Lekker gezellig bij Team Lotto/Jumbo

Discussie in 'Lange baan' gestart door Elina, 23 okt 2014.

 1. Monique

  Monique Well-Known Member

  Het zal zeker energie kosten om te herstellen. Gelukkig is het begin mei en is er redelijk wat tijd om de schade in te halen. Maar het is al vaker gebeurd dat Sven het begin van de zomer miste vanwege een blessure, zoals die keer dat hij van een schommel lazerde. En uiteindelijk had hij er altijd nog last van in het winterseizoen. En als hij die Olympische 10 een keer wil winnen past dit niet in het plaatje. Ik duim dat hij niet al te veel achterstand oploopt.
  strawbale vindt dit leuk.
 2. Danielle

  Danielle Well-Known Member

  Ideaal is anders inderdaad. Maar ik denk dat er in deze periode vooral omvang getraind word. En op de fiets kan hij gewoon, getuige het filmpje van zijn extra rem op z'n fiets.

  (En ik wil bovenstaande vooral ook heel graag geloven.)
  Monique vindt dit leuk.
 3. strawbale

  strawbale Well-Known Member

 4. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member

  En nu breekt Nauta haar been, dat is toch wel een stuk ernstiger.
 5. stijnsportgek

  stijnsportgek Well-Known Member

  Door Nauta kan een streep voor de Spelen. Onmogelijk om te herstellen van een gebroken een en op het OKT al weer voldoende getraind te zijn om je te kwalificeren. Het zit de mannen en vrouwen van Orie tot nu toe niet mee.
 6. Nogevendit

  Nogevendit Well-Known Member

  Wat is dat opeeens? Bokko had ook al iets gebroken. In de zomer worden er meer benen gebroken dan records, dat is bekend,
  ,maar dit zijn er drie in een week. Ik ruik een complot.
 7. Monique

  Monique Well-Known Member

  Echt balen voor Nauta, die kan de OS idd op haar buik schrijven.
  De Keizer vindt dit leuk.
 8. Duif

  Duif Well-Known Member

  Inderdaad, het kan zelfs ook zomaar ineens einde carrière zijn. Er rust voorlopig nog geen zegen op het olympisch Lotto/Jumbo seizoen
 9. De Goudsche Doorloper

  De Goudsche Doorloper Well-Known Member

  Een ongeluk zit in een klein hoekje, zo blijkt maar weer. Al is de kans op letsel natuurlijk wel groter bij een gekke achterwaartse salto of een wielerkoers dan bij het doen van gewone schaatssprongen. Wat Nauta hier overkomt had iedereen kunnen overkomen. Ze heeft echt ontzettend veel pech.

  Dat gebroken sleutelbeen van Kramer, daar maak ik me niet zoveel zorgen over. Wielrenner Mathew Hayman brak vorig jaar zijn sleutelbeen en won drie weken later volledig uit het niets Parijs-Roubaix. De opbouw naar de Olympische Spelen is pas net begonnen en de eerste maanden wordt er inderdaad heel veel omvang getraind. Thuis op de Tacx kan hij al gauw weer aan de bak met een ondersteunde arm. Daarnaast lazerde hij in september ergens een keer van de schommel, waardoor hij een aantal cruciale trainingsweken miste. Daar had hij inderdaad last van, maar daarmee was niet zijn hele seizoen gelijk naar de knoppen. In april vallen lijkt mij minder schadelijk dan in september.
  Monique vindt dit leuk.
 10. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Oei Nauta. Zit haar niet mee de laatste tijd. Net ze bij een goede ploeg kan aanschuiven... en in een seizoen van de OS. :(
 11. De Keizer

  De Keizer Well-Known Member

  Zou Lotto-Jumbo nu nog een vervanger aantrekken voor Yvonne Nauta?
 12. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member

  Alleen als er geld over is en ik denk dat dat er niet is. Het team werd niet voor niets compleet gemeld, dat zal toch meestal ook met een volledig uitgegeven budget te maken hebben. Nauta moet natuurlijk ook gewoon haar salaris krijgen.
 13. Rondje27 9

  Rondje27 9 Active Member

  Sven Kramer heeft (pas voor de tweede keer in zijn loopbaan) gisteren de Oscar Mathisen award ontvangen. Terecht lijkt mij, gezien zijn prestaties afgelopen schaatsseizoen.
 14. SprintMaster

  SprintMaster Manager van De Sterke Diesels. Medewerker

  De Noren houden wel erg van de 10km. Dan is iemand als Kodaira (WK 500m in een laaglandrecord+2e 1000m, vervolgens winnaar beide afstanden op Asian Games, met jetleg WK sprint in Calgary ) bij voorbaat kansloos.
 15. proeme

  proeme Well-Known Member

  De Oscar is (in principe) voor 1 prestatie, niet voor een rijtje.
 16. De Keizer

  De Keizer Well-Known Member

  In dat rijtje van Kodaira zaten ook op zich zelf indrukwekkende prestaties.

  Ik vond eigenlijk de 5km van Kramer indrukwekkender dan de 10km. Bij de 10km vond ik het nog enige tijd spannend of hij überhaupt ging winnen.
 17. proeme

  proeme Well-Known Member

  dat laatste kwam vooral doordat Bergsma ook niet slecht reed... Verder eens hoor, er waren veel meer goede prestaties. Ik vind deze Oscar dan ook altijd wat apart...
 18. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member

  Groenewegen en Roglic tekeken een contract t/m 2020... zou de ploeg dan incl de schaatsploeg zekerheid hebben over het voortbestaan, in elk geval tot en met 2020 (en dan hopelijk voor schaatsen maart 2021)?
 19. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Liever nog februari/maart 2022 voor de schaatsploeg, zou ik dan zeggen.
  strawbale vindt dit leuk.
 20. strawbale

  strawbale Well-Known Member

  Zal afhangen van Kramer's resultaat op de 10 op de komende OS

Deel Deze Pagina