Sokken in Salomon schoenen?

Discussie in 'Materiaal Discussie' gestart door Schaatsfan86, 27 dec 2011.

  1. Schaatsfan86

    Schaatsfan86 Active Member

    Ik overweeg om een stel schaatsen met Salomon schoenen te kopen. Welke combinatie schoenen + ijzers ik wil, daar ben ik nog niet over uit. Maar je ziet vrijwel overal combinaties met Salomon schoenen, dus ik vermoed dat ik met dat merk schoen thuis zal komen. Ik heb nog nooit op deze schaatsen geschaatst, alleen ooit eens gepast in de winkel.

    Mijn vraag aan de Salomonbezitters: met welke sokken schaatsen jullie in deze schoenen? Of zonder sokken? Maakt het verschil of je op kunstijs of natuurijs rijdt qua sokken'?

    Ik schaats normaal op Nagano Gold schoenen zonder sokken.
  2. ItalFrk

    ItalFrk New Member

    Ik heb er dunne Viking-sokken in, zonder naad. Dat gaat prima. Dit heb ik nog niet geprobeerd op natuurijs. Mocht je de schaatsen willen proberen dan kun je ze huren bij De Vechtsebanen in Utrecht.
  3. iceman

    iceman Member

    Hoi Schaatsfan86

    Ik rij al 5 jaar op Seves customschoenen zonder sokken!!!!!!!!!!!!!!!! daar rij ik langebaanwedstrijden op en ook mijn Marathon wedstrijden.

    Als ik op natuurijs of op Flevo On Ice of zoals vorig jaar op de Gouwzee met de kerstdagen schaats doe ik dat op mijn Salomonschoenen en MM Ice Skates en dat ook met een hele dunne sok omdat de Salomonschoenen vrij warm zitten.

    Papasilly
  4. Schaatsfan86

    Schaatsfan86 Active Member

    Dunne sokken lijken dus wel een goed plan om te proberen.
    Bedankt voor de reacties!

Deel Deze Pagina