Oscar Mathisen award 2019

Discussie in 'Lange baan' gestart door sysya, 12 mrt 2019.

 1. LordMarcel

  LordMarcel Well-Known Member

  Dan kun je hem ook aan Krol, Murashov, Verbij, of Sablikova (5k) geven. Die zaten allemaal onder het WR laagland in Inzell.
 2. MasterAJA29

  MasterAJA29 Active Member

  Hophophop en wie heeft hem...................................Kjeld Nuis. Zeer terecht uiteraard.
  Duif vindt dit leuk.
 3. Jaco

  Jaco Active Member

  Kan er prima mee leven.
 4. sysya

  sysya Well-Known Member

  Vind de reden wel bijzonder, Nuis zegt zelf dat hij hem krijgt vanwege "een unieke hattrick", maar de trofee wordt toch uitgereikt voor een individuele prestatie, dat was tenminste altijd zo? Verder kan ik er prima mee leven, al moet ik zeggen dat ik dat ook had gekund als een ander hem had gewonnen, je had hem dit jaar echt aan wel 6 schaatsers kunnen geven en dat prima kunnen verantwoorden.
  fransvanbakel vindt dit leuk.
 5. Jaco

  Jaco Active Member

  Volgens mij was dat ook zo, maar blijkbaar dit jaar niet. Vanuit Noors-chauvinistisch oogpunt had ik dit jaar een beetje op Sverre Lunde Pedersen gerekend met zijn wereldtitel vijf kilometer, maar na Lorentzen vorig jaar durfden ze dat blijkbaar niet aan.
 6. sysya

  sysya Well-Known Member

  Heel eerlijk was dat nou net 1 geweest waar ik niet mee had kunnen leven. Het was een goede wereldtitel, maar ik vond de wereldrecords van Takagi, Nuis, Sablikova, Koelizjinikov en Bowe en de wereldtitel van Wust indrukwekkender.
 7. Jaco

  Jaco Active Member

  Daar ben ik het helemaal mee eens, maar met die Noorse bril op had er een ander resultaat uit kunnen komen. Wat idd gelukkig niet gebeurd is.

Deel Deze Pagina