Ervaringen Mogema neo

Discussie in 'Materiaal Discussie' gestart door Arno, 9 nov 2006.

  1. Arno

    Arno New Member

    In het totale schaatsaanbod valt de Mogema Neo op door een relatief lage prijs. Ondanks dat hij nog niet zo lang op de markt is zie ik ook dat hij flink in de aanbieding is (bij bv de webshop van Stouwdam). Dat doet vermoeden dat hij niet zo geweldig is? Heeft iemand ervaring met deze schoen?
  2. allard

    allard Active Member

    Dat hij in de aanbieding is, heeft er niets mee te maken dat hij niet goed zou zijn: Mogema stopt volgens sommige mensen namelijk met het maken van schaatsen en skeelers, volgens anderen gaan ze alleen door met skeelers. Op de site van mogema is er nog niets over te vinden, maar ik heb een keer in een winkel gevraagd waarom alles zo in de aanbieding was, en daar zeiden dus ze dat mogema helemaal stopt.

    Het is dus alleen aan te raden om nieuwe mogema schaatsen te kopen als je weet dat je erg lang met een set veren doet, of je moet een aantal reserve veren er direct bij nemen. Anders is misschien over een paar jaar de ondersteuning weg, en kan je geen nieuwe veren meer vinden.
  3. Acro

    Acro New Member

    Ik zou ze niet kopen, bij Mogema wil nog wel is wat kapot gaan en aangezien de productie is gestopt heb je straks een probleem als je mes ineens los laat ofzo (iets dat regelmatig gebeurd).
  4. Reitse

    Reitse Active Member Medewerker

    huh?? Enige wat ik bij Mogema rap kapot heb zien gaan zijn de lagers...

    En daarbij gaat het hier om de schoenen...

Deel Deze Pagina