1000 m Hedrick: 1.09.36!!!!!

Discussie in 'Lange baan' gestart door Lynn, 14 okt 2005.

  1. Lynn

    Lynn New Member

    Zelfs Erben Wennemars, toch specialist, was vorig seizoen nooit sneller dan Chad Hedrick op dit moment. En dat op de 1000 meter, wist niet dat ie dat ook kon. Jammer dat Davis niet meereed. Wilde weleens weten hoe hij ervoor staat.
    In dit wedstrijdje werd Kip Carpenter trouwens tweede:1.09.70. We zijn gewaarschuwd............
  2. mi

    mi Well-Known Member

    wow!

    vraag 1: waar?????
    vraag 2: oke das snel maar wat heb je er nu aan? je kunt niet van oktober t/m januari-februari onder de 1.10 rijden.... toch?
    ;-)
  3. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Nou het is goed voor je eigen ego en zelfvertrouwen als je nu al zo hard rijdt
  4. Schaatsfan Suzanne

    Schaatsfan Suzanne New Member

    Ja, dat is wel een goede tijd ja, maar daar heb je nu nog niet zo heel veel aan. Hij moet het maar in Turijn laten zien.
  5. G1ant

    G1ant Well-Known Member

    Die eerste zin van je is niet waar, want Erben heeft vorig jaar toch echt 1:07 gereden. 1:09 is een goede tijd van Chad nu, maar als hij een serieuze kans wil hebben opd e 1500 in Turijn dan heb je die snelheid minstens nodig. Ik schrik niet echt van de tijd, maar het geeft wel aan dat Chad beter in vorm is dan de afgelopen jaren in deze fase van het seizoen.
  6. Monique

    Monique Well-Known Member

    Chad is toch bepaald niet een 1000 meter man, dus voor hem is het een ongekend snelle tijd. Hij zal toch niet de nieuwe Eric Heiden worden ... :?:
  7. Krijn

    Krijn Member

    ik vind het een hele rappe tijd, maar net zoals de andere zeggen moet je deze tijd wel relativeren. Chad heeft die tijd denk ik in salt lake gereden. Als onze Nederlandse jongens daar iedere week zouden rijden wil je ook niet weten wat voor snelle tijden er dan uit de bus komen. Het gaat er dus maar net om, om het op het juiste moment te en de juiste plaats te doen. Hedrick maakt er in ieder geval wel een goede kans op!
  8. Lynn

    Lynn New Member

    Inderdaad woensdag gereden in SLC. Maar toch erg goed!!
  9. pad

    pad New Member

    denk het niet hoor.. hij moet eerst maar eens proberen om 1 gouden plak te halen, ik denk dat dat al moeilijk genoeg wordt gezien het niveau van de concurrentie!! en met 1.09 in SC wordt je geen olympisch kampioen..
  10. IJsprinces

    IJsprinces New Member

    Ik reken er wel op dat Chad van zich laat horen tijdens de Spelen, maar niet specifiek op de 1000m. De 1500m en 5000m hebben vast en zeker zijn voorkeur. Iedereen weet dat Chad zijn trainingen niet altijd serieus neemt... maar ik heb begrepen dat hij het deze zomer beter heeft aangepakt, en ik denk dat dit dus wel een soort teken is dat hij in vorm is en heel wat van plan is!
  11. Schaatsfan86

    Schaatsfan86 Active Member

    Ik vind 1.09 in SLC niet echt geweldig goed. Wel goed voor Hedrick omdat ie niet een 1000mman is, onze jongens rijden toch echt nog wel een seconde sneller (als ze in SLC zijn). En das best veel, 1 seconde op 1000m.
  12. Thialfgirl

    Thialfgirl New Member

    Ik ben het helemaal met je eens.. Ik denk ook als een Erben Gerard Of Jan daar had gereden dat ze mss allemaal wel sneller zijn dan Chad
  13. Monique

    Monique Well-Known Member

    Jullie hebben helemaal gelijk, maar voor Chad is het een geweldig goede tijd.
  14. Bart Le Hiem

    Bart Le Hiem New Member

    Als er iemand in het huidige tijdperk nog in staat moet worden geacht om 3 of 4 gouden medailles te winnen op de OS is hij het toch wel. En daar hoeft de 1000 meter nog niet eens bij te zitten.

    Ik zeg niet dat hij het doet. Maar dat hij er toe in staat is :wink:
  15. Monique

    Monique Well-Known Member

    Wat Heiden destijds heeft gedaan zal denk ik nooit meer gebeuren, maar Chad heeft zeker kans op meerdere gouden medailles, dat denk ik ook wel. Dat zou dan kunnen op de 1500, 5000, 10.000 meter en met de ploegenachtervolging. Jammer voor Heiden dat dat er destijds nog niet was, anders had ie er wel 6 gewonnen misschien.
  16. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Op de 10 zie ik Chad nog niet winnen.. Wel op de 1500 en 5..
  17. Catwoman

    Catwoman New Member

    Gezien de tijden in Heerenveen - waar Bos en Wennemars zelfs ontbreken - ben ik helemaal niet onder de indruk van deze tijd van Chad. Het geeft aan dat hij meer snelheid heeft gekregen maar meer ook niet. Een medaillekandidaat voor Turijn is hij zeker niet op deze afstand....
  18. Cyclad

    Cyclad New Member

    Nog niet nee....
  19. Schaatsfan86

    Schaatsfan86 Active Member

    Hoe hij in Turijn een 1000m zal schaatsen kunnen we niet zeggen. Maar dat Groothuis onder de 1.10 rijdt op een laaglandbaan, en Hedrich bijna dezelfde tijd op een hooglandbaan, zegt genoeg. Het is gewoon geen goede tijd. En ik ben van mening dat je in een paar maandjes geen twee seconden op de 1000m kan winnen, hoe wonderbaarlijk die amerikanen soms zijn, het kan gewoon niet. Hedrick zal de 1000m in Turijn niet winnen, dan eerder Davis of onze mannen. Of misschien nog een noor, we zullen zien!
  20. Krijn

    Krijn Member

    pas op met zeggen...hij zal niet winnen...misschien wordt het wel een noor die wint, of een italiaan!! Houd alsjeblieft alle kansen open, dat is het mooie van de OS!

Deel Deze Pagina