Het succes van Patrick Roest

Discussie in 'Lange baan' gestart door LordMarcel, 8 nov 2018.

 1. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member

  Roest lijkt me helemaal geen type dat zich wil presenteren als een soort sekssymbool, dan doet uiterlijk er dus heel weinig toe. Pas als je, zoals Leerdam behoorlijk overdreven doet, echt gebruik wil maken van je uiterlijk, dan doet dat er toe. Maar zelfs als Roest de knapste man op aarde was, lijkt hij me nog geen type om dat te benadrukken.
  ZeeKoei vindt dit leuk.
 2. Camila

  Camila Active Member

  Het gaat inderdaad niet alleen om prestaties, dat bedoelde ik niet. Tuurlijk helpt het plaatje. Ik denk echter dat je voornamelijk door prestaties bekend wordt. Als je dan ook nog knap bent is dat de ideale combinatie voor marketing. In het geval van Patrick Roest zijn het alsmaar groeiende prestaties (en dus gaandeweg meer en meer bekendheid) en een gemiddeld uiterlijk, dus wat mij betreft zijn zijn tanden niet de doodssteek voor marketingambities van Roest.
 3. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Helemaal mee eens en inderdaad het gaat/zou moeten gaan om de prestaties en niet dat je colgate smile hebt.. als Sablikova nederlandse zou zijn dan zouden de ploegen in de rij voor haar staan en niet alleen voor Jutta Leerdam.
  Camila vindt dit leuk.
 4. strawbale

  strawbale Well-Known Member

 5. LordMarcel

  LordMarcel Well-Known Member

  upload_2019-3-10_23-40-46.png
  Nummer 1 op de adelskalender en ik heb zo het gevoel dat Roest nog niet klaar is met het rijden van persoonlijke records. Als hij zich nog wat verbeterd zou hij zo maar heel lang aan de top kunnen gaan staan.
  Camila, RodyTur10 en Inimene vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina