Wedstrijden januari 2019

Discussie in 'Lange baan' gestart door EenBrabander, 4 jan 2019.

  1. Duif

    Duif Well-Known Member

    Het was mij nog niet opgevallen, maar begin deze maand blijkt Wesley Lommers na 8 jaar afwezigheid zijn rentree gemaakt te hebben. Hij heeft al een aantal wedstrijden gereden en zou vandaag ook in Heerenveen starten maar heeft een DNS achter zijn naam. Tijden stellen tot op heden niets voor, maar hij is nog altijd maar 25 jaar. Op dezelfde startlijst van vandaag ook een F pupil met de naam Fernandez Lommers. Broertje ? zoontje? Of op een andere manier familie?
    fransvanbakel en G1ant vinden dit leuk.
  2. chicagodude

    chicagodude Well-Known Member

    Ik dacht dat dat een jong broertje was, maar ben er niet 100% zeker van....
  3. gerardg

    gerardg Member

    Een andere rentree dit weekend is Selma Poutsma, die na exact 5 jaar weer een wedstrijd rijdt. Op 9 februari 2014 werd zij NL kampioene bij de C-junioren, o.a. voor nr 14 Joy Beune, met een 500m-tijd van 41,87 (PR). Gisteren rijdt ze in Heerenveen een PR 39,89 als 1-jaars senior. Wat heeft zij in hemelsnaam (niet) gedaan gedurende de afgelopen 5 jaar?
    Duif vindt dit leuk.
  4. Yuskov

    Yuskov Well-Known Member

    Google haar naam en je vindt het antwoord.
  5. Hakkie2

    Hakkie2 Well-Known Member

    Dat vehaal is toch redelijk bekend, van de Nederlandse die in Franse dienst ging shorttracken? Ze is weer terug, zo was al op het NK shorttrack te zien. Maar ze mag dit jaar geen internationale wedstrijden shorttracken, vanwege de landenwissel.
  6. gerardg

    gerardg Member

    Dank je. Ik wist dat ze naar Frankrijk was gegaan en daar was uitgekomen in officiƫle short track wedstrijden. Enig idee of ze ambities heeft (kan hebben) voor Nederland?
  7. EenBrabander

    EenBrabander Well-Known Member

    Ze reed het meest recente NK shorttrack en behaalde daar eremetaal.
  8. gerardg

    gerardg Member

    Je schrijft me zojuist via Facebook dat ze de langebaan weer heeft opgepikt en het erg leuk vindt om daar mee door te gaan
    fransvanbakel vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina