World cup finale Heerenveen

Discussie in 'Lange baan' gestart door Marlous, 11 nov 2007.

  1. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Waar ik wel echt mee zit he dit weekend is Erben... Ik maak me echt ernstig zorgen om hem en merk aan mezelf dat ik er al stiekem afscheid van aan het nemen ben en dat ik zondag zooo pessimistisch was en helemaal niet verbaasd was dat die slecht reed. Ik had vrijdag de Erben kriebels weer en het ultieme Erben gevoel maar na die 1500 was ik toch wel heel erg teleurgesteld. Nou ja ik wist eigenlijk al dat het een valse start werd en ik heb het uitgegild :oops: en toen was Sabine zo lief om mij op de hoogte te houden vand e tweede start omdat ik NOOIT een tweede start van een Wennemars live kijk maar toen ik opkeek scheen die weer bijna op zijn bek te gaan...en toen wist ik al dat het over en uit was maar ja je blijft hopen he...dat die toch een geweldige slotronde rijdt ofzo maar hij was gewoon leeg... :cry: En na afloop kwam ik hem tegen buiten maar hij was aan het bellen en er kwam toch een gestotter uit. Nu nniet allemaal grapjes maken dat die dat altijd doet want dit was wel heeel erg extreem hoor..... je kon amper volgen wat die zei en hij was echt duidelijk verdrietig en zat niet lekker in zijn vel.... Ik schrok er echt van!
  2. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Mwah ik vind best dat je alleen Nederlanders mag aanmoedigen hoor maar ga dan niet boe-roepen bij buitenlanders...Als je iemand niet leuk vind dan hou je gewoon lekker je mond.
  3. Simonfan

    Simonfan New Member

    Ja idd, er zijn genoeg mensen die via het werk ofzo kaartjes krijgen. Heel jammer, want deze mensen weten er gewoon niets van af. Die snappen volgensmij ook helemaal niets van die sfeer in Thialf :wink: ''Wie gaat er nu voor buitenlanders juichen???'
  4. Simonfan

    Simonfan New Member

    Erben moet gewoon weer rust in z'n kop krijgen en dan komt het wel weer goed. Beter dit jaar een klote seizoen dan tijdens de Olympische spelen...
  5. GlobeskaterIJshaas

    GlobeskaterIJshaas Active Member

    wij hadden ook van die kinderen waar godennygo over spreekt en het vervelende is dat ze mega laat aankomen en dat die ouders dan ook nog willen dat hun kinderen vooraan komen te staan ( ze hadden allemaal vippasjes) ten eerste als je met kids vooraan wil staan kom dan ook vroeg in de rij staan en voed je kids op zodat ze bij buitenlanders hun mond houden en niet dat boe geroep..
  6. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

    idd, ik hou ook altijd mn mond bij de mensen die ik niet zo leuk vinden... des te harder kan ik gillen voor alle anderen zo'n beetje...

    moet er wel ff bijzeggen dat ik echt een hekel aan kinderen heb en deze zaten ook de hele tijd tegen mn schenen te schoppen en volgens mij deden ze het erom.. had echt bijna die pa's aangesproken van: zijn dit uw kids? maar ach, ze waren al weg bij de ere-ronde en ik denk dat ze daar erg veel aangemist hebben want die kids hadden dat schitterend gevonden! net goed!
  7. Kimmy

    Kimmy New Member

    Ah niet opgeven hoor Lisan. Iedereen heeft wel eens een periode dat het even niet zo lekker gaat, schaatsers ook. Komt wel weer goed!

    Leuk die filmpjes van de ererondes!

    Ik zat zondag voor de tv de hele middag te wachten op het schaatsen. Zonden ze uiteindelijk maar 5 minuten uit van de ploegerachtervolging! Heb ik voor nix, volleybal, basketbal, badminton en tennis zitten kijken :twisted:
  8. Tuttifrutti

    Tuttifrutti Well-Known Member

    heb ook een geweldig weekend in Thialf gehad! D

    nog 1x alle schaatsers live in actie kunnen zien en samen met me vriendinnen onze favo's keihard aangemoedigd ;) dat blijft super om te doen!! Helaas ging het niet bij iedereen even goed maar ja..
  9. Danielle

    Danielle Well-Known Member

    Ik ben gisteren ook geweest, vond het toch wel een beetje spannend, zo helemaal alleen van Breda die wereldreis maken, maar ik heb er helemaal geen spijt van. Dat wist ik eigenlijk al wel van te voren, maar toch.
    Ik stond op zuid, net na de bocht op de 2e rij, ik was erg content met mijn plekkie.
    Mooie dag gehad, erg genoten.
  10. Oxylus

