Olympische Spelen 10 km. mannen

Discussie in 'Lange baan' gestart door dedeut, 4 feb 2010.

  1. afca

    afca New Member

    Wat een reactie..... geef je zelf ook even een BAN voor een paar Weken... :oops:
  2. afca

    afca New Member

    Hier nog iemand, echt zoooo balen dit.moet echt op me woorden letten :oops:

    De dag er na word ook een nachtmerrie..........
  3. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Zo had ik het nog niet bekeken, ben het met je eens. Het is in dat opzicht een mooi gebaar want hoe je het ook went of keert, Lee heeft erg goed gereden door wederom een dik PR te rijden. Ik vraag mij overigens af wat deze man zou kunnen op een baan als SLC of Calgary.

    Over Kramer/Kemkers kan ik kort zijn: Wat een domme fout!
  4. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

    werd vanochtend wakker en dacht... wat is er gebeurd.. heb ik het gedroomd? is het echt zo...?
    ja.. helaas..nog steeds ongelooflijk..
  5. Reitse

    Reitse Active Member Medewerker

    Waarom?
  6. kernploegfusie

    kernploegfusie Active Member

    Dit is niet zomaar een ongeluk. Sven is niet zomaar gevallen of zo. Als hij gevallen was, dan zouden we daar niet pagina's lang over praten. Was hij maar gevallen, zou ik haast zeggen.
    Voor Sven is het ook balen i.v.m. de Spelen in 2014. Ik hoopte erop dat Sven na winst van de 10 km die afstand enigszins zou kunnen laten varen, om zich zo meer te richten op de 1500 meter, de koningsafstand. Beide afstanden zie ik hem niet winnen op 1 Olympisch toernooi. Maar nu blijft hij waarschijnlijk trainen voor de 10.
    En je kunt je afvragen of hij over 4 jaar de favoriet zal zijn. Als Lee zich blijft ontwikkelen, dan is hij over 4 jaar de favoriet, niet Sven Kramer. laten we niet vergeten dat Lee geweldig heeft gereden in zijn derde 10 km.

    En ik vind het ook zuur voor Mark Tuitert en Ireen Wüst. Dit hadden hun Spelen moeten worden, nu zijn het de Spelen van de Blunder van Kemkers.
  7. Koen

    Koen Well-Known Member

    zo zeg, slecht geslapen
    hoe zullen Sven en Gerard zich wel niet voelen nu.
    hopelijk kan Sven de knop snel omzetten voor de TP

    natuurlijk met Lee blij zijn. Hij kan er verder niks aan doen en heeft een erg goede tijd neergezet, verder mooie tweede plaats voor Skobrev. De Noren weer alle drie in top zeven dus gevaarlijke klant voor de TP.
    Bob had ik meer van verwacht en Arjen is jammer. maar knap dat hij de OS bereikt heeft.
  8. afca

    afca New Member

    Laat ik maar niet inhoudelijk reageren, ik beleef het duidelijk allemaal heel anders dan jij...
  9. Cobus

    Cobus New Member

    Wat een 10km, kon niet geloven wat ik zag...........

    Zag een reactie van Kramer op RTL, hier zei hij dat ze samen een fout hebben gemaakt! Ik moet zeggen ik ben geen fan van van Sven Kramer maar ik moet moet zeggen dat hij zich nu wel als een waardig topper opsteld!

    De aktie van Kemkers daar snap ik totaal niets van, waarom al die bordjes (ik heb thuis als meerdere keren gezegt dat dit eens fout moet gaan), verder als je je rijder naar een andere baan stuurt dan moet je wel 500% zeker zijn, maar aan zijn reactie direct na de wissel van Kramer dacht ik toch wel te zien dat hij dat niet was. De samenwerking tussen deze mensen heeft een flinke deuk opgelopen, en het is maar de vraag of ze zich hier volledig overheen kunnen zetten, Kramer wil alles top geregeld hebben en als de samenwerking nu nog 99% is zal het voor hem al wel een probleem zijn, bij het minste geringste conflikt zal dit weer worden opgerakeld en dat is geen lekker iedee op weg naar de OS 2014.

    Gelukkig sta ik niet in hun schoenen om hier de juiste keuse in te maken, een succesvol "verleden" zomaar abrubt afsluiten of gokken dat ze zich hier overheen kunnen zetten.

    Verder moet ik wel zeggen dat Lee top was en het goud is terecht voor hem, onderdeel van een 10km is dat je moet blijven staan en wisselen (hoe beroerd het momenteel ook klinkt)

    Ik zou zeggen op naat de TP en dan maar hopen dat Sven niet zijn ploeggenoten de "vernieling"in rijdt!
  10. vergeer

    vergeer Well-Known Member

    Dit hoort ook bij de sport, helemaal bij deze. Kramer weet dit als geen ander. Hij kent ook geen mededogen als een ander lullig verliest.
  11. Jeronimo1

    Jeronimo1 Well-Known Member

    Afca een dag na het drama hoef je toch niet zo gefrustreerd te reageren. Ik baal ook nog steeds hoor maar het is één van de belangrijkste regels...niet vallen en geen dq want dan sta je sowieso met lege handen.

    Vind het wel echt gaaf voor Lee
  12. Zonnebloem

    Zonnebloem Member

    Ik heb echt respect voor Sven, ik zag hem vanmorgen op tv nog in dat interview als hij in het hotel op de bank zit. Zo goed: aan het eind zei hij "ik hoop dat ik het zo een beetje goed doe?" Ik schoot helemaal vol. Dit is op menselijk vlak zo moeilijk: was Sven maar zelf gevallen, had Sven maar zelf verkeerd gewisseld zonder aanwijzing. Dan zou Sven en zou Gerard het kunnen accepteren, maar ik denk dat dit heel, heel moeilijk te accepteren is. Ik denk daarom dat Gerard weg gaat uit Vancouver en dat ze een beslissing nemen over een maand of misschien 2 maanden of zo of ze nog verder willen met elkaar. En ik denk dat ze het allebei wel willen, verder gaan met elkaar, maar dat het niet kan. Dit blijft altijd tussen die 2 zitten, en dat kan op topsportniveau niet. Dat denk ik. Ze zullen dan ook volgens mij goed uit elkaar gaan, omdat het moet zal ik maar zeggen. En dan is het dramatisch, maar wel het beste.
  13. MrBean

    MrBean New Member

    Hopelijk heeft Kemkers een miljoen ingezet op Unibet op winst voor Lee.
  14. Peterh

    Peterh New Member

    Ik kom net uit het hhh rollen, en normaal heb ik wel zin om een kort verslagje te typen, maar ik zit er nog helemaal doorheen...

    na de huldiging van Bob kwam er zelfs nog wel een beetje feeststemming in de tent, maar voor velen was het als een boer met kiespijn zo te zeggen...

    later wellicht meer...
  15. Reitse

    Reitse Active Member Medewerker

    Niks mis met een inhoudelijke reactie toch?
  16. kmeijer

    kmeijer New Member

    Top die Lee; maar wat ongelofelijk sneu voor Kramer en arme arme Kemkers... net zo'n gevoel als na Nederland-Rusland... alleen toen hadden ze het aan zichzelf te wijten, nu is het moeilijk Kramer te verwijten.
  17. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

    waar heb je dit gezien? zender..? linkje...?
  18. Zonnebloem

    Zonnebloem Member

    Op de telegraaf site, vancouver nieuws van vandaag, heb ze altijd een filmpje van een minuut of 10 en daar zat dat interview met Sven in.
  19. kmeijer

    kmeijer New Member

  20. vergeer

    vergeer Well-Known Member

Deel Deze Pagina