De Wieden

Discussie in '2010-2011' gestart door bantega, 18 dec 2010.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

  2. Nogevendit

    Nogevendit Well-Known Member

    En wanneer ben je zwartrijder dan ? Als er een tocht is die zeg maar met de klok meedraait, ben je dan niet nog veel asocialer als jij lekker tegen de klok in gaat rijden ? Dat levert geheid ongelukken op. Nee, je moet wel mee in de stroom. Als er echt een tocht is, doe ik zeker mee en daar betaal ik graag voor. Als er een rondje van 15 km is, en ik kom delen van een tocht over hetzelfde parkoers, en dus gedwongen in dezelfde richting, en daarna verlaat ik het parkoers weer, dan voel ik mij niet schuldig. Wel pas ik tempo en parkoerskeuze aan aan een tocht.
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

  4. Anonymous

    Anonymous Guest

  5. proeme

    proeme Well-Known Member

    Heeft iemand de route van afgelopen dinsdag? Bij de stempelposten lagen mooie kaartjes. Iets dergelijks zou ik graag digitaal hebben. Kan ik in de toekomst ook nog op de kaart zien waar ik geschaatst heb.
  6. Nogevendit

    Nogevendit Well-Known Member

    op afstandmeten.nl kun je de route zo uittekenen, of, beter nog, even kijken of iemand anders dat al voor je gedaan heeft. klik route zoeken - en dan transportmiddel op schaatsen zetten. Voor t gemak zet ik ze even op volgorde van datum. Klopt vaak redelijk goed als iemand met gps heeft gereden.

    Het ijs was nu toch wel redelijk aan het slijten. De westeljke helft van de beulaker kent een broos laagje. Het is nog steeds erg goed, maar op de geveegde routes zijn de sporen van tienduizenden goed te zien. en het is nog geeneens januari, even dooi en dan weer er tegenaan.
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    wordt er vandaag nog gereden op de woeden?
  8. suis

    suis New Member

    nee
  9. Erik1online

    Erik1online New Member

    Er is wel gereden, ondermeer door ondergetekende :D maar het was een natte boel :oops: Nu weer wachten op een nieuwe vorstperiode!
  10. jeroenb

    jeroenb New Member

    Weet er iemand of er vandaag in deze regio vandaag nog geschaats wordt? met nachtvorst afg dagen en vandaag onder nul zou je toch denken dat het nog moet kunnen?! hoor graag want dan ga ik vanmiddag nog even.
  11. marieke

    marieke New Member

    Weet niet of ze nog schaatsen, maar weet wel dat de bemaling in het gebied weer in werk gesteld is!
    De ijsvloer kan er dus van boven goed uitzien, maar van onder aardig geslonken zijn.
  12. glijer

    glijer New Member

    heerlijk geschaatst nog,arembergergracht opgestapt, bovenwijde/boschwijde en wieden. Nog 1 andere schaatser gezien.
  13. anonieme

    anonieme Member

    Ik ben het helemaal met je eens Glijer, waarschijnlijk was ik die andere schaatser. Heerlijk genoten van voorlopig de laatste ijsdag. Tweemaal het rondje gereden en nog even getwijfeld of ik de Beulakker op zou gaan. Alleen de twee bruggen had ik niet zoveel vertrouwen in.
    Na 13.00 uur werd de zon sterker en dat kon je merken aan het ijs.

    Daarom vanavond geen Anonieme op De Scheg. Ik heb mijn kilometers al gemaakt vandaag :)

Deel Deze Pagina