WK Allround 2010 Heerenveen

Discussie in 'Lange baan' gestart door dedeut, 11 jan 2010.

  1. Monique

    Monique Well-Known Member

    Prettig om te lezen, de man is dus nog in vorm. :D

    Lisan, ik snap het ook helemaal, afscheid nemen is nooit leuk (op welk gebied dan ook) en één keer is dan ook wel genoeg. Dit is gewoon mosterd na de maaltijd, ik zou daar ook geen zin in hebben. Gelukkig ga ik alleen op zondag.
  2. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Ik ga m'n wit-rode vrienden wel opzoeken :lol: :lol: Nee, ik weet nog niet wat ik ga doen, ik laat het over aan mijn gevoel op het moment :)
  3. jaap

    jaap Active Member

    Waar Erben is, daar is ook Lisan! Dus je blijft gewoon kijken toch........? :D
  4. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Ik vind het leuk omdat ik destijds door studieverplichtingen niet naar Dalfsen kon en nu toch als nog afscheid kan nemen van Erben :) en daarnaast ook Carl en Renate natuurlijk. Maar ik kan me voorstellen dat voor mensen die er bij zijn geweest het mosterd na de maaltijd is.

    En 36,4 is een aardige tijd voor Sven. Heb er wel vertrouwen in!
  5. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Daar heb je ook wel gelijk in hoor :) Maar ik vind het zo raar/apart en dubbelop, want ja bij het WK Allround kan lang niet iedereen bij het afscheid zijn en Erben heeft wel geprobeerd zoveel mogelijk mensen mee te laten genieten en dat kan ik waarderen. Kijk, Carl en Renate verdienen zo afscheid want ik vond het afgelopen weekend eigenlijk tegen vallen. Bij Jeremy ook trouwens, had wel wat meer allure verwacht. Had hem even rond gereden in een slee oid.
  6. Mcat

    Mcat Well-Known Member

    ja, maar bij de vorige afscheidsfeestjes, was ik er niet bij en nu dus wel :D
  7. Mcat

    Mcat Well-Known Member

    Daarom hebben ze weer kaarten in de verkoop, die hebben ze even achtergehouden voor de echte TVM-fans. :D Rintje's afscheid werd bekend nadat alles echt uitverkocht was
  8. dedeut

    dedeut Well-Known Member

    Er wordt nu een deelnemerslijst (http://www.knsb.nl/wk/allround/deelnemers/) gegeven. Hij lijkt echter (vooral bij de dames) fouten te bevatten:
    - Er staan vijf Nederlandse dames op (incl. Leenstra)
    - Nesbitt staat erop maar die heeft reeds aangegeven niet mee te zullen doen (of ze gebruikt dit als smoes om langer bij Simon te zijn :D )

    Bij de mannen lijkt het wel te kloppen.
  9. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Volgens mij staan de reserves er gewoon bij als deelnemers, Koen staat ook bij de mannen.
  10. Tuttifrutti

    Tuttifrutti Well-Known Member

    Heb ook het idee ja dat de reserves er ook nog tussenstaan. Bij de Noren iig ook. Maar 1 Aziaat bij de mannen helaas. Dat vind ik wel jammer.
  11. dedeut

    dedeut Well-Known Member

    Dat is later gebeurd. Vanochtend stonden Verweij en bijvoorbeeld ook Stefani er nog niet tussen, Leenstra wel. Ach, misschien heb ik net gekeken toen ze de lijst nog aan het bijwerken waren. Overigens wel vreemd om ook de reserves erbij te zetten.
  12. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Ik zal wel vreselijk in de war zijn, maar dacht dat er meer Poolse vrouwen kwamen of ik had het gewoon gehoopt ;)
  13. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

    Had ik het toch goed gezien, ik dacht namelijk afgelopen weekend Warsylewicz gezien te hebben. Vreemde keuze om Jeff Kitura te sturen. Had ik liever de andere Morrison gezien

    Ook de jonge Park bij de vrouwen/meisjes. Leuk!
  14. Tuttifrutti

    Tuttifrutti Well-Known Member

    Polen heeft 2 startplaatsen bij de dames volgens een andere lijst die ik nu zie. Dus er zou nog een andere kunnen rijden..Ze moeten alleen wel aan de WK-limiet (4.18.00 op de 3km) voldaan hebben maar dat hebben ze toch wel denk ik?
  15. IKE

    IKE Active Member

    vreemd zie contin er ook niet opstaan dacht dat die toch wel mee zou doen
  16. dedeut

    dedeut Well-Known Member

    Toch deed Contin bij de WB-finale ook al niet mee.
  17. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Ja, ik dacht ook dat er 2 vrouwen mochten. Vreemd want 4.08,05 is PR van Złotkowska en gereden afgelopen december. En Wozniak heeft 4.09,42. Poolse bond zegt niets op de site van evt. afmeldingen, misschien komt dat nog.
  18. flitsgordon

    flitsgordon New Member

    En Fabris staat erbij... voor Italie kwamen toch alleen Anesi en Stefani uit?
  19. gerrit stevens

    gerrit stevens Well-Known Member

    Het presteren op dit WK heeft alleen gevolgen voor de continenten. D.w.z. hoe beter Europa het doet, hoe meer er volgend jaar mee mogen doen (maximum is echter 20).
    Een val volgend jaar op EK hoef dan nog niet meteen desastreus te zijn voor WK plek. Dit jaar zijn die plekken blijkbaar niet erg gewild maar volgend jaar zeker wel. En het zou dan zonde zijn om je kansen zo te grabbel te gooien zoals Azie doet met ik dacht één deelnemer. Dat is volgend jaar dus maximaal drie deelnemers.
    Noorwegen schijnt er met hun vreemde selectiemethode ook raar uit te komen. Mari Hemmer de nationale kampioen is niet gelecteerd omdat Maren Haugli via de 3000 betere kansen worden toebedacht om het eindklassement te bereiken. Hetzelfde gelf zogenaamd voor Hege Bokko na drie afstanden. Bokko die helemaal niet aan het NK deelnam. Voorbereiding op WK junioren. Nu is Mari Hemmer blijkbaar in Calgary voor de Oval finales en is ze dus niet beschikbaar als reserve. Hun reserve is Ida Njatun.
  20. gerrit stevens

    gerrit stevens Well-Known Member

    Ze liet inderdaad doorschemeren geen zin te hebben. Raar geval toch. Is ze wel serieus bezig met schaatsen. Waarom doet ze dan mee aan het NK.
    Dat ze vorige week qua prestatie niks was zegt overigens niks. Op het AKT was haar 1500 ook om te huilen. Haar 3000 en vooral 5000 een paar dagen later waren van een veel beter gehalte.
    Volgens mij kan een psycholoog wonderen doen.

Deel Deze Pagina