te kleine schaatsen

Discussie in 'Materiaal Discussie' gestart door schaatslover, 2 sep 2014.

  1. schaatslover

    schaatslover New Member

    Het seizoen komt dichter bij 13 september starten mijn trainingen weer alleen 1 probleem, te kleine schaatsen! Het liefste wil ik een paar tweedehands (viking gold) schoenen kopen maar deze kan ik nergens in mijn maat tweedehands vinden. De inruilhandel in de winkel waar ik normaal gesproken mijn schaatsen loopt momenteel niet zo goed. Weet iemand waar tweede hands schaatschoenen kan vinden? Op marktplaats heb ik al gekeken en daar kon ik ook niks geschiktst vinden. Mijn voeten groeien nu niet meer en ik wil wel graag goede schoenen waar ik dan hopelijk voor altijd op kan blijven schaatsen.
  2. Glide-Ahead

    Glide-Ahead Active Member

    De meeste betere schaatswinkels hebben wel 2de hands schaatsschoenen. De Viking Gold is een al wat oudere schoen, en zal zonder al te veel problemen 2de hands te vinden moeten zijn. Waar ergens woon je? Dan kunnen mensen je tips geven voor goede schaatswinkels in de buurt.
  3. schaatslover

    schaatslover New Member

    Ik woon in heerenveen maar de winkels daar haden ze niet.
  4. Glide-Ahead

    Glide-Ahead Active Member

  5. roelDKIJV

    roelDKIJV New Member

    Hoe ver ben je bereid er voor te rijden? Ik weet namelijk wel iemand die bijna elke maat heeft tegen een zeer voordelige prijs, maar die woont wel een flink stuk van je af, namelijk in Nieuwendijk. Als je een maat 41 zoekt zou ik je zelf ook kunnen helpen ;)
  6. Glide-Ahead

    Glide-Ahead Active Member

    Wat me opeens opvalt, waarom heb jij eigenlijk als afbeelding een Viking Gold 2005 schoen, maar wil je een Viking Gold schoen?

Deel Deze Pagina