NK supersprint

Discussie in 'Lange baan' gestart door Archi, 26 jan 2007.

  1. Archi

    Archi New Member

    Zaterdag (morgen) is er al weer NK supersprint in Groningen. Deelnemers lijsten zijn hier te vinden:

    http://www.knsb.nl/content/langebaan/we ... l.asp?id=3

    Ik vind persoonlijk dat supersprint een beetje ondersneeuwt onder allround en sprint bij de junioren. Zelf vind ik het een geweldig onderdeel. Heb er ook zinnin :D.
  2. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Ik ben benieuwd. Bij de heren is toch meestal Michael Poot de naam die het doet en daarna Sietse Heslinga en Freddy Wennemars (Sen. heb ik het dan over he). Denk trouwens dat Jesper Hospes het ook wel aardig kan bij de heren A.

    Bij de dames veelgehoorde naam Thijsje Oenema.
  3. Archi

    Archi New Member

    Ik wil ook nog even half ploeggenoot Alidus Plinsinga noemen, die doet het in de schaduw van Hospes toch ook niet onvoortuinlijk; vorig jaar 2e.
  4. Reitse

    Reitse Active Member Medewerker

    Mag morgen de hele dag er weer intelligent kijkend rondsjouwen / zitten... Maar vind het niet echt een briljant gevonden NK eerlijk gezegd... 100/300 vind ik persoonlijk niet echt afstanden :roll:
  5. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

  6. moon

    moon New Member

    Ik zie dat Britt van der Star (zusje van Sanne) bij de meisjes C heeft gewonnen. Leuk. Ze komt uit dezelfde gemeente als ik.
  7. G1ant

    G1ant Well-Known Member

    Er komt een supermooie generatie jonge sprintsters bij de vrouwen aan volgens mij. 6 C-juniores, waarvan drie C1's, die 2 keer onder de 11,5 rijden, en ook 2 B-tjes de 11-laag en zelfs 10-hoog klokken. Gaat de goede kant op.
  8. Mark

    Mark Active Member

    supersprint is geen schaatsen, maar harken.

    Wat veel meer ondersneeuwt bij de junioren is allrounden en lange afstanden. Met de huidige snelheden kun je bij de jun B een mini-vierkamp niet meer allround noemen, het is meer een veredeld sprinttoernooi.
    :shock:
  9. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Nounou met Ronald van Slooten had ik geen rekening gehouden!
  10. G1ant

    G1ant Well-Known Member

    Goede dag voor de Deventer-selectie.

    Tumba van het forum laat een medialle liggen door DQ op de eerste 100 meter, maar daardoor pakt zijn oud-ploeggenoot Maarten Achtereekte het brons, wat ik hem toch wel erg gun.

    Die strijd bij de meisjes C was wel extreem spannend trouwens, als ik een beetje terugreken stonden voor de laatste race zes meisjes binnen een paar hondstersten van elkaar.

    En Van Slooten reed natuurlijk ook al een supergoed NK sprint. Dus helemaal verrassend is het niet. Maar Poot wordt idd niet zo vaak verslagen op de supersprint.
  11. Reitse

    Reitse Active Member Medewerker

    Zo, was wel leuke dag!

    Hoop 'lol' gehad met de scheidsrechters ook :) Ze waren zeer precies en dat leidde soms wel tot enige vertraging met de uitslagen. Hoop dat rijders hier niet al te veel last van gehad hebben...
    Heb alleen "Bartje" als forumlid herkend, nog meer hier???
  12. Archi

    Archi New Member

    Nou goed. Alle uitslagen staan inmiddels op KNSB groningen.

    Heb zelf wel redelijk gereden, 2e geworden bij de B's. Wel beetje zuur natuurlijk 13 honderste is nou ook weer niet zoveel.

    En Mark... ik weet niet of je al eens een echte supersprintwedstrijd hebt gezien, maar dat is echt niet NK harken. Je moet het echt een keer gezien hebben om het te begrijpen, alles moet gewoon perfect zijn wil je goed rijden.
  13. Archi

    Archi New Member

    Ja er is nog wel wat mis gegaan, bij de B's waren een aantal tijden omgewisseld enzo.. \

    ik was er dus ook :D
  14. Reitse

    Reitse Active Member Medewerker

    Je moet blijven staan, goed wegkomen bij de start (ongekend veel vals trouwens), geen misslagen maken, ook na de finish blijven staan ;), en hopen dat het pistool het goed blijft doen ook
  15. Hitman

    Hitman New Member

    En dan zie je een wedstrijd met heel veel PR's; baanrecords en een evenaring van het nederlands record. Dat is toch echt topsport.
  16. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Hoorde ook idd dat er veel valse starten waren. Bij de UCB zijn er ook altijd veel valse, maar de helft van de tijd wordt er geen gegeven... alleen bij bepaalde mensen letten ze er meer op als ze het al vaker 'geflikt' hebben.
  17. Archi

    Archi New Member

    Ik wil echt complimenten maken aan de starters, ze hebben perfect geschoten naar mijn mening.

    Min puntje is alleen dat wanneer je vlak voor de start te horen krijgt dat er eerst nog gedwijlt gaat worden, dus je doet je kleren weer aan... ohnee we gaan toch verder :(
  18. tumba

    tumba New Member

    Naar mijn mening heeft de starter niet goed geschoten :wink: . Maarja ik werd gewoon lullig gediskwalificeerd 2x met de voet op de lijn( werd pas achteraf gezegd door iemand anders) en dat heb ik de starter ook ff laten weten.Tja het blijft een nk dus ze moeten wel streng zijn. Voor de rest gingen de andere afstanden ook niet goed wegens misslagen en gehaast rijden maar toch een afstandsmedaille(jaja bestaat op ss) op 300m gepakt.
  19. Reitse

    Reitse Active Member Medewerker

    Tsja, ook de speakster is menselijk... ;)

Deel Deze Pagina