Wie wordt de nieuwe schaatsanalyticus bij de NOS?

Discussie in 'Lange baan' gestart door Lynn, 22 jun 2007.

  1. Monique

    Monique Well-Known Member

    Ralf is idd een goed idee, hij is enorm leuk en weet natuurlijk heel van schaatsen. En hij zal ook heel veel schaatsers kennen, zodat hij een beetje inside verhalen kan vertellen.
  2. Reitse

    Reitse Active Member Medewerker

    Marnix: laat hem het maar proberen :)
    Henk: nee, laat die lekker van zijn pensioen genieten ;)
    Ben: kan ook leuk zijn :)
    Hein: zou die dat aandurven?
    Ralf: idem

    Wat ik met aandurven bedoel is scherp zijn, fel commentaar leveren als iets niet goed is, niet alles met de mantel der liefde bedekken maar vooral tegen de Smeetse arrogantie en betweterigheid ingaan.
  3. Lynn

    Lynn New Member

    Ja, en daarom was Bart dus 200% geknipt voor die rol. Die dingen die Reitse beschrijft heeft hij. Maar Ralf zou het ook kunnen :D denk ik, alleen is ie misschien minder recht-voor-zijn raap en temperamentvol dan Bart. Een tikkeltje verlegen misschien ook wel, maar zeker niet minder intelligent. en kan dingen ook ontzettend goed verwoorden, bovendien volgens mij ook een mannetje dat veel met techniek bezig is geweest. Ik ga voor Ralf! ik had nog helemaal niet gedacht aan hem.. :oops: schaam,schaam
  4. Ina

    Ina New Member

    Moeilijk, moeilijk. Ik vond Bart echt geknipt voor de rol van analist, iemand die echt verstand had van waar hij over praatte, eerlijk commentaar gaf, ook als iets niet goed was, een duidelijke technische uitleg en een gezonde dosis humor af en toe. :wink: Wat die uitleg betreft zou ook Martin Hersman van mij ook van het commentaarhok naar de tafel van Mart mogen verhuizen, denk dat hij dat ook goed zou kunnen. Marnix ten Kortenaar is inderdaad ook een goede optie. Henk Gemser hoeft van mij niet terug, ga ik alleen maar naar Bart terug verlangen... :wink:. Ben benieuwd wie het uiteindelijk wordt.
  5. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Je hebt inderdaad gelijk over Jan Bos. Mijn vriend zat tijdens het WK Afstanden in Salt Lake (hij wel ja :( ) naast hem en heeft geamuseerd naar hem zitten luisteren. Heb het zelf ook wel eens gemerkt tijdens praatprogramma's of na z'n races.Maar laat hem voorlopig nog maar even schaatsen ;)
  6. Babe

    Babe New Member

    Ik stem voor Ralf of Jan. Of zijn er nog vrouwelijke ex-schaatsers die in aanmerking komen? Annamarie Thomas of zo, of zeg ik nu iets heel raars?
  7. Tjark

    Tjark Active Member

  8. Babe

    Babe New Member

    Hee! :x
  9. mande mol

    mande mol New Member

    Ik denk dat oud verslager Henk Kok ook terug keert bij het schaatsen hij volg Bert Marink op die stop bij het schaaten.
    Trouwen heb gehoord via Frank Snoeks dat misschien Falko Zandstra bart opvolgt.
  10. coen

    coen New Member

    Het lijkt mij wel een mooi baantje!:D

    Maar eerst ng maar een beetje zelf schaatsen!

    de groeten :wink:
  11. Catwoman

    Catwoman New Member

    Jeetje .... ik vind Falko een schat hoor, maar ik heb hem nog nooit op enig technisch inzicht op schaatsgebied kunnen betrappen.
  12. fred

    fred Member

    Falko lijkt mij ook niet zo geschikt voor deze taak. Ik ben meer voor Ben vd Burg, of Marnix ten Kortenaar. Doen het goed op TV, hebben verstand van zaken, durven voor hun mening uit te komen en hebben (Haagse) humor.

Deel Deze Pagina