WK Afstanden 2008 Nagano

Discussie in 'Lange baan' gestart door leenstrafan, 20 jan 2008.

  1. Simonfan

    Simonfan New Member

    haha echt Die-Hards zijn jullie hoor... ik ga het waarschijnlijk niet trekken zo vroeg;)
  2. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Krijg ik misschien eindelijk eens wat gezelschap zo 's nachts op het forum. Normaal ben ik altijd zo eenzaam als ik hier om half vier aan het posten ben!

    P.S. Waarom zou je Lars ineens reserve maken voor de 1000 meter? Erben heeft zich geplaatst voor de World Cup Finale en was daarop 4e Nederlander. Kortom, hij is de meest logische reserve. De op-een-na meest logische reserve zou Remco Olde Heuvel zijn geweest en dan pas Lars Elgersma.
  3. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

    owh ik ben er bij hoor
    lekker vroeg naar bed, wekker om half 5
    beetje schaatsen kijken met de laptop op schoot, dan nog een beetje slapen en 's middags klussen in mn nieuwe huisje...

    tis de laatste wedstrijd van het seizoen, ik verwacht vuurwerk!
  4. villaweb

    villaweb New Member

    ik zal het nog erger vertellen................alles kijken én gewoon daarna naar mn werk; in het weekend de kids opvangen en naar de sport brengen (nee, nog geen schaatsen, maar dat komt nog wel....haha) en maandag gewoon weer aan de slag.
    En oja...........ondertussen de site (www.villaweb.nl ) natuurlijk bijwerken, eigen VillaWeB-schaatspool (jaha...die is er ook) updaten en zo af en toe schaatsforum van leuke 8) teksten voorzien............kortom...........een lekker druk lang weekend als afsluiting van het seizoen!!!!
  5. GlobeskaterIJshaas

    GlobeskaterIJshaas Active Member

    ik ben ook van plan om alles live te kijken.. enne het begint niet eens zo vroeg als jaren geleden de finale van het wk allround in Nagano ;) dus het valt nu wel mee ;)
  6. Tinuz

    Tinuz New Member

    Ik ga ook live kijken. De donderdag valt nog best mee: 6u opstaan. Dat is maar 45min eerder dan normaal. Alleen de vrijdag en zaterdag zijn vreselijk vroeg, maar dan ben ik vrij en ga ik s middags even liggen ofzo... En mocht ik het als student toch niet trekken :wink: dan kan ik het net als de rest ook opnemen op de dvdrecorder :D
    Veel kijkplezier allemaal!!
  7. Ikke2009

    Ikke2009 New Member

    Ik ga het helemaal live zien aangezien ik erbij ben 8) Ik vertrek overmorgen naar Japan :)
  8. Koen

    Koen Well-Known Member

    leuk zeg, veel plezier daar enne je weet het. goed aanmoedigen en met de schaatsers mee waven :wink:
  9. Danielle

    Danielle Well-Known Member

    Ik ga het proberen, ondanks het hertentamen maandag.

    Donderdag en vrijdag vrij, zaterdag om 12 uur werken, en zondag ook vrij. Dus dat moet lukken.

    Maar ik wil het niet missen, en als ik het opneem kijk ik uit automatisme op teletekst, dan weet ik de uitslag al en dan vind ik er niks meer aan.
  10. Irma

    Irma New Member

    Gelukkig, ik heb niet voor niets twee vrije dagen genomen. Ik ga lekker 's nachts voor de tv zitten / hangen / staan (net hoe spannend de ritten worden). Op het schaatsforum posten gebeurt waarschijnlijk achteraf, mijn PC staat boven, de TV met lekkere hangbank beneden. Keus is makkelijk. Had ik het nou goed onthouden de de 1500 heren na de 5 en de 10 km kwamen? Zou Kramer dan eindelijk een keer volle bak gaan rijden? Was het maar vast zo ver...
  11. Lars-Lover

    Lars-Lover Active Member

    Ik ga ook 'nachtdienst draaien 'voor de tv. Mijn vriend zal me wel voor gek verklaren, maar dat boeit me niet :p Ik wil het gewoon niet missen. Alleen ga ik net dat weekend met onze vriendengroep naar Centerparcs en zij zijn niet zulke grote schaatsfans..Maar goed, het wordt toch midden in de nacht uitgezonden, dus als ze dan een beetje op tijd naar bed gaan, hebben ze geen last van mij. En anders..Ik moet ook elke keer verplicht voetbal met ze meekijken, dus mogen ze dan deze keer met mij mee schaatsen kijken :p
  12. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Dat heeft hij idd gezegd, en ook dat hij volle bak gaat, dus dat wordt mooi :D
  13. Ikke2009

    Ikke2009 New Member

    Ik zal de longen uit mijn lijf schreeuwen en heel fanatiek mee-waven :wink:
  14. Schaatsfan86

    Schaatsfan86 Active Member

    Ik ben die hele week lekker vrij! Nouja, ik ben vrijdag jarig en dan ga ik een dagje weg en moet zaterdag nog wel werken.
    Donderdag kijk ik sowieso, vrijdag denk ik niet, en zaterdag wel, ik moet om half 8 naar m'n werk dus dat kan precies! En zondag kijk ik vast ook wel.
  15. Joanne

    Joanne Member

    Ik moet gewoon vroeg naar school, maar ga zeker de wekker zetten. Heb er zin in. Zie dat Kramer grote kans maakt schaatser van het jaar te worden. Bij de vrouwen gaat het in Nagano tussen Wust en van Deutekom. Paulien staat nu 15 punten voor.
  16. Henk Kok

    Henk Kok New Member

    Kijk aan, zo hoort dat. :lol: Tis de laatste van het jaar, dus als het even kan... 's nachts kijken is toch het meest speciaal.
  17. puckje20

    puckje20 New Member

    ik heb altijd als een willen weten hoe het voelt om heel vroeg in de ochtend schaatsen te kijken.. Het is alleen jammer dat de ochtend zo vroeg is.
    Maarja ik heb ook lekker vrij genomen. hoop alleen wel dat ik nog iemand vind om samen schaatsen mee te kijken. anders ben ik bang dat ik snel weer in slaap val.
  18. Sabine

    Sabine Well-Known Member

  19. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Het is wel echt supermooi daar. Zowel de M-Wave zelf als de foto's van de stad eromheen. Nu wil ik ook naar Nagano...
  20. GlobeskaterIJshaas

    GlobeskaterIJshaas Active Member

    hehe ik denk dat je niet de enige bent ;) Maar goed Japan wil ik ooit echt nog wel eens heen, maar nu met de WK afstanden was wel erg gaaf geweest alleen jammer dat het zo ver weg is en zo duur ;)

Deel Deze Pagina