Tonnen voor Teampursuit

Discussie in 'Lange baan' gestart door Icespeedskater, 11 mei 2011.

  1. Icespeedskater

    Icespeedskater New Member

    Geweldig hoe de KNSB dit in de media zet. De Rooij is er natuurlijk gewoon uitgeflikkerd, nadat de trainers en rijders geen vertrouwen in hem hadden. Nu kunnen ze door deze trick doen of hij vrijwillig weg is gegaan. Wie gelooft er in.....?????
  2. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Ik iig niet. :lol:
  3. Duif

    Duif Well-Known Member

    In Theo de Rooij had ik geen vertrouwen en in Arie Koops ook niet. Koops heeft nog nooit aangetoond een daadkrachtig bestuurder/manager te zijn.
    Er moet gewoon iemand komen die aangetoond heeft zijn sporen in de topsport verdiend te hebben. Bovendien iemand die een natuurlijk gezag uitstraald, waardoor hij ook een natuurlijk overwicht heeft aan de vergadertafel.
    Die mensen liggen niet voor het oprapen maar ze zijn er wel. Binnen en buiten de schaatssport.
    Denk aan Toon Gerbrands, Ard Schenk, André Bolhuijs, vroeger Peter Post of iemand als Leo Beenhakker, geen inside deskundige maar wel iemand die op zijn manier mensen dicht bij elkaar kan brengen.
  4. Icespeedskater

    Icespeedskater New Member

    Even een topper noemen: Louis van Gaal. Was hij niet diegene die zo goed kan communicieren!!!!???
  5. Monique

    Monique Well-Known Member

    Duidelijk voor mij dat De Rooij zich wat heeft aangetrokken van de kritiek. Die fietsen verkocht hij ook voor die tijd dus dat zal echt de hoofdreden niet zijn. Eens kijken wie ze nu dan weer gaan benoemen en of ze deze keer wél met de ploegen gaan overleggen.

    Kunnen ze Guus Hiddink niet eens polsen? Gaan we geheit goud winnen op de OS. :D
  6. HA01761

    HA01761 Active Member

    Marc Lammers?
  7. De Keizer

    De Keizer Well-Known Member

    Zouden ze zelf echt denken dat iemand die verklaring geloofd? Het wordt tijd dat er eens goed de bezem door de KNSB heen gaat. Kan iemand als Schenk of Ritsma niet dezelfde rol vervullen als Cruijff bij Ajax?
  8. Edwin

    Edwin Active Member

    Ton Boot?
  9. Mcat

    Mcat Well-Known Member

    Ik ben beschikbaar :D
  10. Mcat

    Mcat Well-Known Member

    Benieuwd of hij nog een leuk bedragje meegekregen heeft voor 2 maanden werken.
  11. Mjøsaman

    Mjøsaman Well-Known Member

    Over Theo's vergoeding:
    Wat gratis reclame voor zijn fietsjes is nooit weg. Wie wist tot gisteren dat Theo de Rooij electrische fietsen maakte? Ik bedoel maar....
  12. Regenboog

    Regenboog Member

    In de krant stond dat de Rooij de Eurobike gold award gewonnen had en daarom veel meer bestellingen kreeg voor die elektrische fiets. Mwa, zou best kunnen kloppen dat hij daarom stopt, toch?
  13. henk bos

    henk bos New Member

    Zo moeilijk kan het toch niet zijn?? Laat elke week in het seizoen (en in de zomer als er ijs is) één centrale TP training plaatsvinden op uitnodiging en onder leiding van de bondscoach. Bij 80% aanwezigheid maak je kans om uitgenodigd te worden voor het team met de meeste kans op goud op de spelen. Als de bondscoach tijdig aangeeft wat voor trainingsvorm er wordt getraind kan elke trainer hiermee rekening houden in zijn planning.
  14. HA01761

    HA01761 Active Member

    Het kán mss wel, maar willen ze het ook?
    En misschien heeft Orie wel een heel andere periodisering voor ogen dan de bondscoach, en wat dan?
  15. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Daarom moet je dat dus gaan plannen en vastleggen. Dat kan zodra alle ploegen hun traningskampen voor het hele seizoen ingepland hebben. Dan is er voor niemand onduidelijkheid. En dan kun je op basis van voldoende aanwezigheid je ploeg selecteren.
  16. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Je zult toch maar van juli tot september een functie bij de schaatsbond bekleed hebben. Nee dat staat lekker op je CV.

  17. Mazter

    Mazter New Member

    Volgens mij ligt het probleem van de team pursuit niet zozeer bij de KNSB of de mensen die ze aanstellen maar meer bij de ploegen/coaches. Die denken dat het een democratie is en dat ze overal in mee moeten beslissen. Dat gebeurd in geen enkele andere sport dus ik zie niet in waarom Orie en Kemkers of zo iets te beslissen hebben in de team pursuit.
  18. MrBean

    MrBean New Member

    Misschien een leuke functie voor dhr Lommers?! :twisted:
  19. Nogevendit

    Nogevendit Well-Known Member

    Toch vond ik het idee van iemand van buiten de schaatssport in principe goed. Maar als er dan een zesmansstaf komt, valt zijn 'beslissende' tem ook weg. Zou het, gezien de reacties op zijn aanstelling én de goede ontwikkelingen van zijn bedrijf ook niet zo geweest kunnen zijn dat de Rooy gewoon zelf de pijp aan Wopke heeft gegeven ?
  20. cindycinderella

    cindycinderella New Member

    Tuitert wil verder met Wennemars!
    Zie schaatsen.nl

Deel Deze Pagina