Het grote Sven Kramer topic

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door Sabine, 27 okt 2011.

 1. Bastiaan83

  Bastiaan83 Well-Known Member

  Lijkt wel alsof er door de Koreanen een hele haat campagne tegen Sven gestart is.. Wat vinden we daar van? Ze hebben eerst zijn hele pagina op instagram vol lopen spammen waardoor hij gedwongen werd om de reacties uit te zetten, en toen kwam dit account, waarvan de foto's steeds meer op social media verspreid worden..

  https://www.instagram.com/kkkk10176_/

  Ja het was dom wat de mannen deden, maar je gaat bijna denken alsof er iemand vermoord is.. Het wordt door de Koreanen heel groot gemaakt, misschien toch een cultuur verschil? Er worden ook verschillende en tegenstrijdige berichten naar buiten gebracht. De Koreanen zeggen dat er nooit excuses zijn aangeboden, het NL team zegt van wel.

  Het is jammer dat de Spelen zo moet eindigen.
 2. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ik vind het ook wat overtrokken. Ja, het was dom, maar geen boze opzet, en Sven heeft in het Koreaans excuses aangeboden, iig op Twitter. Het was natuurlijk de hele mannenploeg en niet alleen Sven, ik weet niet of de haatcampagne alleen tegen Sven of tegen iedereen is.

  Ach, ze wonen in Nederland en niet in Zuid Korea dus het zal wel uitsterven daar die haatcampagne. Wel dom toeval trouwens dat in het HHH juist 2 Koreaansen gewond zijn geraakt.

Deel Deze Pagina