Leden gezocht vereniging friesche 11steden

Discussie in 'Elfstedentocht' gestart door Leonjill, 8 okt 2017.

 1. JaapvdB

  JaapvdB Well-Known Member

  Zo kennen we je weer. Altijd bereidt om de boel te saboteren.
  Het dondert je niks wat anderen er van vinden, zolang jij er maar een paar centen aan overhoudt om de jaren te compenseren dat jij 'voor niks' contributie hebt betaald.
  Het zal ze leren, die suffe vrijwillgers van de tocht. Dan hadden ze hem maar wat vaker moeten organiseren. Dikke middelvinger naar die loozers.
  Spits, Hakkie2 en proeme vinden dit leuk.
 2. JGB07

  JGB07 Member

  Tja ik hoop van harte dat je daar geen gelijk in hebt en dat ook op de ochtend van de start in ieder startvak een korte identificatie plaatsvindt aan de hand van het pasje. Dat is naar mijn mening het eerlijkst en beslist niet zo onpraktisch. Je moet namelijk sowieso je startbewijs etc. laten zien.
  ZeeKoei vindt dit leuk.
 3. Spits

  Spits Active Member

  Jammer dat je nog een 2de persoon moet zien te vinden.
  Maar wacht eens............. Leon, Eureka!, de oplossing is al hier; In dit topic biedt iemand zijn plek aan tegen de hoogste bieder! Je hoeft alleen maar hoog genoeg te bieden, en te zorgen dat je zo goed als herkenbaar bent als de aanbieder.......

  Zeauh, nu ga ik nog 's een glas wijn nemen en een beetje triest worden over hoe we eigenlijk met elkaar omgaan :(...... en dat gezegd hebbende; Misschien ben ik zelf geen haar beter door te reageren, weet niet, maar: De jeugd heeft de toekomst en dat wil ik in ieder geval aansporen en toejuichen en zeker niet belemmeren!
  Leonjill vindt dit leuk.
 4. JaapvdB

  JaapvdB Well-Known Member

  Een mooi en 'opbeurend' artikel in de Washington Post over de Elfstedentocht.

  "Waning winters
  In the Netherlands, an iconic skating race — and a way of life — faces extinction from climate change"


  "The race only takes place when conditions allow; when extreme winter bowls over the region, the temperatures drop, and the canals freeze over. But the Netherlands is no longer a romantic wintry wonderland, and there hasn’t been an Elfstedentocht since 1997, marking the longest drought ever between races. Climate change has endangered the race and is slowly dousing hopes across the province."

  Ik geef de hoop nog niet op. De gemiddelde temperatuur gaat weliswaar steeds verder omhoog maar er zullen nog steeds uitschieters zijn. Ook uitschieters naar beneden. Daar is het wachten op. Dat wachten duurt alleen steeds langer.
  ZeeKoei, Eelco en Camila vinden dit leuk.
 5. Headrider

  Headrider New Member

  Zo, heb ik eindelijk de moed (na 7 jaar schaatstrainen) en 2 leden gevonden, om lid te worden van de elfstedenvereniging, ben ik geplaatst op nr 1005 ! als wachtlijstlid...
  Nou ben ik op dit moment 50 jaar oud, dus over een jaar of 15-20 jaar pas aan de beurt om rijdend lid te worden...
  Dus : afwachten maar of gelijk lidmaatschap weer opzeggen??

  Best wel teleurstellend dit........
 6. JGB07

  JGB07 Member

  Zo, dan is de wachtlijst de afgelopen tijd behoorlijk opgelopen. Toen ik een paar jaar geleden lid werd, stond ik nr. 250 op de lijst ofzo.

  Plek 1005 lijkt inderdaad heel veel, maar met +/- 300 tot 350 opzeggingen per jaar, ben je over drie jaar gewoon rijdend lid. Deze aantallen heb ik destijds van de vereniging zelf vernomen en bij mijn aanmelding waren er ook minimaal 250 opzeggingen in één jaar, anders was ik niet na 1 jaar lid geworden.
  ZeeKoei vindt dit leuk.
 7. Leonjill

  Leonjill Member

  Ik zoek nog steeds een lid:D. Indien iemand zich geroepen voelt hoor ik het graag.

  Vriendelijke groet,
  Leon
 8. Headrider

  Headrider New Member

  update:

  Na 1,5 jaar op de wachtlijst (van rank 1005) nu dan toch best snel 'rijdend lid' geworden.
  Laat maar komen die 11stedentocht (zonder Corona)....

Deel Deze Pagina