WK Sprint

Discussie in 'Lange baan' gestart door Jan Blokland, 23 dec 2008.

  1. Cyclad

    Cyclad New Member

    Boer hield op de 1e 500 meter in bij de kruising (overigens terecht) en was op de 2e 500 erg houterig in de eerste 100 meter. Kortom, ook bij Boer zit er meer in. Maar inderdaad, we kunnen van haar niet zeggen dat ze tegenvalt.
  2. Cyclad

    Cyclad New Member

    Knap negatieve opmerking. De mannen achter hem waren gisteren beduidend langzamer op de 1000 meter. Die 4e plaats houdt hij natuurlijk wel, maar het podium is echt onhaalbaar.
  3. vergeer

    vergeer Well-Known Member

    Davis is echt de grote winaar van de 500. Hij zal met z'n 1000 de druk nog aardig gaan opvoeren, maar Nagashima is nu zo dichtbij, die mag het eigenlijk niet meer laten lopen. En Lee geeft nooit op dat zagen we vorig wel. Fanatastisch toernooi! Kuipers is weg voor het podium daar is niks meer aan te doen. De Nederlanders hebben alle 4 grote fouten gemaakt.
    Ondanks dat de canadezen laat aankwamen, rijden Parrot en vooral Gregg toch erg goed. En Yu blijft een fenomeen.
  4. huskyEmile

    huskyEmile New Member

    Maar die komt hopeloos tekort!

    Boer doet nog redelijk mee. Van Riessen kan op de 1000m wel weer wat plaatsen goed maken maar een podiumplek kan ze shaken!
  5. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Dat vind ik te makkelijk gezegd. Bij de anderen kan ook misgaan wat er bij de Nederlanders mis is gegaan, het blijft sprinten. Maar ik hoop het ook niet hoor, zeker niet.

    Ik denk wel dat Nagashima die 1e plaats niet vast gaat houden.
  6. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

    dat is niet negatief bedoeld, maar dan is toch de 4e plaats het hoogst haalbare? dan moet hij daar toch blij mee zijn??
  7. G1ant

    G1ant Well-Known Member

    Jammer voor Simon en Mark. Podium gaat Simon niet meer lukken als iedereen blijft staan. Wel leuk is dat de 1000m superspannend gaat worden met drie kanshebbers op de wereldtitel. Davis heeft in mijn ogen goede papieren.
  8. vergeer

    vergeer Well-Known Member

    Alleen een grote fout kan Kuipers nog van de 4e plek afhouden.
  9. vergeer

    vergeer Well-Known Member

    Boer rijdt geweldig goed. Boven verwachting zelfs. Bruintjes ook en van Riessen valt alleen op de laatste 500 tegen. Maar laten we niet vergeten dat ze nog erg jong zijn.
    Ik heb weer genoten van de chineze vrouwen! Hopeljk lukt het Yu nog om 2e worden. Verder vind ik de prestaties van de japanse dames erg meevallen. Ze rijden dit jaar een stuk beter dan vorig jaar. Zelfs op de 1000 doen ze aardig mee.
  10. sharky

    sharky New Member

    Davis lijkt me toch iets te veel gevraagd voor de titel, de achterstand is 1.21 gister was het verschil tussen Nagashima en Davis 6 tiende. Maar verder ben ik het met je eens, het is superspannend (leuk geluid tussen de klaagzang hier......)
  11. Sportgekkie

    Sportgekkie New Member

    Wat een bizar WK-weekend met 3 NL valpartijen. Ik hoop dat Margot nog op het podium kan komen maar ik denk dat het voor Simon bijna onmogelijk gaat worden.

    Bij de vrouwen gaat Jenny Wolf het niet redden, ik gok op Beixing Wang & bij de mannen op Shani Davis.

    Het is mij ontgaan of Bruintjes bij de eerste 16 zit voor de startbewijzen voor volgend seizoen...
  12. huskyEmile

    huskyEmile New Member

    Ik word gek van dat gel*l van Ria, Herbert en Martin. "Als dit", "als dat", "zonder die misslag", enz. Dingen gaan zoals ze gaan en de uitkomst is dat we tekort komen voor de medailles. Alleen Boer heeft nog een kans op een medaille.

    Dat Gerritsen vandaag 38 nog wat rijdt doet absoluut niet ter zake!

    Waarom snappen commentatoren nu niet dat ze dat soort non-info niet met kijkers moeten delen!?!
  13. Lars-Lover

    Lars-Lover Active Member

    Jammer die missers van Tuitert en Kuipers..Ik ben bang dat het niet meer wat gaat worden met die podiumplek voor Kuipers. Of hij moet een hele goede 1000 rijden en dat een ander een grote misser maakt.

    @ Cyclad: Die missers van Laurine van Riessen waren mij niet zozeer opgevallen, wel die van Tuitert en Kuipers.
  14. huskyEmile

    huskyEmile New Member

    Bruintjes en Van Riessen voorlopig 13 en 14 (of 14 en 13). Nou ... die gaan het podium echt niet halen!

    Uiteindelijk Bruintjes 12e en Van Riessen 10e. Maar Gerritsen niet bij de beste 16. Dus ... weg startplek voor volgend jaar.
  15. huskyEmile

    huskyEmile New Member

    Misslag ... dag klassement!

    Conclusie duidelijk: geen mdaille ... dus gefaald!
  16. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Ga eens weg met je negatieve commentaar zeg, pfff ik krijg echt hoofdpijn van jou. Het zou fijn zijn als je nog iets inhoudelijks aan dit forum toe kan voegen, en zo niet blijf dan liever weg.
  17. lindavdsalm

    lindavdsalm Active Member

    Nou ik vind een 4de plaats geen falen hoor. Yu had gewoon goed gereden. Keurige 1000 van B. Wang.
    Anni laat weer zien dat ze steeds beter gaat rijden en ik denk dat zij de te koppen vrouw wordt op deze afstand in Vancouver met de WK afstanden.
  18. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Jammer van Boer, ik hoopte dat ze die Chinese kon pakken maar die reed ook erg sterk. Al met al mag ze terug kijken op een sterk toernooi met twee goede 1000 meters. Wel jammer dat ze dan net 4e wordt, dat is zo'n rotplaats.
  19. Koen

    Koen Well-Known Member

    goed drie dames bij eerste 12, dat is toch wel netjes. jammer van Boer. maar het leek mij dat die Chinees er veel meer voor ging. Vechten om derde te worden. Maar goed. Chinezen goed. eerste en derde.
  20. Lars-Lover

    Lars-Lover Active Member

    De kampioen bij de dames is dus Wang. Dat komt voor mij niet als een verrassing. Had ik wel verwacht. Jammer dat Boer op die 4e plek is blijven staan en net naast het podium grijpt..Verder erg sterke 1000 meter van Friesinger!

    Ik ben bang dat we geen enkele Nederlander op het podium gaan zien..

Deel Deze Pagina