Transfertopic 2018-2019

Discussie in 'Lange baan' gestart door Hakkie2, 6 mrt 2018.

  1. mi

    mi Well-Known Member

    Als je Nuis mag geloven valt er nu niks te slikken?
    Er ligt geen aanbod...ook geen aanbod wat in zijn optiek te laag is...

    Ik snap dat niet zo goed? Als ze echt verder willen met hem leg je een eindbod op tafel...
    Ik vraag me oprecht af of ze dat dus willen?
  2. Hakkie2

    Hakkie2 Well-Known Member

    Onderhandelen kan ook betekenen dat je gewoon "nee" zegt. En dan kan Nuis volgens mij alsnog contact opnemen met een veel lagere vraag. Een aanbod doen als de vraag helemaal niet in de buurt van het maximale aanbod komt heeft weinig zin. En daar lijkt het toch wel op, Nuis vraagt een bedrag wat Jumbo gewoon niet kan (of wil) betalen.
  3. Paul Lamote

    Paul Lamote Active Member

    Als het verschil tussen vraag en aanbod vele tienduizenden euro's is vraag ik me af over wat voor bedragen het gaat. Ik ben dan geneigd te denken dat Jumbo wellicht 60K biedt en Nuis 100K wil. Maar ja, anderzijds neem ik aan dat Nuis en/of zijn zaakwaarnemer toch ook wel snapt dat 100K in de huidige situatie nogal onrealistisch is. Dus ik blijf het niet helemaal snappen.
    Laatst bewerkt: 26 apr 2018
  4. Hakkie2

    Hakkie2 Well-Known Member

    Bob de Jong weg uit Zuid Korea.
  5. EenBrabander

    EenBrabander Well-Known Member

    [​IMG][​IMG][​IMG]
    Ik vrees nu een beetje voor de ontwikkeling van Kim Min-seok en Chung Jae-won. Het zijn grote talenten, en onder Bob de Jong kwamen ze tot bloei. Nu hopen dat de Koreanen hun talenten ook nog jaren goed kunnen houden. Maar misschien is er nog ruimte voor een nieuwe niet-Zuid-Koreaanse coach in Zuid-Korea. Gerard van Velde? o_O
  6. Mjøsaman

    Mjøsaman Well-Known Member

  7. chicagodude

    chicagodude Well-Known Member

    100k onrealistisch? Voor verreweg de meesten wel ja, maar voor de echte sterren/topper zoals Kramer/Nuis? Ik gok dat het allang beklonken was geweest als het ging om 60 vs. 100k. Denk eerder dat Nuis aan ruim boven de ton denkt, bijv. 150k, en TLJ hem minder dan een ton wil geven.
  8. chicagodude

    chicagodude Well-Known Member

    Niks nieuws, bij de Koreaanse Short-track afdeling is er eigenlijk min of meer continu op 1 of andere manier gedoe, een beetje zoals het langebanen in NL eigenlijk :D Dat incident van de coach die Sukhee Shim lichamelijk aanviel is natuurlijk wel redelijk extreem, dat wel...
  9. chicagodude

    chicagodude Well-Known Member

    vVelde zou niet eens zo gek zijn.....topcoach voor sprinters, waar ze toch meer talent van hebben dan stayers, plus vVelde die nog geen nieuw contract heeft en wellicht een stuk meer kan verdienen in Korea...
  10. Paul Lamote

    Paul Lamote Active Member

    Als jouw bedragen kloppen begin ik te snappen waarom al die gouden medaillewinnaars van Korea nog zonder ploeg zitten.
  11. chicagodude

    chicagodude Well-Known Member

    Naja, ik speculeer natuurlijk ook maar wat, maar ik ga er van uit dat Kramer sowieso zelfs nu nog steeds wel op de 100k zit. Ik ga er wel vanuit dat het bedrag dat Kramer krijgt (wat dat ook moge zijn) de bovengrens is qua salaris. Verreweg de meeste schaatsers zullen het met een heel stuk minder moeten doen, maar ik denk zelf dat de echte toppers nog steeds wel richting of (ruim?) boven de 50k gaan. En Nuis zou binnen de toppers eigenlijk wel aan de bovenkant verwacht mogen worden met zijn prestaties icm media-uitstraling en publiciteit-maker. De 'lagere' orde (bijv. Otterspeer, DDV) verwacht ik meer rond de 25k.

    Alleen, verwacht Nuis dat de bovengrens voor hem rond een Kramer-salaris of meer zit, en ligt de bovengrens voor TLJ nu na de OS meer rond de 60-80k? Daar gaat het denk ik om.
  12. Hakkie2

    Hakkie2 Well-Known Member

    Zou Kramer echt nog maar op de 100k zitten? Hij zat ruim boven de miljoen per jaar, tussen 2005 en 2014... hij heeft een huis gekocht voor 2,1 miljoen.

    Ik denk echt dat Kramer nog wel boven de 250k zit.


    Edit: hier wordt hij nog op 800k geschat, inclusief prijzengeld en persoonlijke sponsors
  13. Duif

    Duif Well-Known Member

    Nuis is natuurlijk ook nogal in de weer met zijn privé sponsor Red Bull. Zie zijn recordpoging in Zweden. Zou dat ook niet een knel- of breekpunt zijn voor Jumbo ?
  14. chicagodude

    chicagodude Well-Known Member

    Nou, we hebben het nu alleen over het salaris van TLJ natuurlijk, niet over het totaalplaatje inclusief extra inkomsten van persoonlijke sponsors, prijzengeld, schnabbels, etc. Qua basis-salaris van TLJ denk ik inderdaad niet dat Kramer (nog) op 250k zit. Ergens tussen de 100-200k denk ik wel, en bovendien zal zijn salaris toch wel de bovengrens nog steeds zjin voor een schaatser.

    EDIT: bovendien zijn die bedragen van boven het miljoen toendertijd ook slechts door websites gespeculeerd. Die laatste link die je noemt zou ik ook met een flinke korrel zout nemen, zonder enige bronvermelding of wat voor onderbouwing dan ook.
    Ik kan ook op een website 'schatten' dat Kramer slechts 100k verdient, maar dat betekent niet dat dat dan waar is.

    EDIT2: als ik zie dat Verstappen makkelijk een ton kan krijgen voor een opening van een supermarkt waar hij een p[aar uur voor op komt draven (heeft hijzelf als bewijsstuk aangevoerd in zijn zaak tegen picnic), dan kan Kramer idd nog vrij makkelijk aan 800k komen per jaar zelfs met een basis salaris van 100-200k.
    Laatst bewerkt: 26 apr 2018
  15. chicagodude

    chicagodude Well-Known Member

    Mwoa, zou het? Red Bull is geen concurrent van TLJ, en Nuis heeft daarmee juist veel extra publiciteit gegenereerd, ook voor TLJ.
  16. Joris180

    Joris180 Active Member

    Red Bull wordt juist door Jumbo verkocht.
    leenstrafan vindt dit leuk.
  17. JaapvdB

    JaapvdB Well-Known Member

  18. Paul Lamote

    Paul Lamote Active Member

    Vandaag al weer gejammer van Nuis in de Telegraaf. Ik ben langzamerhand een beetje klaar met Nuis.
  19. Brxtt

    Brxtt New Member

    Plus dat Verstappen exact hetzelfde doet. Bekijk zijn Jumbo reclame maar eens, daar zit zoveel Red Bull in dat het bijna een Red Bull reclame is.
  20. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Tja, als je alles in zijn nadeel uitlegt...

Deel Deze Pagina