Wedstrijden zomer 2019

Discussie in 'Lange baan' gestart door EenBrabander, 7 aug 2019.

 1. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Op 10 augustus staat het jaarlijkse Sommerløpet in Hamar op het programma. Traditiegetrouw rijdt Sverre Lunde Pedersen daar zijn eerste 3km van het jaar, maar ik heb het hem gevraagd en dit jaar slaat hij de zomerwedstrijd over. Allan Dahl Johansson en Ida Njåtun zijn de grootste namen aan de start.
 2. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Ida Njåtun rijdt 39.65. Ze was in haar lange carrière nog maar 1x sneller in Hamar, dus dat lijkt een uitstekende seizoensstart. Johansson evenaart met 36.88 zijn beste tijd op laagland, en dat komt uit het rondje van 26.1. Want zet je Johansson op het ijs naast Hong Zhang, dan sprint de Chinese hem er nog bijna uit. 10.74 is een zeer magere opening. Al kan hij natuurlijk een misslag hebben gehad. Henriksen rijdt ook 36.8. Engebråten wint de 3km in 3;54. Geen SLP of HHL, Håvard Bøkko gaf een interview aan schaatsen.nl dus die had ook geen tijd om te rijden ;)
  Kristian vindt dit leuk.
 3. VorstM

  VorstM Well-Known Member

  Per ADJ heeft een filmpje van deze 500 meter (en van Njatun, Ulekleiv, enz.) op Youtube gezet en ik zag geen misslag, of het zou een hapering bij de start geweest moeten zijn.

Deel Deze Pagina