WK Qatar mogelijk nóg meer gedevalueerd

Discussie in 'Wielrennen' gestart door Nogevendit, 4 okt 2016.

  1. Nogevendit

    Nogevendit Well-Known Member

    Het criterium van Qatar, een paar rondjes om de plaatselijke moskee, zal mogelijk nog meer gedevalueerd worden als het op 16 oktober te warm is. In plaats van 257 km rijden ze dan nog maar 150 km, conform de UCI-reglementen bij hitte. Een voorstel om om de wereldtitel te gaan ganzeborden haalde het niet.

    Zou dat ten tijde van de toewijzing ook allemaal bekend zijn geweest bij de keuzeheren? En de gedachten dwalen natuurlijk ook even af naar het WK voetbal, niet even een (na)middagje, maar een maand lang in de hitte.

    http://www.telegraaf.nl/telesport/26735362/__Volledige_devaluatie_WK_wielrennen_dreigt__.html
    EenBrabander vindt dit leuk.
  2. proeme

    proeme Well-Known Member

    ja, lekker over nagedacht weer. Het WK Voetbal in 2022 wordt gehouden in november en december, omdat het anders te warm is. Op zich mooie oplossing, maar daar waren ze er ook rijkelijk laat mee om te beseffen dat het daar wel eens warm kon zijn...

    maarja, geld...
  3. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Het interesseert die commerciële lui geen ene zak. Eigenlijk zouden alle landen het WK moeten boycotten. Heb het idee dat niemand er zin in heeft.
  4. senior

    senior Member

    Niet zo zeuren. Het is daar een echt fietsgebied, vooral voor de dames. Mooi weer, niet te veel heuvels en een overweldigende opkomst van het publiek. Wat wil je nog meer. En het levert de UCI een pak geld op (vraag maar aan du Moulin)
  5. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

  6. Duif

    Duif Well-Known Member

  7. Quarantenove

    Quarantenove Active Member

Deel Deze Pagina