    Oxylus Well-Known Member

    Ik heb ook mijn eerste Thialf ervaring achter de rug. Echt genieten om te zien wat een snelheid die mannen en vrouwen in het echt maken zeg. was heerlijk om het allemaal van zo dichtbij te volgen. Ik heb zelf niet meegewaved en ik zal dat ook niet zo snel doen ook hoor. Klapvee spelen laat ik graag aan het SBS6 publiek over. Ik kom voor het schaatsen niet voor het Carnaval. dat heb ik hier in het zuiden al meer dan genoeg. Al met al veel plezier gehad van mijn marktplaats kaartjes. Mijn vriendin vond het wel wat aan de drukke kant, maar zij is ook geen supergrote schaatsfan, dus dan erger je je natuurlijk wat sneller aan irritante randverschijnselen.
  11. villaweb

    villaweb New Member

    voor 3e keer dit seizoen naar Thialf geweest en ik moet zeggen........het viel me mee dwz de drukte. Was wel druk, maar met de plekken werd normaal omgegegaan. Gelukkig geen ervaring gehad deze keer met VIPpers, kleine vervelende kids (heb niks tegen kids hoor; heb ze zelf ook :wink: ) en boe roepende mensen (ik zou me rot ergeren en het de mensen goed laten weten dat dat niet kan en dat ze dan maar naar het voetbal moeten of zo.... ).

    Ik heb alleen 1 hele hele grote fout gemaakt en dat is..............mn Westlandse vlag (groenwit gestreept met oranje 'DE LIER' erop) laten hangen en ja...........gelijk Thialf gebeld op maandag, maar de schoonmakers hadden 'alles opgeruimd' en natuurlijk niet gekeken naar het verschil tussen een geschreven spandoek en een vlag van 40 euro!!!!!
    Ik weet het domme fout, maar ja het blijft s$@*.
    Volgend jaar maar een nieuwe vlag...........
  12. ®onnie

    ®onnie New Member

    Ik heb zondag ook eindelijk mijn eerste Thialf ervaring achter de rug. En het was in 1 woord geweldig. Wat een spektakel. We hadden geluk dat we helemaal vooraan konden staan en daardoor niet heel veel last van al die bierdrinkende mensen hebben gehad. Heb nu nog last van mijn keel omdat ik wel voor zo'n beetje iedereen uit m'n dak ging.
    Leuk om Fabris ook nog even te kunnen zien trainen, man wat kan die man schaatsen zeg.
    Ook de afsluiting was echt tof, leuk dat ze allemaal nog even voorbij kwamen.
  13. Simonfan

    Simonfan New Member

    Dat is balen van je vlag VillaWeb!!!

    Enne ik voel me helemaal geen klapvee in Thialf hoor. Carnaval vieren hoort er juist bij daar :wink: En naast het feestje kun je nog heel goed genieten van het schaatsen!
  14. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

    @ villaweb wat vreselijk balen van je vlag zeg!!

    ikzelf heb video's gemaakt van de wave tijdens de 5k mannen en heb bv sverre haugli en tobi schneider de link naar het filmpje gestuurd en kreeg berichtje terug dat ze het super hadden gevonden en het echt heel erg waardeerde...

    waarom zou je meteen als klapvee betiteld worden als je meedoet met zo-iets?! als je het leuk vindt, doe je mee en zo niet dan niet. Ik vond het wel een leuk idee
  15. Simonfan

    Simonfan New Member

    ik vind het inderdaad totaal geen klapvee.... Zonder het feestje erom heen is het toch een stuk minder leuk :wink:
  16. Krizz

    Krizz Well-Known Member Medewerker

    Ach ik ben misschien antiek..maar voor mij hoeft dat nagemaakte opzwepen niet.
    Straks staat er een regie-assistent met bordjes APPLAUS!!!!.

    Snap wel dat het voor de de rijders erg gaaf moet zijn.. zo'n golf van geluid die met je meegaat.
    Ik hoor tijdens een wedstrijd ook alle voor mij bedoelde aanmoedigingen en de commentator. Motiveert enorm..
    Ach..ik heb lekker Havard aangemoedigd.. die had het meer nodig en hij haalde zo net voldoende puntjes om Sven voor te blijven in het klassement 5/10k en is dus dit seizoen de regelmatigste/beste 5/10k rijder!!!!

    had alleen nooit: "Makkie Bob" moeten roepen... :cry: :cry:
    Zal het straks op de skeelerbaan in Lisserbroek maar niet tegen hem zeggen d at ik dat was. 8) 8)
  17. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Ben het wel met je eens, krizz, over dat nagemaakte opzwepen...dat hoeft van mij ook niet.... Aanmoedigen moet met passie en niet omdat het moet ;)
  18. Simonfan

    Simonfan New Member

    Gelukkig doet het merendeel in Thialf het met passie :D Ik tenminste wel...
  19. Tess

    Tess New Member

    Wat zijn we snel met een oordeel dat de meeste mensen het zonder passie doen. Ik sta net zo hard mee te klappen en te waeven en moetig de schaatsers echt wel met passie aan.
  20. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Dan lees je mijn opmerking toch echt verkeerd....Je legt me iets in de mond wat ik niet heb gezegd.

    Ik heb niet gezegd dat niemand of een groot deel het niet met passie doet. Ik zeg alleen dat ik het soms als het wordt opgezweept 'nep' vindt overkomen. Omdat het dan 'moet' en dat ik vind dat het vanuit het publiek zelf moet komen en niet een of andere speaker die een poging tot doet of een of andere entertainer op het middenterrein.

Deel Deze Pagina