Oscar Mathisen award 2017/2018

Discussie in 'Lange baan' gestart door Mjøsaman, 23 mei 2018.

 1. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Ik ben het zeker eens met jou en de jury, maar "snelste laaglandtijd in jaren" klopt net niet helemaal. In februari 2015 reed Kulizhnikov nog 34.38. Diezelfde Kulizhnikov reed een jaar later 34.42 en Ronald Mulder kwam in de buurt met 34.49 bij het OKT van 2017. Dus niet met afstand de snelste tijd in jaren, maar niettemin een hele rappe. Dat Lorentzen de binnenbocht had, telt waarschijnlijk wel mee.
  Kodaira en Ter Mors reden dan ook een WR laagland. Dat deed Lorentzen niet. Kodaira won als eerste Japanse vrouw ooit Olympisch schaatsgoud. Dat is misschien nog ietsje bijzonderder Lorentzens prestatie... Hmm, lastig, het was allebei zo speciaal
  Klassen won 'm in 2006, maar was dat voor het WR, het WK of de OS?
  Hahaha, dat zou een mooi feestje zijn. Die rondetijden van jou leiden tot 1:43.30. Inzell is een snelle baan... Al zou ADJ dan ook het WK allround en de WB-finale kunnen rijden, die zijn in Calgary en SLC, dus als hij de 1:40 in gaat... dat is vooruit dromen. En dan hopelijk een fantastische strijd op de WK's met Lunde Pedersen, Nuis, Verweij, Kramer (?), Roest, Bosker, Kim, en Yuskov. Dat laatste is misschien wat te hoopvol, want er raakt altijd wel iemand uit de roulatie in zo'n na-Olympisch seizoen, maar toch.
  Hoe dan ook, ADJ mag zeker gaan knallen! :)

  Als hij daar ook Kramer had geklopt, zou het gekund hebben.

Deel Deze Pagina