Salomon+Freeskate of Zandstra Long Track II+Ballangrud

Discussie in 'Materiaal Discussie' gestart door Diedo, 22 dec 2010.

  1. hamel

    hamel New Member

    Arno schaatsen

    Beste Cor en Rinus
    Arno gebruikt voor zijn schaatsen schoenen van een Oostenrijkse fabrikant,Hartjes.Onder de schoen en op de schaats zijn Salomon zolen en platen gemonteerd.De ijzers en verdere opbouw maakt hij zelf.Vakwerk van topklasse.Hij maakt geen reclame in tijdschriften of op internet.Zijn klanten komen allemaal via mond op mondreclame.Hij stikt van het werk.Lange wachttijden momenteel.

    groetjes,George
  2. Rinus

    Rinus Member

    Re: Arno schaatsen

    Kijk :D Klinkt als de opzet van MenM, maar dan wat knusser. Schoenen en bindingen van reguliere fabrikanten met een vakwerk ijzer eronder. Ik wens hem veel succes!
  3. angekimberly

    angekimberly New Member

    tsja ,ook ik overweeg om over te stappenop salomon free skate,rij nu met vaste marathon mid van viking.
    Moet dus ook nog leren met klapschaatsen.Hoe zit het eigenlijk met de snelheid als je overstapt,ik rij al niet zo hard dus als ik zachter ga ......... En zoek een goede schaatsenzaak in oosten van het land ,iemand ervaring met tentusscher bij de ijsbaan in enschede?

    Alvast bedankt

    Hans
  4. cor.

    cor. New Member

    beste hans,

    ik heb goede ervaringen met free-wheel in vorden die alle schoenen op voorraad hebben en zelf een ijzer hebben ontwikkeld ( MenM ). zie verdere info op www.free-wheel.nl

    sukses, groet,
    cor.
  5. angekimberly

    angekimberly New Member

    Hallo Cor
    Ik heb je advies opgevolgd ,en ja een prima zaak ,ben er zo'' n 2 uur geweest en weer vertrokken met een paar nieuwe schaatsen! Goed en degelijk advies en alle tijd voor je ! Het zijn een paar salomon carbon met m en m ijzers geworden.
    Bedankt voor het goede adresje!

    Hans

Deel Deze Pagina