Elfstedentocht 2011/2012/2013: handtekeningen gezocht

Discussie in 'Elfstedentocht' gestart door derustzelve, 25 nov 2010.

 1. flying_dutchman

  flying_dutchman New Member

  ik wil, en kan, niemand iets ontnemen en ben er al helemaal niet voor dat "goeden" onder "kwaden" lijden. naar mijn mening is er alleen geen plaats voor meer "krabbelaars" tijdens de elfstedentocht.

  wat hierboven door meerdere schaatsers die om handtekeningen vragen naar boven komt, stemt niet hoopvol. een tochtje van 40k gereden, een ander die kennelijk met veel moeite een 100k uitrijdt... dat doet mij niet naar de brievenbus rennen met mijn handtekening.

  ja, als er een proeve zou kunnen komen voor huidige en potentiƫle e-rijders, dan zou dat prima zijn. alleen is dat praktisch waarschijnlijk onhaalbaar. er is destijds wel over gesproken tijdens een ledenvergadering van de 11stedentocht, maar het bleek niet uitvoerbaar.
 2. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  Ik snap niet waarom er op fora gebedeld wordt naar handtekeningen?
  Kunnen jullie niet beginnen met tochtjes van minimum 120k (en liefst gewoon 150 a 200) te maken in Oostenrijk/Zweden/Flevo-wanneer-het-vriest, afhankelijk van je budget? Al is het maar om te zien hoe je lijf reageert op de koude, en op inspanningen van paar uur.
  Dan kom je ter plekke automatisch toch contacten tegen en kan je meteen wat stevigere adelbrieven voorleggen, of zie ik dat nu verkeerd?
  Nogevendit vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina