marathon live

Discussie in 'Marathon' gestart door pauldekr, 2 nov 2012.

  1. pauldekr

    pauldekr New Member

    Goede dag!

    Ik vroeg of er een mogelijkheid is om te kijken naar de kpn marathon (en andere marathon wedstrijden uiterraard) via tv of live-stream?
    Tot nu toe heb ik nog niet zoiets dergelijks gevonden en moet ik het doen met samenvattingen van schaatsen.nl of studiosport.

    Misschien dat iemand mij kan tippen!

    Alvast bedankt!

    Met vriendelijke groet,
    Paul
  2. H2O-s

    H2O-s Active Member

    Deze mogelijkheid is er helaas niet. De beste manier is dan toch om gezellig naar de baan te komen.
  3. Reina85

    Reina85 Member

    Echt jammer dat het nergens live is en dat er geen beelden van zijn...
  4. Jeniekemulder

    Jeniekemulder New Member

    Vandaag tijdens het NK is het wel mogelijk om live het nk marathon te kijken. 16:00 zowel op Ned 1 als op internet nos.nl!
  5. proeme

    proeme Well-Known Member

    Prachtig. Heel veel aanvallen met momenteel heerlijke chaos tot gevolg. Het halve peloton is al uitgevallen en van de overgebleven groep heeft ongeveer de helft een ronde voorsprong op de rest. Alleen... ook nu rijden ze niet allemaal bij elkaar, dus hoe het precies zit is niet duidelijk
    Er zei net al iemand op de achtergrond "ben blij dat ik niet in de jury zit vandaag"

    heerlijk :D


    edit: ow, er zijn er maar 6 die een ronde voorsprong hebben. Dat is apart, want de groep die bezig was een ronde in te halen was echt groter. Er zat een breukje vlak voor de aansluiting, maar blijkbaar heeft het deel achter de breuk zich toch weer terug laten zakken (al dan niet bewust).
    Slechts 1 BAMmer bij de koplopers (Berga).
  6. proeme

    proeme Well-Known Member

    Zo, dat was puur genieten!
  7. proeme

    proeme Well-Known Member

    oh my goodness... wat een belachelijke beslissing om Meijer kampioen te maken. Soemanta was sneller.

    Blijkbaar is er een regel dat je niet mag vallen tijdens de sprint. Rare regel, Soemanta hinderde helemaal niemand. Daarbij, ze was instabiel toen ze over de finish kwam, maar vallen gebeurde pas daarna...
  8. Jeniekemulder

    Jeniekemulder New Member


    Ben het helemaal met je eens, echt belachelijk gewoon..

    Verder was de wedstrijd van de topdivisie echt geweldig om naar te kijken!
  9. G1ant

    G1ant Well-Known Member

    Het is een heel goede regel die voorkomt dat mensen wanhoops-capriolen uithalen op de finishlijn. Maar hier is ie niet voor bedoeld. Soemanta viel niet door een capriool. Bob de Vries won dit jaar vrijwel identiek in Dronten en kreeg geen DQ.

    http://www.schaatsen.nl/nieuws/2012-11- ... vries-goed
  10. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Soemanta, altijd in dienst van Huisman rijdend, nu mocht ze haar eigen kans gaan en dan wordt ze zo de overwinning afgenomen, wat een aanfluiting! Volgens mij was die regel bedoeld om valpartijen als gevolg van spagaatfinishes te voorkomen maar daar was nu absoluut geen sprake van. En als ze al onreglementair finisht, waarom wordt ze dan niet gediswalificeert? De KNSB zet zichzelf flink in het hemd.
    Bij de heren een harde koers met een mooi tactisch steekspel als ontknoping waarbij Berga alles controleerde.
  11. MYLAPS

    MYLAPS New Member

    Hoi Paul, je kunt alle rondetijden van de marathonwedstrijden live volgen via je computer of 2nd screen. Gewoon even de volgende link in je browser plakken: http://liveresults.mylaps.com/knsb

    Zijn er forumlezers die gisteren met het "tablet" op schoot voor de TV de wedstrijd hebben gevolgd? Wat vinden jullie van deze live timing?
  12. anonieme

    anonieme Member

    Ja bij de dames was het geen probleem, maar bij de heren legde de site de laatste 40 ronden het loodje. De verbinding viel eerst steeds weg en de laatste 25 ronden lukte het niet meer om verbinding te krijgen.
  13. proeme

    proeme Well-Known Member

    zou het systeem ook gewoon in de war zijn van het rommelige verloop?
  14. nelis

    nelis Member

    NK marathon

    hi , 2e kerstdag in Utrecht de heren wedstrijd gezien. Men reed gelijk 26.7 in een van de eerste ronden! Jorrit Bergsma verzette enorm veel werk reed imponerend gaten dicht. Tijdens de wedstrijd struikelde een deelnemer die 5 koppen warme chocomelk de tribune afstootte. 2 wedstrijdrijders (opgevers) kwamen lekker onder te zitten. Er werd wat gescholden heen en weer. Eigenlijk niets voor de sfeer bij een schaatswedstrijd. Je loopt gewoon naar binnen, niks geen fouilleren of detectiepoortjes. Lekker dicht bij de cracks kom je een heerlijke erwtensoep/ choco sfeer. Wedstrijd werd gewonnen door Ingmar Bergma die een rond voluit sprintte. Schitterend!
  15. H2O-s

    H2O-s Active Member

  16. Kufenwondertje

    Kufenwondertje New Member

    Soemanta wacht nog steeds op gerechtigheid

    http://schaatsen.nl/nieuws/2013-06-01-soemanta-opnieuw-in-wachtkamer

    Ik ben al lang boos geweest op de KNSB voor hun beslissing, maar het volgende was dan toch iets te veel voor mij:
    "De tweede zitting op 31 mei, ook in Amsterdam-Zuid, werd geopend door de tuchtcommissie. Deze liet weten graag alle beelden te willen zien. Zowel die van de KNSB als die van de NOS, om zo een beter beeld te krijgen van wat er die dag is gebeurd. De raadsman van de KNSB, dhr. Van Dijk, liet echter weten dat zij dit niet accepteerden en kwam twaalf punten om de tuchtcommissie te overtuigen de beelden toch niet te gebruiken."

    Zonder woorden. Gelukkig heeft de tuchtkommissie besloten dat zij de beelden gaan bekijken. Voor het eerst heb ik vertrouwen erin dat he misschien gaat goed komen.

Deel Deze Pagina