NK Allround

Discussie in 'Lange baan' gestart door Catwoman, 19 dec 2006.

  1. Krizz

    Krizz Well-Known Member Medewerker

    Samengevat: zeer mooi toernooi met vooral vooraf voorspelde winnaars op de meeste afstanden:
    Opvallend in de plus..aantal junioren/neo's die nu echt aansluiting met de (sub)top hebben, Ritsma die lekker mee kan op de lange afstanden.
    Opvallend in de min: de jonge gasten van Orie, Bob zijn 5 en 10k, de korte afstanden van Ritsma
    Onopvallend in de min: Tuitert deed voor spek en bonen mee... maar gelukkig heel gebleven. Hoelang zal Orie nog daar aan het roer staan???
    Kort gezegd heeft de ploeg op een individuele uitschieter na (nog) NIETS gepresteerd dit seizoen.

    Krizz
  2. Koen

    Koen Well-Known Member

    Ik wil daar nog aan toevoegen: dat het Jochem helaas niet gelukt is een goede WK te rijden. Hij was zo teleurgesteld na de 10km. Ingrid heeft flink tegen hem moeten aanpraten na de rit.
    Verder is Wiet als titelhoudster helaas wat laag geeindigd :cry: , Tessa viel wat tegen. Carl reed een hele goede 10km. Het forum is een heel hoog Sven en Erben gehalte valt me op. trouwens ook in Thialf. terwijl de tegenstander van Erben, Ben Jongejan een geweldige prestatie neerzette. :lol: persoonlijk record met 40 seconden verbeterd. vond het erg teleurstellend dat iedereen op West voor Erben ging staan en alweer zat toen Jongejan langs kwam.
    Ben twee dagen in Thialf geweest en het was een te gek kampioenschap.
  3. Koen

    Koen Well-Known Member

    oeps :cry:
    zie het nu pas, ik bedoel dat het Jochem niet goed gelukt is goed NK te rijden. :(
    reed hij het WK maar :!:
    allemaal leuke kerstdagen toegewenst!
  4. MaritNijssen

    MaritNijssen New Member

    Hallo! Super weekend he?!
    Heb het allemaal vanuit thialf kunnen bekijken.. super race van erben maar iets in me vond het toch wel heel jammer dat mark net niet op het podium stond.
    Maar het gedrag van Sven tegenover mark heb ik dus gemisd.. can somebody fill me in?

    xx
  5. Monique

    Monique Well-Known Member

    Toen Sven van Mark had gewonnen op de 1500 meter keek hij bij de finish even achterom zo van: waar blijf je? Verder dook hij ogenblikkelijk de binnenbaan in waar Mark dus reed en schoffelde daarbij nog even een pilon om.
  6. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    haha toen Sven startte op de 1500 was het Erben bord ook in beeld, moest meteen aan jou denken.

    En ja moest wel ff laten weten wie Hessel was he, ook al heet die Jan H volgens de speaker. Of zoals Hessel zei:"Weten ze in ieder geval waar die H nou voor staat"
  7. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Haha echt leuk dat Hessel t zelf ook zag :)
  8. Ray

    Ray New Member

    mooiste was dat Erben tijdens het inrijden met zn armen gebaren maakte van KOM OP MAAK LAWAAI... iedereen ging uit zn dak en waar je normaal een geconcentrerende Erben ziet zag je nu een Erben met een grote glimlach ,, dat was echt super om te zien

    en afgelopen zaterdag met zijn opening op de 5000 meter. ONDER HET WERELDRECORD... iedereen uit zn dak.. dacht Thialf afgebroken werd
  9. Ina

    Ina New Member

    Hè, heb ik dat net even gemist :shock:. Maar het was absoluut een mooi NK, schitterend die 10 km van Erben, ik heb echt zitten genieten (voor de tv, helaas niet in Thialf, maar ja je kan niet alles hebben hè?) :D. Knap ook van Marja Vis, dat ze 3e is geworden en zich dus ook geplaatst heeft voor het EK, en dat allemaal zonder ploeg. Jammer dat het met Jochem nog niet echt lekker ging, had het hem zo gegund.
  10. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Trouwens, ik wil iedereen even fijne kerstdagen wensen :) (ja ik weet dat het hier niet thuishoort :p)
  11. Ina

    Ina New Member

    Aangezien ik daar ook geen aparte topic voor zie, van mij ook allemaal fijne kerstdagen gewenst! :D
  12. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    haha niet zo gek he dat die onder het WR opent, maar Erben had na de 10 van hem ook een leuke actie. Wij waren allemaal aan het schreeuwen en juichen maar Sven en Carl moesten starten dus Erben zegt zo van: Sttt... vervolgens ging het starschot en toen maakte die weer een gebaar van:"Maak maar weer lawaai" zag er wel heel grappig uit.
  13. Lindekh

    Lindekh Member

    Ik was er ook zondag. Die 10 kilometer van Erben vond ik ook echt masterlijk. Echt briljant. Verder is veel wat mij opviel wel al gezegd ;)

    Vond het in ieder geval errug tof. Ik had nog een Nederlandse vriendin uit het buitenland meegenomen die het nog nooit zo had gezien. Die vond het ook tof. Was grappig.

    Ik heb genoten in ieder geval!
  14. Mark

    Mark Active Member

    Het ANP blundert er ook weer flink op los:

    Voor het Nederlands allroundkampioenschap hadden zich 25 andere schaatsers ingeschreven, maar Kramer plakte op geen enkele naam het predikaat 'rivaal'

    Dat is wel heel erg prehistorie, heel vroeger kon dat, maar toen was het NK nog op natuurijs.
  15. Mark

    Mark Active Member

    Als je geen 10km wil rijden, moet je niet starten op een NK allround.
  16. MaritNijssen

    MaritNijssen New Member

    Zondag tijdens het NK heb ik even met Jan Hessel Boermans staan praten.. Maar heeft iemand een idee van een site of een andere manier waarop je in contact met m kunt komen?
  17. Sluuman

    Sluuman New Member

  18. Nick Name

    Nick Name New Member

    Nouja, deze jongen heeft een geweldig toernooi gereden, dus tuurlijk moet hij starten. Ik vind het juist wel netjes dat hij zich terug trok en iemand anders daarmee een kans gaf, het schijnt dat Ingeborg Kroon de 5 op d'r gemakkie reed, om geen problemen in de rest van het seizoen te krijgen.
  19. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    haha was jij van dat spandoek toevallig???
  20. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Sjoerd had niet verwacht dat het zo goed zou gaan met het NK Allround. Hij was uitermate tevreden maar had nooit gedacht dat hij de 10 zou halen. Hij is nog maar 18 en heeft nog alle tijd, ik denk juist dat het een verstandige beslissing is geweest. Oh en het is niet zo dat hij hem echt niet wilde rijden, hij had een dubbelgevoel maar in overlegbleek het verstandiger om zich af te melden.

Deel Deze Pagina