Transfertopic 2019-2020

Discussie in 'Lange baan' gestart door JaapvdB, 26 feb 2019.

  1. Lorca

    Lorca Well-Known Member

    Goede aanwinst (begin alleen wel te vrezen van een te groot machtsblok op alle afstanden op deze manier). Al hoop ik niet dat hij dingen anders gaat doen en zo minder marathons gaat rijden. Dit was zijn eerste seizoen zonder deelname aan allroundtoernooien (en derhalve zonder snelheidstrainingen) en dat heeft hem juist behoorlijk geholpen op de langste afstanden.

    Wel de volgende klap voor Bouw- en Techniek dat eerder al Remco Schouten, Post en Harink kwijt raakte. Stoltenborg en Jansman waren de enigen met een doorlopend contract en leken zo zeker voor komend seizoen. Dus niet.
    Laatst bewerkt: 2 apr 2019
  2. mi

    mi Well-Known Member

    Als je het persbericht zo leest gaat hij zich toch echt op de 5 en10 km richten.
  3. sysya

    sysya Well-Known Member

    Damm die zag ik niet aankomen, JV lijkt ook vooral naar de toekomst te kijken, Jansman kan een goede teammaat voor Roest worden in de toekomst. Dan hebben ze met Huizinga, Jansman en Roest bij de mannen toch redelijk de touwtjes in handen voor na 2020. Aangenomen dat DDV en Kramer voor de volgende spelen stoppen is dat een slimme zet.
  4. Monique

    Monique Well-Known Member

    Of hij gaat Sven zo goed helpen in de training voor de 10 dat Sven die bij de volgende OS gaat winnen, en dán pas stopt hij. ;)
    Camila vindt dit leuk.
  5. sysya

    sysya Well-Known Member

    Haha wie weet, ik blijf er toch bij dat Kramer ergens de komende 3 jaar gaat stoppen, net als een rits anderen, maar laten we hopen van niet.
  6. JaapvdB

    JaapvdB Well-Known Member

  7. mi

    mi Well-Known Member

  8. sysya

    sysya Well-Known Member

    Interessant, vraag mij af waarom hij bij Jillert weg gaat, zegt dit nog wat over de sponsor situatie? Als al bekent is (bij ingewijden) dat Easyjet doorgaat zie ik niet in waarom hij weg zou gaan bij een team met meer geld, tenzij hij natuurlijk bonje heeft met Jillert, in dat geval kan het ook nog wat gaan betekenen voor Zus Schouten.
  9. proeme

    proeme Well-Known Member

    dat Schouten weg zou gaan is al een maandje bekend hoor: zie HIER
  10. sysya

    sysya Well-Known Member

    In ander nieuws, krol blijft bij Jumbo. Maar kan zijn dat hij volgend jaar alsnog een transfer maakt want ook hij heeft nog een jaar contract.
    https://www.ad.nl/schaatsen/thomas-...eggeborgh-en-blijft-bij-jumbo-visma~a06227a9/

    Vind het bijzonder dat JV maar tot 2020 contracten sluit, met de namen in de ploeg zou je toch zeggen dat ze langere contracten aangaan en dan doel ik vooral op Roest en ADJ. Zeker als je hoort dat Reggeborgh dus al wel contracten tot de spelen uitdeelt. Zou dat kunnen betekenen dat Jumbo nog niet zeker is of ze doorgaan na 2020 of is het gewoon de luxe positie waarin ze zitten, ze hoeven niemand absolute zekerheid te geven want schaatsers blijven toch wel?
  11. mi

    mi Well-Known Member

    Komt misschien nog wel? Kars Jansman heeft wel een contract tm 2021 gekregen.

    Voor Thomas Krol lijkt het me een goede keuze! Trainen met de mannen van de wat langere adem. Ben benieuwd of die lijn zich komend seizoen kan doorzetten.
  12. mi

    mi Well-Known Member

    Irene Schouten iig niet naar JV!:p
  13. mi

    mi Well-Known Member

  14. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Kan EasyJet de hele boel overnemen. Zal nu ook wel snel duidelijkheid over komen nu de Brexit voor de tigste keer is uitgesteld.
  15. mi

    mi Well-Known Member

    De grote vraag is of easyjet dat wil?

    Wat easyjet in het langebanen komt doen is me al een raadsel, als ze ook gaan marathonnen begrijp ik nog minder van hun marketing-strategie.
  16. Lorca

    Lorca Well-Known Member

    Jammer dat ze toch stoppen (zat er al een beetje in met de eenjarige verlenging afgelopen seizoen - dat zal achteraf wellicht meer uit loyaliteit zijn geweest). Toch 5 hele mooie jaren gehad. Zal ze vooral esthetisch gezien missen. Dat blauw van A-ware was veruit het mooiste schaatspak van Nederland m.i.

    Benieuwd welke sponsor nu instapt. Al hoeft dat voor de marathontak natuurlijk geen grote naam te zijn. Eentje met een grote affiniteit met de sport zou zeer welkom zijn.

    Misschien een fusie met het behoorlijk leeggelopen Bouw en Techniek en een (of twee) subsponsoren?
  17. sysya

    sysya Well-Known Member

    Als het gebeurd moet er wel een enorme schaatsliefhebber bij Easyjet zitten, marketing technisch zou het in ieder geval een rare beslissing zijn.
  18. Monique

    Monique Well-Known Member

    Sowieso is Anema een figuur waar niet veel sponsoren hun naam aan willen verbinden denk ik, hij is nogal controversieel.
  19. sysya

    sysya Well-Known Member

    Het is een beetje een brandend kampvuur, kan heel gezellig zijn met mooie verhalen en een gitaar erbij. Kan ook een fikse brandwond opleveren wanneer je te dicht bij staat en het wat wild wordt. Op zich is Anema een aansprekende persoonlijkheid, leuk of niet er wordt tenminste over hem gesproken, een verzekeringsmaatschappij of een bank vindt het niks, maar een wat minder conservatieve organisatie kan denk ik best met Anema in zee. Het probleem is dat hij niks te bieden heeft, de ploeg genereert vrijwel geen aandacht.
    G1ant vindt dit leuk.
  20. JaapvdB

    JaapvdB Well-Known Member

Deel Deze Pagina