KNSB Schaatsclinics

Discussie in 'Techniek & training' gestart door KNSB2009, 17 sep 2010.

  1. KNSB2009

    KNSB2009 New Member

    In de hoop op wederom een mooie natuurijswinter in Nederland daagt de KNSB je uit deel te nemen aan een reeks schaatsclinics in samenwerking met DuoSport. Het maakt niet uit of je een beginner, gevorderde of een expert bent; grijp nu je kans!

    In minimaal vijf weken tijd werk je aan het verbeteren van je techniek en conditie en word je klaargestoomd voor het schaatsen op natuurijs. Ook als het in Nederland niet vriest, zijn er genoeg uitdagingen. Je kunt bijvoorbeeld met de KNSB meegaan naar de Weissensee in Oostenrijk, om daar een toertocht op natuurijs te gaan rijden. Of je kunt deelnemen aan een toertocht op FlevOnice, de langste kunstijsbaan ter wereld in Biddinghuizen. Op drie verschillende momenten in het seizoen organiseert FlevOnice een schaatstoertocht.

    De clinics vinden plaats op diverse locaties onder leiding van deskundige trainers. In de eerste les word je ingedeeld in een groep van je eigen niveau. Ook is een speciaal trainingsschema voor je ontwikkeld om je techniek en conditie te verbeteren, en je ontvangt een KNSB introductiepakket.

    Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven op: http://www.knsb.nl/uitdaging
  2. martwest

    martwest New Member

    Hier heb ik vorig jaar prima ervaringen mee gehad!
    Succes!

Deel Deze Pagina