Schaatsforum Blog, Schaatsnieuws update en Schaatsfilmpjes

Discussie in 'Over het forum' gestart door lebron, 30 sep 2014.

  1. lebron

    lebron Guest

    Zoals jullie allen kunnen zien is er wat veranderd aan de homepage, er staat nu een extra balk met links naar een blog (op dit moment nog in aanbouw), de laatste schaatsnieuws updates en de laatste schaatsfilmpjes.

    Wij zijn nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om te bloggen op Schaatsforum.nl, dat mag over alles gaan wat met schaatsen te maken heeft. Als je interesse hebt, stuur dan alsjeblieft een PB.

    Ook wat de schaatsfilmpjes betreft, er missen een hoop pareltjes op de schaatsfilmpjes pagina, als je interesse hebt om hieraan bij te dragen horen wij het graag.
  2. ZeeKoei

    ZeeKoei Well-Known Member

    wat voor filmpjes mogen dat zijn, 'alles' van youtube bv toegelaten?
  3. ZeeKoei

    ZeeKoei Well-Known Member

    Schaatsforum Blog, Schaatsnieuws update en Schaatsfilmpjes => zou ik eerder mss enkel in 'home' zo bovenaan zetten, en forums wel gewoon met de forums laten beginnen
  4. lebron

    lebron Guest

    Alles wat met schaatsen te maken heeft, voor de filmpjes, dus ook alles van youtube. Het is even wennen zeekoei, maar straks zie je in één oogopslag al het laatste nieuws omtrent schaatsen op de homepage :D
  5. ZeeKoei

    ZeeKoei Well-Known Member

    Yep, en daar heb ik ook niets tegen, knap gedaan!

    Maar mijn vraagje was of er evt een onderscheid kon komen tussen de 'Home' tab met die leuke extra info, en de forums tab waar gewoon de forums bovenaan staan? Please please pretty please... ;)
    Elina vindt dit leuk.
  6. Monique

    Monique Well-Known Member

    Ik vind het een beetje jammer dat ik erg ver naar beneden moet scrollen om bij de forums te komen,
  7. Mjøsaman

    Mjøsaman Well-Known Member

    Als je op de nieuwsberichten klikt, wordt je pas na 10 seconden doorgeleid. Ligt dat aan de trekschuit of aan de postkoets?
  8. Mey

    Mey Well-Known Member

    Onwaarschijnlijk irritant inderdaad. Want wel een handige toevoeging. Kan dat niet opgelost worden?
  9. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Het doorsturen gaat nu sneller.
    ZeeKoei vindt dit leuk.
  10. Mey

    Mey Well-Known Member

    yep, nu nog drie secondes. Dat is te overzien. Thanks!
  11. EenBrabander

    EenBrabander Well-Known Member

    Wat betreft schaatsfilmpjes: zijn jullie van plan om alle schaatsfilmpjes die er zijn hier op een site te zetten? Ik vind het er momenteel vrij weinig. Mochten jullie interesse hebben voor uitbreiding van de filmpjesrubriek: ik ken een aantal youtube kanalen met bergen nieuwe en nostalgische schaatsvideo's, waaronder een Noors kanaal dat vandaag (het is juli, mensen, het is juli) al zo ongeveer het hele worldcupseizoen 2000/2001 op YT heeft gezet. Als ik hier linkjes mag posten doe ik dat.

Deel Deze Pagina