Maarten zwemt weer Elfstedentocht

Discussie in 'Elfstedentocht' gestart door Koen, 23 jun 2019.

 1. Koen

  Koen Well-Known Member

  Maarten van der Weijden bijna in Franeker. ik vind dat hij toch wel iets aandacht verdiend hier in het Elfstedenforum. want wat hij presteert is ongelooflijk knap.
  Ik volg het hele dag via omroep Friesland en merk dat het hier in Friesland erg leeft, maar belangrijkste is het moet natuurlijk wel geld opleveren voor kankeronderzoek.
  mi, Camila en fudd vinden dit leuk.
 2. mi

  mi Well-Known Member

  Onwaarschijnlijk he?

  En gezien ook de link met Paulien van Deutekom zeker een plaatsje op het schaatsforum waard!
  Koen vindt dit leuk.
 3. Koen

  Koen Well-Known Member

  is hele dag en nacht te volgen op omroep Friesland. ik zit er toch hele dag voor. eerst niet van plan. maar zo knap. en inderdaad in Harlingen samen met Kai de man van Paulien. met Ireen ook langs het water. inderdaad verdiend aandacht op forum
 4. sysya

  sysya Well-Known Member

  Koen vindt dit leuk.
 5. Koen

  Koen Well-Known Member

  bijna vier miljoen
  wat een geweldige vent
 6. sysya

  sysya Well-Known Member

  Zeker, ongelofelijk dat hij het gewoon geflikt heeft. Heb de hele middag de live stream zitten bekijken, de finish was echt heel gaaf, ook met Reinier Paping erbij, geweldig.
  Koen vindt dit leuk.
 7. Koen

  Koen Well-Known Member

  ja zeker gaaf. Reinier Paping zeer indrukwekkend ook. ik heb eigenlijk vanaf vrijdag bijna alles gevolgd via omroep Friesland. was eerst Anti. waarom al weer. maar gelijk toen hij van start ging was ik om. wat een kanjer. en gewoon overal zwaaien en lachen. wat een kerel.
 8. sysya

  sysya Well-Known Member

  Maarten heeft alsnog een kruisje gekregen. Iemand die in 86 de tocht heeft gereden heeft zijn kruisje aan Maarten toegestuurd met de boodschap dat hij vond dat Maarten hem meer verdiende, ontzettend lief.

Deel Deze Pagina