DE SCHAATSTRIBUNE 2008-2010

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door Krizz, 25 nov 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Lars-Lover

    Lars-Lover Active Member

    Ik heb die uil wel zien rondvliegen. Erben heeft hem de naam Hilbert gegeven :p Je komt af en toe nog wel es beesten tegen in de sport..ik zag een keer bij een voetbalwedstrijd een eekhoorn over het veld lopen en nu dus een uil in de schaatshal haha. :p Maar idd, een uil hoort in de natuur en niet in een schaatshal.
  2. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Kunnen we Mart niet dumpen bij het schaatsen en Erben daar een levenslang contract geven :lol:
  3. Monique

    Monique Well-Known Member

    Lijkt me een geweldig goed plan, ik wens Mart zo langzamerhand van alles toe, als wij er maar van af zijn. Zal je zien dat ie 100 wordt en tot zijn 99e ons blijft vervelen met die zelfingenomen kop van hem.
  4. Sphere

    Sphere New Member

    Die uil heeft er zelf voor gekozen om daar te gaan wonen he!
    En ik denk eigenlijk, dat ze dat beest lekker moeten laten zitten, zolang hij geen overlast op het ijs veroorzaakt.

    Het heeft toch wel iets, zo'n mooi beest die in zo'n hal woont.
  5. Koen

    Koen Well-Known Member

    ik hoop dat iedereen ook goed naar Erben geluisterd heeft. Dat iedereen net als de Noren bij Bokko achter Sven gaat staan. En niet hopen dat hij af zou gaan maar zijn prestatie meer gaan waarderen. Wijze woorden van Erben. Die ook volgend jaar de ploegenachtervolging gaat rijden omdat hij beter in het team tegen gas aan sterke Amerikanen kan geven (in eigen woorden vertaald)

    Mart dumpen daar hoop ik al jaren op, maar zit er helaas niet in.
  6. rja

    rja New Member

    Een mooie naam voor die uil, heeft Erben mooi bedacht.

    Vogelpoep is Hilbert van der Duim fataal geworden schijnbaar.
  7. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Nee joh, dat was een grapje van hem. Hij was toen op een onverklaarbare manier gevallen.
  8. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Svencouver wordt Svenergy
    Door PAUL VAN DEN BOSCH EN GERARD DEN ELT

    RICHMOND - Onder druk van juridische stappen van NOC*NSF heeft energiebedrijf Essent besloten de dit weekeinde gelanceerde campagne rond wereldkampioen Sven Kramer (‘Svencouver’) aan te passen.

    In AD Sportwereld prijkte Sven Kramer zaterdag in een advertentie waarin hij een sjaal met het opschrift Svencouver stond afgebeeld. Op de achtergrond was de nieuwe Richmond Olympic Oval te zien, met daarop ook de Olympische ringen.

    Prompt dreigde de top van NOC*NSF, aanwezig tijdens de WK afstanden, met een kort geding, indien Essent niet bereid was de naam van Svencouver en de relatie met de Winterspelen van 2010 te laten vallen.

    ,,NOC*NSF moet de naam van de Olympische Spelen, maar ook die van de organiserende stad, en de bijbehorende symbolen zoals de vijf ringen beschermen,’’ aldus directeur Theo Fledderus van de sportkoepel. ,,Deze mogen door derden niet commercieel worden uitgebuit, zo schrijft het IOC voor. Essent probeerde met deze campagne nadrukkelijk de link te leggen met de Winterspelen. Dat kunnen wij niet toestaan.’’

    Zaterdagavond, na de laatste rit op de 5000 meter vrouwen in de Olympic Oval, probeerde NOC*NSF er met de sponsorvertegenwoordiger van Essent uit te komen. Dat lukte, waardoor juridische stappen overbodig werden.
    ,,Het loopt allemaal met een sisser af,’’ aldus Fledderus.

    Essent hanteert voortaan de naam Svenergy om nieuwe en bestaande klanten te enthousiasmeren voor de komende Winterspelen.

    ,,Wij hebben het volste recht om de naam Svencouver te gebruiken, die hebben we namelijk wettelijk laten registreren. Maar in het belang van de Nederlandse sport willen wij geen gedoe,’’ aldus Paul Boehlé, sponsormanager van het energiebedrijf.

    Met Svenergy probeert Essent een relatie te leggen tussen het aantal titels en gouden medailles van Sven Kramer en een te verkrijgen korting op de energienota.

    Pfff wat een verhaal weer :lol: nou dan hebben we niks meer te maken ;)
  9. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

    of Essent heeft hier mee gelezen op dit forum en gezien dat zij helemaal niet de geestelijke vaders en moeders zijn van Svencouver en nu zware juridische stappen vrezen van de Svencouver bedenkers ;)

    maar eerlijk gezegd vind ik Svenergy dynamischer.. kunnen ze over 5 jaar ook gewoon nog in Sochii gebruiken.

    MBT Erben die heeft helemaal volle bak gelijk. Carl Verheijen is in mijn ogen toch wat langzamer en kan moeilijk die snelle rondjes volgen laat staan volhouden. Maar Erben moet niet vergeten dat het niet alleen om de finale draait, maar dat er volgens mij minimaal 3x gereden gaat worden...
  10. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Hahaha ik denk het ;)

    Lekker is dit, hebben ze eerst onze naam bedoezeld en gebruikt en nu hebben we helemaal geen poot meer om op te staan. Nu maar hopen dat iedereen hun Svencouver snel weer is vergeten en alleen nog maar aan die van ons denkt :)
  11. Monique

    Monique Well-Known Member

    Dat is toch een onverwachte wending, haha. Daar gaan jullie gratis kaartjes naar Vancouver, moet je weer gewoon hard sparen of voor de buis.
  12. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

    strax wil je je spandoek ophangen en moet je het weghalen ipv bovenstaande reden :p

    overigens hangt de reklame svencouver.nl nog op de boarding
  13. GlobeskaterIJshaas

    GlobeskaterIJshaas Active Member

    wel apart dat ze dan nog wel de reclame mogen laten hangen, al zullen ze de nieuwe reclame nog wel niet klaar hebben..site bestaat trouwens ook nog steeds ;)
  14. GlobeskaterIJshaas

    GlobeskaterIJshaas Active Member

    ze zeiden nu op tv dat ze morgen mss muizen wouden laten loslaten.. dat lijkt mij toch niet echt handig, want als je die eenmaal binnen hebt moet je veel moeite doen daar weer van af te komen...
  15. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

    ja en je kunt wel muizen loslaten maareuhmm.. ik zie nog even niet hoe dan de uil en de muizen weer naar buiten gaan...
    ach ze hebben nog even om die uil eruit te krijgen...
  16. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    De muizen net buiten het stadion neerzetten, dan komt ie uil er wel uit.
  17. Edwin

    Edwin Active Member

    Hilbert is niet meer meldde het Sportjournaal een uur geleden :( Ze hadden de deuren nog open gezet in de hoop dat, maar het mocht niet baten. Tijdens het laatste shot zag je hem nog even poepen ^^
  18. Sportgekkie

    Sportgekkie New Member

    Daar mogen ze vanavond tijdens het Schaatsgala best even een minuut stilte voor houden, Hilbert hoorde bij Vancouver :cry:
  19. Monique

    Monique Well-Known Member

    Ach gossie, arme Hilbert. Een treurige hongerdood neem ik aan. Hopelijk komen er in de toekomst geen uilen meer binnen, ik vind dat echt heel zielig.
  20. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Ik schrok even toen ik dit las maar toen ik dat van het poepen als snapte ik al dat het niet over Hilbert zelf ging ;)
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina