Bril Ireen Wüst

Discussie in 'Materiaal Discussie' gestart door gijs, 3 feb 2011.

  1. gijs

    gijs Member

    Hey

    Ik was benieuwd wat voor een kleur frame de oakley van Ireen Wüst op de foto heeft.

    [​IMG]

    Ik dacht zelf Team dark red maar ik weet het niet zeker :?

    Ik hoop dat iemand het weet...

    Groeten Gijs
  2. MartijnBlaas

    MartijnBlaas Member

    Het is inderdaad team dark red, met een yellow sweep lens. Team dark red is een hele donkere kleur rood met metallic deeltjes er in verwerkt. Persoonlijk vind ik hard rood mooier, maarja smaken verschillen(gelukkig!)
  3. gijs

    gijs Member

    Ik kon het oakley forum niet vinden dus post ik hier mijn vraag maar :?

    Ik heb laatst een nieuwe oakley besteld en nu wil ik de glazen verwisselen. nou is er alleen een probleem, ik krijg de glazen er niet meer goed in. Heeft iemand hier ervaring en verstand van hoe ik ze er weer in krijg? Het gaat om een m frame
  4. MartijnBlaas

    MartijnBlaas Member

    Welke oakley heb je?
    Er zijn hier ook genoeg oakley dragers maar mocht je er niet uit komen dan moet even kijken op het fiets forum. Daar zijn nog meer oakley dragers en hebben er veel mensen verstand voor.

    Bij een radar denken veel mensen dat ze de bril breken. Dit is helemaal niet waar. Het materiaal is echter heel flexibel. Bij een radar moet je eerst het neusstukje naar binnen 'klikken' en dan de hoeken er uit halen. Een ander gas er in doen is precies andersom. De hoeken eerst en dan het neusstukje.

    Bij een m-frame moet je het glas wat verder buigen. Meestal denk je dat het in eerste instantie wel goed alleen zit er nog een geultje achter. Je moet het glas wat buigen om hem daar in te krijgen. Anders zit het glas er niet goed in en kan hij er uit vallen. Heb ik wel is gehad.

    Succes in ieder geval

Deel Deze Pagina