Liefde bij het schaatsen 2010-2011

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door Sjoerd, 28 aug 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. GlobeskaterIJshaas

    GlobeskaterIJshaas Active Member

    Ik moet zeggen dat ik haar jurk niet echt mooi vind en dat ik qua make up en uiterlijk haar ook wel eens leuker heb gezien!

    Vind het trouwens wel een leuk stel!
  2. Mcat

    Mcat Well-Known Member

    Op zich is de jurk wel mooi, maar niet bij haar. Wel een rare tijd om te trouwen, zo midden in het schaatsseizoen.
  3. Monique

    Monique Well-Known Member

    Geen mooie jurk, te weinig glamour voor een bruiloft. Maar wel hartstikke leuk natuurlijk ze getrouwd zijn. :D
  4. Schaatsfan86

    Schaatsfan86 Active Member

    Een beetje raar om te zeggen dat de jurk te weinig glamour heeft voor een bruiloft, dat moet elke bruid toch zelf bepalen?

    Wel vind ik dat de kleur en de stof Jenny Wolf niet heel erg flatteren, dat had beter gekund met een andere kleur stof.
  5. Monique

    Monique Well-Known Member

    Tuurlijk moet elke bruid dat zelf weten, ik zeg alleen wat ik persoonlijk van die jurk vind en ik had hem voor mijn eigen bruiloft niet uitgekozen. Maar gelukkig is iedereen daar vrij in om te kiezen wat zij zelf mooi vindt.
  6. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Op de voorpagina van de Party stond dat Ireen Wüst haar Sanne van Kerkhof uit het huis gezet zou hebben omdat ze een man en een baby wil. Ik zag het toevallig in de supermarkt.
  7. Monique

    Monique Well-Known Member

    Wie wil een man en baby? Ireen of Sanne? Overigens neem ik alles wat die bladen melden met een flinke korrel zout.
  8. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Gefeliciteerd met je 5000e bericht Monique!

    Maar er stond dat Ireen Sanne het huis uit gezet had dus ik denk dat Ireen een kind zou willen. Maar ik heb niet de Party gekocht, wel een pond zout overigens.
  9. Monique

    Monique Well-Known Member

    Bedankt voor de felicitaties, ik zit al een paar weken in de gaten te houden of ik die 5000 nou al gehaald had, en op het moment supreme zie ik het zelf niet eens. :?

    Het zal Ireen dan wel zijn idd. Ik zag wel in dat OS overzicht van een paar weken geleden dat ze zei dat ze zich ook nog wel kon voorstellen dat ze ooit gelukkig zou worden met een man (of iets dergelijks). Wellicht dat de Party het vrij vertaald heeft. Geef ze een vinger en ze pakken je hele hand.
  10. Hannah

    Hannah New Member

    Het is inderdaad zo dat Ireen ooit een keer kinderen wil, maar ik neem niet aan dat ze daar nu al aan wil beginnen. Ze is pas 24!
    Ik heb de Party niet gelezen, maar wel een paar andere interviews met Ireen (ja, fan... :D) en daarin stond inderdaad dat het uit is met Sanne, maar Ireen zegt dat het is omdat ze gewoon niet meer verliefd is.
  11. Lindekh

    Lindekh Member


    (Hee Hannah, ook actief op het forum! Leuk :D)


    Ik sluit me inderdaad aan bij de zaken die Hannah zegt. Het is volgens mij gewoon uit vanwege het feit dat ze niet meer verliefd waren. Daarbij woonden ze niet samen voor zover ik weet, dus dat letterlijk uit huis gooien zal ook lastig zijn geweest :wink: De interviews in de Helden en de Nusport zijn echt aanraders!
  12. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

    hahaha dit is echt een vermakelijk stukje
    http://www.dagbladet.no/2011/02/15/spor ... /15438724/
    snap eerlijk gezegd niet, dat dit WEL de Noorse kranten haalt, maar het is wel echt lachen. Heb het even door de google translate gegooid en komt erop neer dat Njatun Havard Bokko een knuffel gaf, maar dat ze 'betrapt' werden door de noorse tv. Ze beweren dat er geen sprake is van liefde of iets dergelijks, maar ze geneerde zich wel. Okey, beetje misleidend om dit in dit topic te zetten maar kon het niet laten
  13. dedeut

    dedeut Well-Known Member

    Haha, grappige foto's zeg: [albertverlindemodeon] Die knuffel ziet er behoorlijk intiem uit. Bovendien is Bokko wel erg op zijn hoede zeg, al op de eerste foto kijkt hij angstig in de camera. Als er helemaal niks zou spelen tussen die twee dan zou hij waarschijnlijk nooit zo oplettend zijn geweest.[albertverlindemodeoff]
  14. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

    hahaha nou daar wil ik wel even op inhaken **roddel roddel**... mevrouw Bokko lijkt niet op of om te kijken dus die lijkt het de gewoonste zaak van de wereld te vinden, misschien heeft ze het al wel vaker gezien :oops:
  15. 41O

    41O Member

  16. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Ik zet de albert-verlinde-mode even 'uit' ;)

    Er is niets aan de hand, je ziet duidelijk dat dit een grapje is van Bokko en Ida. Bovendien heeft Bokko al jaren dezelfde vriendin en is dat naar mijn weten nog steeds aan. En dit soort knuffelgrappen zijn niet vreemd bij Noren, zo heeft Rukke ook al jaren geprobeerd om net te doen alsof hij met Hege samen was ;)

    Als één intieme knuffel al wat betekende; dan heb ik wel erg veel relaties :mrgreen:
  17. wereldrecord

    wereldrecord New Member

    Bokko is niet mijn favoriete schaatser op de baan, maar de naast de baan mag ik hem wel. Gebrek aan humor kan hem niet verweten worden in ieder geval.
  18. Tuttifrutti

    Tuttifrutti Well-Known Member

    Grappig artikel/filmpje idd :lol: Wat Passion-for-skating zei is wel goede samenvatting van het artikel ja!

    En Bøkko heeft zeker humor! Al meerdere keren meegemaakt ;) Vind het bij hem ook wel grappig dat hij op eerste gezicht overkomt als stil rustig persoon..maar ondertussen haalt hij heel wat uit ;)

    Een favoriete grap bij de Noren is ook dat Håvard alle jongens die in de buurt komen van zijn zusje niet lang meer zal laten leven ;) Al meerdere personen hebben doodsbedreigingen ontvangen :p Nu doet Hege hetzelfde ook bij Ida :p
  19. jaap

    jaap Active Member

    Ids en Anni krijgen gezinsuitbreiding! Leuk hè.

    Bron: AD 24/02.
  20. Joanne

    Joanne Member

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina