Shani het enigma

Discussie in 'Lange baan' gestart door strawbale, 11 feb 2019.

 1. strawbale

  strawbale Well-Known Member

  Laatst bewerkt: 11 feb 2019
 2. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  zou een ploeg jonge Chinezen trainen

  geen idee of Ning uitmaakt van die groep
  strawbale vindt dit leuk.
 3. strawbale

  strawbale Well-Known Member

  Voel toch een beetje een leegte na het tijdperk Shani Davis. Geruisloos (nou ja, niet helemaal natuurlijk) 'verdwenen' na de OS in Korea en sindsdien nergens meer in het nieuws (lijkt het wel). Nog steeds WR houder op 1000 (tijdens de WC finals precies 10 jaar oud), grote vierkamp (eind maart 13 jaar oud), én bovenaan de Adelskalendern (al ruim 9 jaar) - drie records die er wellicht over een maand niet meer staan. Een mooie gelegenheid voor een Shani-retro lijkt me, hoewel hij daar zelf waarschijnlijk niet(s) voor voelt - iets voor Wennemars, zijn inspiratie (soms) en tijdgenoot?
  Camila en ZeeKoei vinden dit leuk.
 4. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  de ploeg van de NOS was hierover bezig afgelopen weekend, wie weet doen ze later wel iets
  strawbale vindt dit leuk.
 5. strawbale

  strawbale Well-Known Member

 6. strawbale

  strawbale Well-Known Member

  Aan de vooravond van de WC Finals lijkt me het mooist - 10 jaar na zijn nog staande 1000m, aldaar geschaatst (SLC)
 7. sysya

  sysya Well-Known Member

  Volgens de Nos zit hij in Milwaukee en traint hij idd jonge Chinese talenten. Ze zeiden ook dat ze er tijdens het WK sprint op terug gaan komen dus misschien/hopelijk een interview
  EenBrabander en strawbale vinden dit leuk.
 8. strawbale

  strawbale Well-Known Member

  Merci! (vanwege geoblocking dat allemaal gemist - alleen commentaarloze Eurosports.tv live stream gezien)
  Interview zou leuk zijn, Shani-retro zeker ook.
  sysya vindt dit leuk.
 9. sysya

  sysya Well-Known Member

  Evt een vpn of Proxy downloaden? Dat doe ik altijd wanneer ik in het buitenland zit, maar nog wel met commentaar wil kijken.
 10. strawbale

  strawbale Well-Known Member

  Misschien een betaalde (Tunnelbear) nemen voor een maand vanaf 22 feb?
  Welke (gratis?) VPN raad je me aan?
 11. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  een soort van lifetime achievement en ereronde in Heerenveen please
  strawbale vindt dit leuk.
 12. sysya

  sysya Well-Known Member

  Ik gebruik zelf Goose unlimited, dat is een Nederlandse VPN dus vrij goede Nederlandse servers, maar elke grote VPN zou moeten werken (expressvpn, Tunnelbear, nordVPN etc.). De eerste maand is gratis bij Goose dus als je nu zou aansluiten kun je alle grote toernooien kijken dit seizoen. Je kunt hem na die maand gewoon opzeggen, ik heb hem gehouden en betaal 50 euro per jaar (nou ja mijn baas betaald) voor unlimited data dus geen gezeik met mb's die snel opgaan.

  Je kunt het ook proberen met HideMyIp, dit is een proxy die ik soms ook gebruik (kost minder batterij op mijn laptop), dit is gratis en werkt voor mij prima. Vaak is dit wel voor kleine dingen die ik moet doen dus ik weet niet hoe goed het gaat voor een live stream van enkele uren, maar dat zou je gewoon een keer kunnen testen. HideMyIp is gewoon een extensie van Google Chrome dus lekker makkelijk te downloaden en als je geen Chrome gebruikt kun je het ook als los programma downloaden https://chrome.google.com/webstore/detail/hide-my-ip/pekcnopmdcbjdgmpnpkndppflpldnkkp?hl=nl
  strawbale vindt dit leuk.
 13. strawbale

  strawbale Well-Known Member

  Die HideMyIP Chrome extension werkt (bij mij) niet (heft geoblock niet op)
 14. sysya

  sysya Well-Known Member

  hmm vreemd, zelf heb ik het programma gedownload dus niet met de extensie, misschien lukt dat wel? Maar persoonlijk denk ik dat je sowieso aan een betaalde moet voor een goed resultaat, die gratis vpn's en proxies zijn leuk, maar werken meestal niet optimaal als je echt lang ergens mee bezig bent. Maar op zich genoeg VPN's met gratis proef maanden dus dat kan je ook doen.
  strawbale vindt dit leuk.
 15. strawbale

  strawbale Well-Known Member

  Zal het uizoeken als ik terug ben (morgen voor 10 dgn naar NL)
 16. Willie82

  Willie82 Member

  Ik heb zelf een 3 jarig contract bij Nordvpn voor 99 dollar, wel tevreden over alleen nog niet gebruikt in het buitenland, dus ik kan Je daar helaas geen informatie over verstrekken. Maar als je nog familie of vrienden hebt in Nederland kun je toch ook gewoon een VPN verbinding maken? Voorheen logde ik in op de zaak om het wk atletiek te kijken, maar dat is helaas een stuk omslachtiger geworden met o.a. een tweetrapsverificatie.
 17. Willie82

  Willie82 Member

  Maar on topic, Shani in een Wotherspoonrol zou ik graag zien. Zit die schaatsacademie er eigenlijk nog in Inzell? Afgelopen WK weinig over gehoord.
 18. Mcat

  Mcat Well-Known Member

 19. Willie82

  Willie82 Member

  Bedankt, ik heb dat gemist.

  De vraag kwam boven tijdens het schrijven van het bericht, normaliter probeer ik vragen te vermijden die ik zelf ook op kan zoeken, ik zal dat volgende keer maar gewoon doen. :p
 20. strawbale

  strawbale Well-Known Member

Deel Deze Pagina