NK Allround

Discussie in 'Lange baan' gestart door Catwoman, 19 dec 2006.

  1. Catwoman

    Catwoman New Member

    Uhm, laten we het erop houden dat Mark iets met de break-up met Annette Gerritsen te maken had ;)
  2. joke

    joke New Member

    Catwoman, hoe weet jij dat toch allemaal?
  3. Monique

    Monique Well-Known Member

    Haha, dan zijn het idd misschien wel echt rivalen. Maar Mark heeft nu toch niets met Annette? Ik had al wel gehoord dat het over was tussen Helen van Goosen en Mark Tuitert, zal er misschien dan ook wel iets mee te maken hebben?

    In ieder geval zou het mooi zijn als het Sven motiveert tot een snelle 500 meter, want hoe leuk ik Mark Tuitert ook vind, hij kan wat mij betreft toch niet tippen aan Sven Kramer.
  4. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Oh dat meen je niet :eek: nu ben ik echt geschokt hoor :p Mark scoort geen punten hiermee bij mij.. ;)
  5. Catwoman

    Catwoman New Member

    Helen en Mark zijn idd ook naar aanleiding daarvan uit elkaar gegaan. Mark en Annette was een kortstondige affaire en als ik me niet vergis heeft Annette nu iets met Alexis Contin. En Sven en Mark ...... zijn dus allebei vrijgezel ;) :D

    (en Sven kan het bloed van Mark wel drinken, maar ach dat gaat wel weer over. Sven is nog zo jong en bovendien zooooo populair bij de meisjes)
  6. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Dat ze allebei vrijgezel zijn is natuurlijk wel een pluspunt ;) maar het is te begrijpen dat Sven er boos over is natuurlijk. Trouwens, hoe weet jij dit soort dingen allemaal? Hebben we hier een spion zitten? ;)
  7. tom182

    tom182 New Member

    slechte 500 m van Gretha Smit 44 er. Ze gaat zich waarschijnlijk niet plaatsen voor de 5 km morgen. Wust heeft al bijna 1,5 seconden verschil met haar grootse concurrent Groenewold. Van Deutekom blijft 1.1 seconden van Wust af. Vis 40.91 goede tijd voor haar die gaat zich op de 3 k m later vandaag nog wel hoger in het klassement voegen.
    Goede prestatie van Natasja Bruintjes zij is 2e geworden op de 500 m.
    Tegenvallende prestatie van Laurine v. riessen een tijd van 40.50 die moet eigenlijk wel een 39.6 of 7 rijden want dit is haar sterkste afstand
  8. G1ant

    G1ant Well-Known Member

    Het sterkst bezette NK bij de dames sinds een hele lange tijd, denk ik. Na deze 500 denk ik dat Van Deutekom, Vis, Van Dijk en VOorhuis voor de twee tickets naast Groenewold en Wust gaan rijden.

    Cramer, Kleinsman en Smit zijn voor mij afvallen als top-4 kanshebbers.
  9. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Wüst óverduidelijk de sterkste hier. Wat een gat slaat ze al, terwijl ze eigenlijk nog beter kan.. Verder rijdt van Deutekom ook netjes! En Bruintjes met een mooie 2e plaats :)
  10. G1ant

    G1ant Well-Known Member

    Jawel, dat kan gewoon met hulp van een goede 3 kilometer.
  11. Monique

    Monique Well-Known Member

    Leuke 500 meters, zowel bij de vrouwen als de mannen. Bij de vrouwen gaat Wüst als een speer, mooi. Gretha was wel extreem traag weg, ze kon er zelf wel om lachen.

    Bij de mannen viel in ieder geval op dat Arjen van der Kieft gewoon bleef staan bij de start, het leek wel alsof hij dacht dat het een valse start was ofzo. Verder weer een supermooie 500 meter van Sven, toch weer een PR en dat moet je ook maar kunnen op zo'n toernooi. Het geeft in ieder geval aan dat hij echt constant goed rijdt op de 500 meter, prachtig. En Ritsma viel niet mee en niet tegen, maar ver zal hij hier niet echt mee komen helaas.
  12. bart1

    bart1 New Member

    kan je eigenlijk nog de ritten terugkijken op een site? want ik heb de helft gemist. en wil het wel graag zien.
  13. Cyclad

    Cyclad New Member

    Wüst perfect, Wieteke Cramer en Laurine van Riessen tegenvallend op de 500 meter. Wel mooi dat er straks een echt open strijd gaat ontbranden voor de plekken achter Wüst (Voorhuis, Cramer, van Dijk, Groenewold, Valkenburg, Vis, van Deutekom, Kroon)

    Bij de mannen is de winstmarge van Erben Wennemars vrij beperkt gebleven, vooral Mark Tuitert doet toch goede zaken.
    Sven Kramer had weer een PR kunnen rijden....
    Mooie tijden ook van De Vries & De Vries
  14. Monique

    Monique Well-Known Member

    Ik was idd vooral Sjoerd de Vries nog vergeten te noemen, die had echt een geweldige 500 meter, en hij is nog zoooooo jong.
  15. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Ik vind het weer leuk. Goede 500 m. van Sven, met zo'n misslag nog een pr, hij was zelf ook wel tevreden volgens mij :) ook goed gereden door Mark, hij was heel erg opgelucht ook.. Erben pakt iets te weinig marge vind ik.. Sjoerd de Vries rijdt super hier!
  16. Cyclad

    Cyclad New Member

    Goede 3 van Helen van Goozen, Linda Bouwens en Diane Valkenburg.
    Ik verwacht echter dat de tijden van dit drietal na het 2e deel van de 3 kilometer niet bij de top 5 zullen behoren...
  17. umpire

    umpire Member

    Ja, leuk toernooi :D
    Die opening van Ritsma viel me alles mee, alleen het vervolg... :?

    Verheijen had een slechte tijd op de 500m, Tuitert een hele goede. Wennemars had denk ik iets sneller gemoeten, maar achter Kramer wordt het nog spannend voor het uiteindelijke podium. Voor de vrouwen weten we al genoeg denk ik. :p
    Ik hoop dat Hersman zometeen wel ophoudt met dat gezeur over schaatsen achter de streep bij de start, want daar houden ze zich allemaal aan. Niet het hele blauwe stuk wat je ziet is de lijn, maar dat was jullie denk ik ook wel opgevallen.
  18. Cyclad

    Cyclad New Member

    Weten we inderdaad bij de vrouwen genoeg?
    Na de 3 kilometer lijkt het er op dat Wüst kampioene wordt, Groenewold 2e (wat een fantastsiche rit tussen die 2) , Van Deutekom 3e en Vis 4e.
    Iemand nog een andere suggestie?
  19. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Ik hooooop heel erg dat Tessa van Dijk nog 4e kan worden, maar ik vrees dat het toch Vis wordt, hoewel ik het haar ook echt gun.

    Prachtige rit tussen Ireen en Renate :D
  20. Monique

    Monique Well-Known Member

    Ik denk dat Vis 4e wordt, maar ik zou het zelf leuker vinden als Tessa van Dijk 4e zou worden. Wel knap van Vis trouwens dat ze er dit seizoen weer staat hoor. En een prachtige rit tussen Wüst en Groenewold, waarbij ik de eerste helft dacht dat ik bij de VSS toch verkeerd gegokt had omdat Wüst wel erg ver voor lag, maar dat maakte Groenewold toch nog helemaal goed.

    Nu net een redelijke 5 km van Uytdehaage, maar voor hem geldt niet dat hij nu ineens kans maakt op een plek bij de eerste vier.

Deel Deze Pagina