met zijn schaats, of komt dit door zijn 2e plaats op de 5000m.
    Morgen nog een spannende 2e dag bij de mannen voor de titel.

    Leenstra heeft me vandaag verbaast met haar geweldige 3 kilometer.
    Als ze haar 1500m normaal afrondkan het voor haar normaal niet meer fout gaan voor de titel.
  17. Hakkie2

    Hakkie2 Well-Known Member


    Koen zijn schaats klapte 'schuin', volgens mij.
  18. alexander79

    alexander79 Well-Known Member

    Goede 1e dag voor Marrit..ze zit een flow nu. Strakke 3km, morgen gewoon haar ding doen op de 1500m en dan kan het bijna niet meer mis gaan.

    Bij de mannen is het een stuk spannender. Verwey of Bloemen?
  19. dedeut

    dedeut Well-Known Member

    Ik gun Joling het laatste ticket wel. Ze zit er het hele jaar al zo dicht tegen aan en had enorme pech tijdens de schaatsweek.
  20. kleppers

    kleppers New Member

    Voorhuis en Joling zullen op de 1500M tijd moeten pakken op Keulstra, anders gaat Keulstra hen voorbij in het klassement. Keulstra reed voor haar doen een goede 500M maar Joling en Voorhuis zouden haar toch de baas moeten kunnen zijn op de 1500M.

Deel Deze Pagina