Adverteren op Schaatsforum.nl

Discussie in 'Over het forum' gestart door Sjoerd, 7 sep 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Adverteren
  Het beheer en hosten van een forum kost veel tijd en geld. Geprobeerd wordt deze kosten met advertentie-inkomsten te dekken. Bedrijven kunnen daarom met een banner adverteren op Schaatsforum.nl.

  Er is op Schaatsforum.nl maar een beperkt aantal bannerposities beschikbaar, daarom worden de banners 'geroteerd'. Dit houdt in dat een gebruiker tijdens een bezoek verschillende banners te zien krijgt. De frequentie waarmee een banner zichtbaar is op de site wordt bepaald door het aantal 'bannerviews' dat voor een maand is ingekocht.
  Dezelfde banners draaien ook op onze andere schaatssites, te weten Schaats.startpagina.nl en Schaatswinkels.startpagina.nl. Beide ook sites met, in het schaatsseizoen, een groot aantal bezoekers per maand.

  Tarieven
  De prijs die in rekening wordt gebracht voor de afgenomen bannerruimte is gerelateerd aan het aantal keren dat de banner aan de bezoekers van Schaatsforum.nl getoond wordt (het aantal 'bannerviews'). Het aantal bannerviews dat u per maand inkoopt, wordt gelijkmatig verdeeld over alle pagina's (ook de voorpagina), alle gebruikers en over de gehele maand. De volgende pakketten zijn beschikbaar (alle prijzen exclusief BTW):

  Pakket Small
  Bannerviews: 25.000 per maand
  Prijs € 50,-/maand
  Prijs per 1.000 views: € 2,00

  Pakket Medium
  Bannerviews: 55.000 per maand
  Prijs € 100,-/maand
  Prijs per 1.000 views: € 1,82

  Pakket Large
  Bannerviews: 120.000 per maand
  Prijs € 200,-/maand
  Prijs per 1.000 views: € 1,67

  Voorbeeld:
  U wilt 3 maanden adverteren met een medium pakket.
  U krijgt dan verdeeld over de 3 maanden 3 x 55.000 = 165.000 bannerviews voor een prijs van 3 x 100 = 300 euro (ex. BTW)

  Afwijkende hoeveelheden bannerviews zijn ook mogelijk of een korte en intensieve campagne voor bijvoorbeeld een evenement. Evenals het combineren van pakketten. Ook kan een campagne worden gericht op (een) bepaalde provincie(s), of plaats.

  Early Bird korting
  Op alle bannerpakketten die worden afgenomen voor het begin van een nieuw schaatsseizoen (tussen 1 april en 15 oktober) ontvangt u 10% extra bannerviews over de gehele looptijd!

  Aanleveren
  De banner moet aangeleverd worden in één van de volgende formaten: GIF, Jpeg, PNG, Flash of HTML. De banner moet exact 468 pixels breed en 60 pixels hoog en mag niet groter zijn dan 35 KB. Het gebruik van popups, geluid en DHTML is niet toegestaan. U dient de banner in principe zelf aan te aanleveren. Op verzoek kunnen wij ook een banner maken. Dit kost 50 euro (ex. BTW).

  Voorbeeld banner:
  [​IMG]

  Start van een campagne
  Zodra u een keuze heeft doorgegeven, krijgt u van ons per e-mail een factuur.
  Zodra het geld op onze rekening is bijgeschreven, wordt de campagne gestart.

  Rapportage
  De banners worden beheerd met een professioneel bannerbeheer-systeem. Hiermee kunnen wij tussentijds inzicht geven in het verloop van de campagne. Bovendien ontvangt u aan het eind van de campagne hiervan een overzicht.

  De voordelen op een rijtje
  - Flexibel,
  - Snel inzetbaar,
  - Passend voor elk budget,
  - U zit nergens aan vast!

  Nieuwsbrief
  Met ingang van het seizoen 2010-2011 wordt een maandelijkse nieuwbrief verstuurd. Deze wordt aan alle leden (ruim 4.000) verzonden. Op de volgende pagina vindt u het Nieuwsbrief Archief. In deze nieuwsbrief is ook ruimte voor een advertentie.
  De kosten hiervan bedragen 50 euro (ex. BTW) per editie.

  Interesse?
  Als u geïnteresseerd bent in het plaatsen van een banner op Schaatsforum.nl of een advertentie in onze nieuwsbrief, neem dan contact op met [email protected].
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina