Wereldbeker 3, Astana, 2-4 december

Discussie in 'Lange baan' gestart door Elina, 24 nov 2016.

  1. EenBrabander

    EenBrabander Well-Known Member

    In het formule-1-racen ook... ;)
    Monique vindt dit leuk.
  2. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    In het shorttrack ook. Toch? @Jeronimo1
  3. proeme

    proeme Well-Known Member

    nee, daar werken ze met een tijdstraf. Zoiets zou in het schaatsen ook leuk zijn. Gewoon 5 punten minder in de eindstand. Net zo nutteloos als de tussensprints ;)
  4. De Goudsche Doorloper

    De Goudsche Doorloper Well-Known Member

    Het is overigens niet altijd een DQ in het skeeleren. Je kan, afhankelijk van de ernst van het vergrijp, ook één of meer plaatsen worden teruggezet in de uitslag. Aangezien Blondin veel belang heeft bij een goed eindklassement lijkt me dat een iets mildere, maar nog altijd straffende maatregel. Zeker iets om te overwegen voor de massastart.
  5. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Ik zat hele weekend achter Team Japan. Was zo geweldig om te zien, die emotie
    HaagscheBluf, leenstrafan en EenBrabander vinden dit leuk.
  6. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Hoolwerf had bijna niet gereden. De semi finals waren - door het uitvallen van de dames - vervoegd met 10 minuten. Iedereen stond al klaar om het ijs op te gaan en Hoolwerf stond nog in zijn onderbroek op het middenterrein. Anema kwam al rennend met zijn pak aan. Hoolwerf zag iedereen al in de bocht staan. Haast. Haast. En de jury besloot coulant te zijn en hem mee te laten doen ondanks dat feitelijke te laat was.
  7. ZeeKoei

    ZeeKoei Well-Known Member

    al drie wereldbekers ver en nog geen posts van @LeeMoZovski ?
    ik maak me zorgen
    of zit die hier onder een andere nick?
    @EenBrabander lijkt me een valide reïncarnatie van LeeMoZovski, first of his name, king of the skaters, maar is toch wel degelijk iemand anders van half zo oud?
    HaagscheBluf, Nickel, Monique en 3 anderen vinden dit leuk.
  8. Elina

    Elina Well-Known Member

  9. Monique

    Monique Well-Known Member

    Heb je een foto van hem in zijn onderbroek terwijl Anema met een pak flapperend achter zich aan naar hem toe rent? Ik zie het helemaal voor me en zou het graag in het echt zien. :D
    HaagscheBluf en EenBrabander vinden dit leuk.
  10. vergeer

    vergeer Well-Known Member

    ik heb echt een potje zitten te genieten dit weekend. Uiteraard zeker van de aanstormende Japanse talenten. Wat het vooral spannend maakt is dat ze op alle fronten mee gaan doen. Alleen op de 5 en 10k zie ik dat zomaar niet gebeuren. Ik vraag me wel af of Miho Takagi niet teveel wil/moet. Ik zou zeggen sla eens een keer een WC over dat doet de concurrentie namelijk ook. Niet dat ik er een voorstander van ben, maar wanneer je toch op de Nederlandse manier bezig bent zou ik dat gedrag ook maar snel kopiëren. Waar ik ook erg blij van werd was het interview van Leenstra. Zij vond het flauwekul dat al dat gereis door Azië wel eens nadelig kon zijn voor haar. Nu was Europa een keer aan de beurt om te reizen en daar moet je dan ook niet over zeuren zei ze terecht. 10 punten voor Leenstra! Willen we dat het schaatsen een mondiale sport blijft dan zul je als schaatsland nummer 1 ieder land/continent/schaatser serieus moeten nemen en respectvol behandelen. Dus gewoon meedoen. Of zal ze de zaak nu van de andere kant bekijken vanuit Italië? Waar ik ook wel verrast door ben is de winst van Yuskov en Murashov en het zilver van Yurakova. Vooral van die laatste prestatie. Het lijkt er op dat de Russen alle dopingperikelen redelijk tot goed hebben doorstaan. En dan is er ook nog de stormachtige ontwikkeling dit seizoen van Kachanova. De schaatswereld is mi gebaat bij een sterk Russisch team, natuurlijk het liefst zonder doping. Maar dat geldt ook voor de rest van de wereld. Want niemand die tegenwoordig presteert is voor 100% te vertrouwen. Het allervrolijkst dit weekend werd ik toch wel van Lorentzen. Voor mij absoluut de grootste sensatie en ik ben benieuwd of hij de laatste stap ook nog gaat maken.
    ZeeKoei, Tuttifrutti, fransvanbakel en 4 anderen vinden dit leuk.
  11. Jeronimo1

    Jeronimo1 Well-Known Member


    Klopt inderdaad!
  12. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Des te vreemder dat er niet wordt ingegrepen. Vorig jaar was er ook al het nodige geduw en getrek tussen Blondin en de Nederlandse dames.

Deel Deze Pagina