Transfer topic 2015/2016

Discussie in 'Lange baan' gestart door frederica, 6 feb 2015.

  1. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Maar als je Jan van Veen op straat zet, dan is de kans erg groot dat Marrit Leenstra met hem mee gaat. Dan heb je dus wel allebei je mannelijke vedettes, maar je verliest je kopvrouw.
  2. alexander79

    alexander79 Well-Known Member

    Koentje mag blijven, as expected....maar de other three?
  3. alexander79

    alexander79 Well-Known Member

    Is Marrit wel geschikt om als kopvrouw te fungeren? Is nog steeds wachten op individuele medailles bij grote toernooien, beetje verhaal van net niet.
  4. Danielle

    Danielle Well-Known Member

    Als je daarvoor in de plaats Wust kan inlijven, zou dat geen slechte stap zijn.
  5. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Ja, Wüst zou natuurlijk wel een stuk meer publiciteit genereren dan Leenstra, dan ga je er echt op vooruit. Dat geldt niet voor de meeste andere Nederlandse vrouwen. Leenstra rijdt in ieder geval nog het hele jaar in beeld (wereldbekers, NK allround, NK sprint, WK afstanden, etc.) en wint dan ook nog wel eens medailles. Behalve Wüst (en waarschijnlijk Ter Mors) zijn er weinig Nederlandse schaatssters die qua exposure en medailles aan Marrit Leenstra kunnen tippen. Een Carlijn Achtereekte wint dan wel een individuele WK-medaille, maar doet dat op een afstand die maar één keer wordt gereden in wereldbekerverband. Is zij bijvoorbeeld wel een 'household name' waar sponsoren helemaal warm van worden?
  6. Hakkie2

    Hakkie2 Well-Known Member

    De kans dat je met een nieuwe trainer Wüst had kunnen halen acht ik heel klein. Wüst zoekt zekerheid, dus een erkende toptrainer. Alleen als Kemkers had gewild, had je op Wüst kunnen hopen.

    Na Wüst lijkt Leenstra me toch de meest interessante dame, ook vanwege haar uitstraling.
  7. Danielle

    Danielle Well-Known Member

    Of Thijssen.
  8. Hakkie2

    Hakkie2 Well-Known Member


    Thijssen lijkt me niet die erkende trainer die Wüst zoekt. Ze zoekt er één met veel ervaring in het leiden van een team met wereldtoppers en het begeleiden van wereldtoppers. Thijssen is toch gewoon altijd assistent geweest, wil nu voor het eerst op eigen benen staan. Als ze slim is neemt ze die gok niet.
  9. alexander79

    alexander79 Well-Known Member

    Heb je gelijk in. Leenstra heeft idd toch meer het totaal-plaatje ondanks dat ik vind dat met haar talent ze allang een individuele medaille had moeten winnen bij een grote toernooi. But that's a different story.
  10. Danielle

    Danielle Well-Known Member

    Volgens mij was Thijssen gewoon hoofdtrainer van Stressless. Veldkamp was manager.

    Mochten ze Gerard Kemkers alsnog zo ver krijgen ergens TD te worden, dan denk ik dat Thijssen zijn trainingsschema's prima kan afwerken.

    Ik zag overigens ook Linda de Vries gewoon in haar oude TVM pakkie op Instagram verschijnen. Nog geen overname van New Balance dus?
  11. alexander79

    alexander79 Well-Known Member

    Toch Thijssen....EN Kemkers als adviseur. Interesting.
  12. Mikay

    Mikay Active Member

    de geruchten en transfer molen moet nu toch wel eens gaan draaien. Het is per slot van rekening al bijna 1 mei dus de eerste trainingen staan voor de deur
  13. jaap

    jaap Active Member

    WÜST : Sprong in het diepe...........
  14. Giel1

    Giel1 Well-Known Member

    Wie durft zich bij een team aan te sluiten, zonder sponsor?
  15. Mikay

    Mikay Active Member

  16. JaapvdB

    JaapvdB Well-Known Member

    Lezen!
    Want wat Mikay leest, staat er dus helemaal niet. Ze sluit zich juist niet aan bij een langebaanteam en blijf lekker shorttracken bij Jeroen Otter. Misschien sluit ze zich in de toekomst nog wel aan bij een commercieel team, maar nu (nog) niet. Van een eigen team is dus al helemaal geen sprake.
    Ze zoekt nog wel een sponsor, dat kan o.a. zijn om de kosten te dekken als ze wel een paar langebaanwedstrijden gaat rijden. Anders zou ze daarvoor reis, hotel en deelname uit eigen zak moeten betalen.
  17. Mikay

    Mikay Active Member

    Het is maar net hoe je het verhaal leest van de nos. Ik interpreteer het als 'ze traint onder Otter maar zoekt wel haar eigen sponsor, dus is het 'team Ter Mors'. Ik neem aan dat de sponsor die met haar in zee gaat ook genoemd moet worden in reclame uitingen, en hoe de shorttrack bond (en pakken) daar tegen over staan dat weet ik niet, maar in ieder geval zal ze op haar langebaan pak haar eigen sponsor (team) er op hebben staan.
  18. Mjøsaman

    Mjøsaman Well-Known Member

    Tocht door de woestijn klinkt mooier, zeker voor Duitstaligen.
  19. JaapvdB

    JaapvdB Well-Known Member

    De Wit bondscoach Japanse schaatsers
    Nederlander moet sprintland aan allrounden krijgen

    Johan de Wit is de komende drie seizoenen de bondscoach allround van de Japanse schaatsbond. De 35-jarige Alkmaarder die op een zijspoor belandde bij New Balance na de overname door iSkate, moet het Aziatische sprintmekka smoel gaan geven op de lange afstanden. ,,Potentie is er genoeg, ik ga mezelf daar niet voor lul zetten.''
  20. Rob Baudoin

    Rob Baudoin New Member

Deel Deze Pagina